#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Okan damgacı senin kadar TUTARSIZ yorum yazan bir adam görmedim hayatında insanları galyena getirmeyi bırakta tutarlı ol biraz!!!

Hakikaten Okan düne kadar Fabregas'a benzettiğin adamı bugün acımasızca eleştiriyorsun daha önce Giovani'ne fos diyordun biraz tutarlı eleştiriler yapsan süper olucak.

Benim mesajı da alıntılamışsın arkadaş ben hiçbir zaman Elano gitsin demedim.

Dün Elano iyi oynadı ama orta sahamız çökük.

Mehmet Topal zaten Alex'in dibinde.

Sarp ortalarda yoktu.Elano pas yapıyor bizim adamlar şişiriyor.Pas yapmıyoruz Elano ne yapsın.

Elano'ya laf atanlar skor taraftarıdır.

Lincoln gibi bi hareket yapsaydı onu konuşurlardı.

+1905...

yanında ona yardımcı olacak adamlar yerine yetenek fakiri adamlar var... yani kusura bakmayında ne yapsın bu adam ne bekliyosunuz?

en kral adamı getirseniz bişey fark etmez yanında msarp mtopal barış gibi adamlar varken...

Hakikaten Okan düne kadar Fabregas'a benzettiğin adamı bugün acımasızca eleştiriyorsun daha önce Giovani'ne fos diyordun biraz tutarlı eleştiriler yapsan süper olucak.

Giovani konusunda hala aynı görüşteyim . Yetenekli oyuncu ama dünyanın sayılı genç yeteneklerinden biri değil bana göre Bonservisi alınmalı o ayrı konu

Benim mesajı da alıntılamışsın arkadaş ben hiçbir zaman Elano gitsin demedim.

Dün Elano iyi oynadı ama orta sahamız çökük.

Mehmet Topal zaten Alex'in dibinde.

Sarp ortalarda yoktu.Elano pas yapıyor bizim adamlar şişiriyor.Pas yapmıyoruz Elano ne yapsın.

Elano'ya laf atanlar skor taraftarıdır.

Lincoln gibi bi hareket yapsaydı onu konuşurlardı.

Yok ben beğendiğim bütün yorumları alıntıladım yanlış anlamayın.

O övgü 2 maça denk geldi Atletico ve Bjk Onun dışında bütün sezon yoktu zaten

Kayserispor, Panathinaikos (2 maçtada), Dinamo Bükreş (Ali Sami Yen'deki maç), Sturm Graz, Belediye, Gençlerbirliği, Gazi Antep, Antalyaspor (2 maçtada), Atletico (2 maçtada), Beşiktaş maçlarında çok iyi oynamıştı. Diğer bazı maçlarda var benim beğendiğim ama onları da yazmadım ki bu adam çoğu maç doksan dakika bile oynamadı, sezonun ilk yarısının sonlarına doğru tam 11 şansı bulmaya başladı, öncesinde zaman zaman buluyordu 11 şansı ve sonradan giriyordu oyuna.

Bu sezon yalnız kaldığı için orta bölgede tam oynayamadı herkes biliyor. Çünkü bu tür adamlar tek başlarına birşeyler yaparlar ama tam performansları yanındaki adamlara da bakar.

Bu sezon yalnız kaldığı için orta bölgede tam oynayamadı herkes biliyor. Çünkü bu tür adamlar tek başlarına birşeyler yaparlar ama tam performansları yanındaki adamlara da bakar.

süper yorum helal...:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Başkasının yorumlarıyla dalga geçmeye ne kadar çok meraklısınız.

Antalya deplasmanında 2-0'dan 3-2'ye çevirirken, bu takımın ruhuydu Elano. Pişmiş kelle gibi ağzından salya akıyordu herkesin. Elano'yu izliyordu herkes. O maçı Keita değil, Elano aldı. Gençlerbirliği maçında öldürücü pası atanda ninemin baldızı. Ağğh, Elano maç mı aldı lan diyor herkes?

Keita'nın pozisyonunu anlatırken "İnsan mısın" dersin, çünkü Keita taraftarı coşturacak çalımlar, driplingler atar. Elano'dan bunu bekleyemezsin ve tabii ki beklentilerin aşağıda kalır. Çünkü o bir orta saha oyuncusu.

Mesela Elano'nun maç başlar başlamaz köşede Gökhan'ı sıkıştırarak yere yatıp presle topu kazandırması ve ardından Sarp'ın aradan sıyrılışı ve pası ile Keita topu ağlara gönderse Elano değil, yine Keita konuşulacaktı. Bu taraftar skora, istatistiğe bakar çünkü. Verirsin eline 10 numara, coşturur seni.

Heralde Elano´dan Keıta´lık beklemiyoruz Xavi´den C.Ronaldo´luk beklemek gibi birşey bu

Ben Elano´nun daha fazla sorumluluk almasını istiyorum savunma arkasına pas atsın , şut çeksin , top almak için daha fazla çaba göstersin

Şutlarının ve paslarının ne kadar iyi olduğunu biliyorum daha önce izlediğimden

Heralde Elano´dan Keıta´lık beklemiyoruz Xavi´den C.Ronaldo´luk beklemek gibi birşey bu

Ben Elano´nun daha fazla sorumluluk almasını istiyorum savunma arkasına pas atsın , şut çeksin , top almak için daha fazla çaba göstersin

daha geçen hafta 2 tane attı Trabzon maçında, Jo ve Gio gol yapsaydı, Elano kral olurdu burda. rakibi karşılıyor, top almak için müdahalede bulunduğunu daha önce gördüm

ha neden şut çekmiyor, onu ben de bilmiyorum.

Madem ki biliyorsun, kalitesine laf etmeden güzelce eleştiri yaparsın. Ama sen dahil bir çok kişi bunu yapıyor. "Fos Santos" "Dünya kupasından sonra satalım" ve daha niceleri. Bunu asla dalga geçme olarak algılama. Ama skor taraftarlığı yapıyorsunuz. Biraz kendinize çeki düzen verin. Diğer arkadaşara da söylüyorum bunu. Bireysel olarak algılama.

Madem ki biliyorsun, kalitesine laf etmeden güzelce eleştiri yaparsın. Ama sen dahil bir çok kişi bunu yapıyor. "Fos Santos" "Dünya kupasından sonra satalım" ve daha niceleri. Bunu asla dalga geçme olarak algılama. Ama skor taraftarlığı yapıyorsunuz. Biraz kendinize çeki düzen verin. Diğer arkadaşara da söylüyorum bunu. Bireysel olarak algılama.

Seneye iyi olacağının garantisi ne?

Bende diyorum m.topalın yanına adam gibi adam alın çok iyi oynar.

Bkz:Lincoln.

Seneye iyi olacağının garantisi ne?

Bende diyorum m.topalın yanına adam gibi adam alın çok iyi oynar.

Bkz:Lincoln.

Al işte ya. Hala mı aynısın dostum sen ? O kadar ban yedin hala gelip buraya bu tür mesajlar yazıyorsun inanılmazsın. Bu şeye benziyor;

Hırsızlık yapan biri hırsızlıktan içeri girse, ama çıktığında gene hırsızlık yapsa yaptığı hareket ne kadar yanlış olur bunu tartışamayız, seninki de o hesap...

Al işte ya. Hala mı aynısın dostum sen ? O kadar ban yedin hala gelip buraya bu tür mesajlar yazıyorsun inanılmazsın. Bu şeye benziyor;

Hırsızlık yapan biri hırsızlıktan içeri girse, ama çıktığında gene hırsızlık yapsa yaptığı hareket ne kadar yanlış olur bunu tartışamayız, seninki de o hesap...

beni öldürsenizde öldürmesenizde dünya dönmeye devam edecektir ve bu bir gerçekdir..

GALİLEİ

:o

Tslde en çok faul yapılan oyuncu emreymiş neden?Çünkü adam mücadele ediyor sorumluluk almaya çlaşıyor takım ona ayak uyduramasadan en kötü faul alıyor..Ama Elanonun öyle bir derdi yok adam son derece rahat maç içinde topla alakası yok kaçıyor toptan..Bugün mustafa sarpı eleştiriyoruz mesela neden topu aldı ama olumsuz kullandı elanoda oda yok arkadaş hiçbişey yok olumsuz bile değil adam hiçbişey..

"Dünya kupasından sonra satılabilir." demek kalitesine laf söylemek mi anlamnıa geliyor? Kanı uyuşmadı bizimle, kaliteli olabilir ama aradığmız kan değil. Hiç verimli olmayacağı, hiç olmadık yerlerde kullanıyoruz adamı, doğru değerlendiremiyoruz. Elano box-to-box bir oyuncu değildir, mücadeleci, displinli bir ofans oyuncusudur. Elano öyle bir oyuncu değil diye ahkma kesenler dönüp bir daha baksınlar Elano bundan önce nasıl bir oyuncuymuş. Biz ondan bir ön libero yaratma hevesindeyiz. Madem sana öyle bir adam lazımdı öyle bir adam alsaydın. Madem eksiklikleirn o yöndeydi o yönde bir transfer yapsaydın. Demek ki aradığımız adam değilmiş. Elano daha çok ceza sahası çevresinde etkili olan, son vuruşları, paslar yapması gereken bir oyuncu. Onu bu şekilde kullanmaya direteceğimize ben iyi bir tekife satılıp bu göreve daha uygun bir oyuncu alınmasına karşı çıkmam, çıkmamakta gerekir. Bunu söylemek Elano'ya veya kalitesine saygısızlık falan değildir.

Tslde en çok faul yapılan oyuncu emreymiş neden?Çünkü adam mücadele ediyor sorumluluk almaya çlaşıyor takım ona ayak uyduramasadan en kötü faul alıyor..Ama Elanonun öyle bir derdi yok adam son derece rahat maç içinde topla alakası yok kaçıyor toptan..Bugün mustafa sarpı eleştiriyoruz mesela neden topu aldı ama olumsuz kullandı elanoda oda yok arkadaş hiçbişey yok olumsuz bile değil adam hiçbişey..

Mustafa topla giderken o topu kim kazanmış bir bak bakayım sevgili kardeşim ;) !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt