#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Lincoln'ün kurtardığı maçlar oldu, skora ve oyuna etkisi oldu. Elano'yla Lincoln'ü aynı kefeye koyarak Lincoln'e terbiyesizlik yapmayın.

evet herifin ç.künde değildi takım,istediği zaman oynuyodu büyük terbiyesizlik ettik adama

O değil takımda oynayan adamlar müthiş profesyonel ya zaten biri gider maç sonu eğlenir diğeri trübüne bişeyini gösterir..Zaten takım profesyonel olsa şuan kesinlikle liderdik.Bursadanda kötü takım değiliz ya.

Geçen sene top sektirdi diye medya adamı astı volkan topu kıçıyla kontrol eder çıt yok.Bülent korkmaz gelir adamı formdayken yedek oturtur.

Medyanın gazıyla bitirdik lincolnü daha çok ararız.

Fener kendi alamadı bizede yâr etmedi.

hala lincoln diyenler var inanilir gibi degilsen su takima elanoyu cikartip xaviyi koysan ne yazar be ne yapabilir 2 birbirinden kotu top yapan orta sahayla

Marcelinho iyi oynamış olabilir ama çok kaliteli bir adam değildi. Öncesini biliyorum. Kaka dediğin adam o oyunun kralı. Lincoln değil. O tarz oyuncuların 3. 4. seviyesinde. O kadar kötü bir takım değiliz.

Geçen seneki beşiktaş maçını örnek vermişsin; bu sene inönüdeki maçta elano'nun oynadığı oyun en az lincoln'ünkü kadar etkindi. Umarım asist falan demezsin. Ne demek istediğimi anlamışsındır.

Mücadelesiyle öne çıktı o maçta.Senede bir oynasın bırakta.Geçen sene ayhan hamburg maçında bence çok daha iyi oynadı.Önemli olan istikrar uğur boralda daniel alvesi maymun etmişti mesela.Ama sonrası?Bir iki maç hiçbişey ifade etmez.Hele elano dediğiniz stilde bi adamsa performansı muhakkak istikrarlı olması lazım.

Orta sahamız çok üst düzey olmayabilir ama bu adam sasa iliç kadar bile oynayamıyor.İliç zamanındada mükemmel adamlar yoktu saidoo felan oynuyordu işte.

hala lincoln diyenler var inanilir gibi degilsen su takima elanoyu cikartip xaviyi koysan ne yazar be ne yapabilir 2 birbirinden kotu top yapan orta sahayla

Evet evet.Çok haklısın.Lincoln yanında Xabi Alonso gibi heriflerle oynadı demi.Kazma dediğiniz barışla ayhanla oynadı.

Bahane bu;yanında Emana olsaydı,yanında kallström olsaydı.Mideniz bulanmadımı hala

Mücadelesiyle öne çıktı o maçta.Senede bir oynasın bırakta.Geçen sene ayhan hamburg maçında bence çok daha iyi oynadı.Önemli olan istikrar uğur boralda daniel alvesi maymun etmişti mesela.Ama sonrası?Bir iki maç hiçbişey ifade etmez.Hele elano dediğiniz stilde bi adamsa performansı muhakkak istikrarlı olması lazım.

Orta sahamız çok üst düzey olmayabilir ama bu adam sasa iliç kadar bile oynayamıyor.İliç zamanındada mükemmel adamlar yoktu saidoo felan oynuyordu işte.

iliç direk forvet arkası oynuyodu:rolleyes:,önünde 2 forvet vardı ayrıca:rolleyes:

iliç direk forvet arkası oynuyodu:rolleyes:,önünde 2 forvet vardı ayrıca:rolleyes:

İliç tek forvet oynadığımız zaman forvet arkası oynadı onun dışında orta sahadaydı.Elanoda forvet arkası oynasa değişen çok bişey olcağını sanmıyorum.

Katılıyorum bunlara. Elano benim beklentilerimin çok uzağında. Ama kalitesine laf etmem. Hele lincoln ile kıyaslayarak. Saçma çünkü.

Bir de şu medyanın gazı ayaklarını bırakın; Başkana ayıp oluyor... Zira Adnan Polat:

'Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giyemez. Tesislerde antrenman bile yapamaz'

'Lincoln ile Galatasaray arasındaki ilişki bitmiştir. Dönse bile Florya'ya giremeyecek. Kendisine antrenman için bir yer sağlanacak. Şu ana kadar her türlü bahaneyi bize sundu ve hepsini dinledik. Ama artık çok sıkıldık. Lincoln kendisine bir kulüp bulabiliyorsa bulsun. Eğer bulamazsa Galatasaray kapısı kendisine sonsuza dek kapandı.'

]`Davranışları bir arpa boyu değişmeyen karaktere sahip bir futbolcu.`

``Biz sezon başı için tüm oyuncularımıza bir tarih verdik. Herkes katıldı, biz Lincoln`ün her zaman olduğu gibi gecikeceğini tahmin ettik ama bu kez hiç katılmadı. İlk olarak ihtarname çekildi daha sonra da federasyon nezdinde girişimlerde bulunup, o hakları saklı kalmak suretiyle sözleşmesini feshettik. Olay FIFA`ya taşınacak. Bizi çok üzen kamp yaptığımız otelin 60 km yakınına gelip kampa katılmaması oldu. Lincoln`ün çok yetenekli bir isim olduğu gerçek. Biz iki yıl boyunca Lincoln`e tolerans tanıdık. Birçok olaya göz yumduk. Hatta neredeyse Lincoln`e çifte standart uyguladık ama geldiğimiz nokta bizim için üzücü oldu

taksim meydanına çıkıp kendinizi de yaksanız Elano nun bir yere gittiği yok. bırakın İliç, Lincoln mevzularını geçti bitti. geçmişte yaşamayın

Evet evet.Çok haklısın.Lincoln yanında Xabi Alonso gibi heriflerle oynadı demi.Kazma dediğiniz barışla ayhanla oynadı.

Bahane bu;yanında Emana olsaydı,yanında kallström olsaydı.Mideniz bulanmadımı hala

Lincoln ilerde oynadığı için yanında Barış Ayhan değil Kewell-Baros-Arda vardı. Onların kaybettikleri topları süpürenler de Topal-Barış Ayhandı.

İliç tek forvet oynadığımız zaman forvet arkası oynadı onun dışında orta sahadaydı.Elanoda forvet arkası oynasa değişen çok bişey olcağını sanmıyorum.

nasıl ya tek forvet:D önde necati,kabze,şükür,ümit karan dan 4 ü değişmeli oynuyodu sürekli elano tüm maç koşmasa gelen bi topa dokunsa alex gibi eli belinde dolaşıp bi gol,asist yapsa kimse eleştirmez tabi normal:rolleyes:,şimdi ki performansı çok iyi değil bişey demiyorum ama adamı barış özbek seviyesine çektiniz

taksim meydanına çıkıp kendinizi de yaksanız Elano nun bir yere gittiği yok. bırakın İliç, Lincoln mevzularını geçti bitti. geçmişte yaşamayın

Nerden biliyorsun?

Adnan polatta memnun değil.Rijkaard her maç 60 ta çıkarıyor alkışlatmak için değil heralde.

Herkes gibi Elano larda geçmişte kalacaktır.Sözümüz oynamayan oyunculara.Keita ya çamur atan varmı,Neill'e çamur atan varmı,Santosa çamur atan varmı,Barosa çamur atan varmı.

Çamuru atarsın,Elanoya,sarpa,topala,leoya atarsın.Düzgün oynasınlar,kimse çamur atmaz.

Sizde düzgün oynamayan adamları eleştirin.Kimse size birşey demez

nasıl ya tek forvet:D önde necati,kabze,şükür,ümit karan dan 4 ü değişmeli oynuyodu sürekli elano tüm maç koşmasa gelen bi topa dokunsa alex gibi eli belinde dolaşıp bi gol,asist yapsa kimse eleştirmez tabi normal:rolleyes:

Ben tek forvet oynuyoruz demedim ki bir kaç maçta tek forvet oynamıştı şampiyonlar liginde felan o zaman iliç forvet arkası oynuyor dedim.Sen bana sürekli forvet arkası oynuyor dedin.

Hakan-necati-ümit ten ikisi oynuyordu iliçte ayhan veya saidooyla orta alandaydı genelde yani elano bölgesinde.

elano a 10 mio verecek takim cikarmi sizce

Lincolnün ilk geldiği sene,şampiyon olduğumuz seneden bahsettim.Kewellar Baroslar yoktu

Lincoln ilk sene kaç tane maçta oynamış? Kaç maçta adam gibi oynamış? Sakattı, kadro dışı kaldı. Sonraki dönemde de hep formsuzdu, güçsüzdü. Rize-Ankaragücü ve Manisa maçlarında süperdi. Sonra beşiktaş kadro dışı. Bir daha da hiç o seviyede oynamadı. Yani ilk seneyi geçiyoruz...

:2aloh1:

İliç, Lincoln, Elano süpersiniz yeminlen lan. :D:D

Aslında komik bir durum elanonun bu haliyle iliçi kıyaslamak hatta lincolnü gerçekten komik.

Sana göre ricardinhoda müthiş bir adamdır nede olsa brezilya milli takımında oynamış.

Ben futbolcuları değerlendirirken formaya bakmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt