#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano savunucularına bir soru sormak istiyorum.

Elano mu Colman mı (isim olarak)? - Bence Elano

Elano mu Colman mı (performans olarak)? - Tabi ki Colman.

E hala nasıl memnun oluyorsunuz siz bu adamdan ben onu hiç anlayamıyorum . Adam Colman kadar oynayamıyor ya. Geçtim ismi kadar oynamasını.

O maçlarda daha serbest oynuyordu Elano. Dikkat et Antalya maçında solda sağda ortada felan görüyorduk hep. Beşiktaş maçında da bunu kanıtlayan en belirgin şey soldan bindirme yapıp çalım atıp yaptığı ortadır mesela. Ama bu sefer de topu ileri taşıma sorunu beliriyor. İşte bu yüzden diyoruz defansif yönü iyi pas tekniği güzel çift yönlü bir adam daha gelirse Elano daha serbest oynar, o gelen adam da topu ileri taşıma görevini alır.

Rijkaard'ta Elano'dan az daha verim alırım ama top ileri taşımayı bir nebze olsun sağlarım diye defansif oynatıyor adamı. Zaten dikkat edin defansif olarak yani geride oynadığı maçlarda çok ileri çıkmıyor...

Bu yorum çok doğru. Rijkaard kendiside defalarca dile getirdi bunu.

Bu yorum çok doğru. Rijkaard kendiside defalarca dile getirdi bunu.

E hala nasıl memnun oluyorsunuz siz bu adamdan ben onu hiç anlayamıyorum . Adam Colman kadar oynayamıyor ya. Geçtim ismi kadar oynamasını.

Colman'ın yanındakiler de iniesta ve xavi değil.

Daha dün Colman sahada döküldü. :o

Bu adamı serbest oynatıcan o zaman örneğin çift ön liberonun önünde şu şekil.

--------Topal-----------Ayhan----------

---------------Elano--------------------

Gözümün önüne serdar kahya geldi:)Bir an:)

Colman daha iyi oynuyor şu anda Elano'dan.

DÜn dökülmüş. Adam sezonda 15 maça damgasını vurmuştur. 5 maç dökülür.

Bizim elano da 15 maç yatıyor 5 maç iyi oynayacak.

Tamam kardesim tamam sen nasil istersen öyle olsun, zaten ben ve öbür arkadaslar ne desek bos. ;)

Kim topu ileriye taşıyacak diye birşey var o zamanda. Ayhan ve Mehmet geçen seneki formlarında olsalar sistemin kralını oynardık biz.

Bu yüzden diyorum işte 2.bir orta saha çok lazım diye...

Yineliyorum ;

O maçlarda daha serbest oynuyordu Elano. Dikkat et Antalya maçında solda sağda ortada felan görüyorduk hep. Beşiktaş maçında da bunu kanıtlayan en belirgin şey soldan bindirme yapıp çalım atıp yaptığı ortadır mesela. Ama bu sefer de topu ileri taşıma sorunu beliriyor. İşte bu yüzden diyoruz defansif yönü iyi pas tekniği güzel çift yönlü bir adam daha gelirse Elano daha serbest oynar, o gelen adam da topu ileri taşıma görevini alır.

Rijkaard'ta Elano'dan az daha verim alırım ama top ileri taşımayı bir nebze olsun sağlarım diye defansif oynatıyor adamı. Zaten dikkat edin defansif olarak yani geride oynadığı maçlarda çok ileri çıkmıyor...

Gözümğn önüne serdar kahya geldi:)Bir an:)

Amca oğludur. Aynı fikirdeyiz. Aynı seyleri savunuruz hep bu konuyu konusuruz zaten.

Ayrıca Serdar 16 yasında Konyaspor'a transfer olmus cok yetenkli ama sakatlandığı için bırakmıs eski profesyonel bir futbolcudur, bilmem bahsetti mi) Su anda ingilizce öğretmeni.

İnanın Şu anki Arda'dan daha popüler olurdu şansı yaver gitseydi. Çok teknik ve zekası ile oynayan biriydi.

Kim topu ileriye taşıyacak diye birşey var o zamanda. Ayhan ve Mehmet geçen seneki formlarında olsalar sistemin kralını oynardık biz.

Bu yüzden diyorum işte 2.bir orta saha çok lazım diye...

Ayhan taşır ayrıca Elano'nun açıklarınıda kapatır Topal'la.

Amca oğludur. Aynı fikirdeyiz. Aynı seyleri savunuruz hep bu konuyu konusuruz zaten.

Ayrıca Serdar 16 yasında Konyaspor'a transfer olmus cok yetenkli ama sakatlandığı için bırakmıs eski profesyonel bir futbolcudur, bilmem bahsetti mi) Su anda ingilizce öğretmeni.

İnanın Şu anki Arda'dan daha popüler olurdu şansı yaver gitseydi. Çok teknik ve zekası ile oynayan biriydi.

İngilizce öğretmeniyim ben diyodu....:confused:Neyse iyi forumlar:D

Colman gelip sezonda 2 maç bizim maçlarda sadece oynadığı için arkadaşlara güzel gelmiş olması normal. :)

O yuzden 9 gol 7 asisti var demi?

3 gol 0 asistli elano ...

Her yerde batıyor elano ama her yerde savunuyorsunuz.

Bizim maçlarda iyi oynuyormuş COLMAN. ELano hiç bir maç iyi oynamıyor o zaman.

hah işte ısrarla söylediğim tablo. ama tabi ayhan ve topal yerine iyi adam olcak ki elano arkayı düşünmeden, orada kalmadan rahat top çıkarabilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt