#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano - Kallström (vb.) gibi bir ikili kurulacaksa arkalarına çok kaliteli bir de defansif orta saha gerekir.

BULDUM!!!...''niye bizim takımda defans ve hücüm hattı var da birbirlerine pek karışmak istemiyorlar'' diye düşünüp duruyordum...hay çok yaşa!...''KÖPRÜ'' imiş sebep...fazla ağırlığı kaldırmaz,hızlı trafiğe izin vermez,ama ''kaliteli'' ve ''dünya markası'' köprü!...

ortasahanın kendisi, defans ve forvet arasında köprüdür. ortasaha oyuncuları bu köprünün ayaklarıdır. biz de köprünün her ayağı aynı düzeyde değil maalesef. bi kaç tanesi boşta

Kallström'le ofansif gücümüz bayağı artar ama.

Bu nedir ya ? Bu nasıl bir yorumdur ? Bunu yaparak neyi amaçlıyorsun sen ? Elano'ya bok atmak hoşuna gidiyorsa at kardeşim böyle devam et.

Her yoruma da böyle saçma sapan mesajlar yazmaya da devam et. Kendinde dalga geçiyorsun ha bizle ne mutlu sana.

sende fikrini savunurken bu seviyede esprili yorumlar yapmayı dene,beceremeyeceğin belli de,olsun ben takdir ederim yine de...

Kallströmü alamayız bildiğim kadarıyla lyonla hala sözleşme uzatmadı lyonda kalmak istemeyen adam bize hiç gelmez.

O zaman Fransa ligine yönelicez. Çok koşan ve fizik gücü yüksek iki yönlü bir oyuncu elbet buluruz.

ortasahanın kendisi, defans ve forvet arasında köprüdür. ortasaha oyuncuları bu köprünün ayaklarıdır. biz de köprünün her ayağı aynı düzeyde değil maalesef. bi kaç tanesi boşta

% 100 katılıyorum...katılmadığım,elano da dahil köprünün zayıf ayaklarına...bizim hiç iyi orta saha oyuncumuz olmadı bu yıl (ühü ühü!)...

M.güvene ayıp olmuş cidden oda büyük ihtimal %48 den iyi pas ortalamasıyla oynuyordu ve uzun toplarıda iyiydi.

Yanına alsaydık iki iyi adam siz görseydiniz m.güveni..

:o

Şu anda Lig tv'yi izliyorum.Sene sonu;Leo,Jo,Elano kesin olarak gidiyormuş.

Santos ile Arda kesin olarak kalıyormuş.

Rijkaard da gidiyormuş.

Geçin bu işleri Hangi futbol devrinde yaşıyoruz ? Akıl+yüksek pas yüzdesi >Fizik gücü+mücadele

Senin dediğin gibi olsun hocam ama bugün Lassana Diarra Fransa Ligi'nden çıkmış bir yetenek. Fransa'dan böyle çok oyuncu çıkıyor.

Senin dediğin gibi olsun hocam ama bugün Lassana Diarra Fransa Ligi'nden çıkmış bir yetenek. Fransa'dan böyle çok oyuncu çıkıyor.

Hocam Lassana defansif oyuncu Bize ofansif yönü ön planda , zeki ,pas yüzdesi yüksek ,koşan ,yaratıcı bir oyuncu lazım Yani tam bir maestro Sözde Elano varda göremedik daha yeteneklerini :o

M.güvene ayıp olmuş cidden oda büyük ihtimal %48 den iyi pas ortalamasıyla oynuyordu ve uzun toplarıda iyiydi.

Bu %48 olayı nedir Allah aşkına ? Sadece bir maç bu yüzdeyle oynadı diye adamı bu kadar eleştirmek ve bu pas yüzdesini genele almak, sonrada bir o kadar laf atmaya vicdanın el veriyor mu Allah aşkına ?

Amacını Sorabilirmiyim ?

Özentilik bu olsa gerek ben bu cümleleri bir üyemizden tanıyorum.

Elano konusu arkadaşım burası mehmet guven ne alaka ?

Hocam Lassana defansif oyuncu Bize ofansif yönü ön planda , zeki ,pas yüzdesi yüksek ,koşan ,yaratıcı bir oyuncu lazım Yani tam bir maestro Sözde Elano varda göremedik daha yeteneklerini :o

yaya toure de defansif ama al koy bunları bizim lige hücum anlamında anasını ağlatırlar ortalığın.

Benimki sadece bir örnekti hocam. Elano yeteneklerinin tamamını bir türlü yansıtamadı. Basında çıkan haberler ve Adnan Başkan'ın Elano hakkındaki sözleri galiba sezon sonu yollanıcak Elano.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt