#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

ya arkadaşlar takım kötü,formsuz. siz de elanoyu günah keçisi yapıyorsunuz. elanoya adam gibi ortasaha şart elano da ileri çıkacak defansif oynamayacak.ha tamam bu dediklerim oldu diyelim. ama ileri uç oynamazsa elano yine birşey yapamaz. atar pasını ilerisi batırır. takımın bütünüyle oynaması lazım. keita yı da gördük adam bir geçio iki geçio eeee nereye kadar. destek lazım. bir adam burada böyle takımı çekemez. futbol ilahı değil bu adam.

şimdi de savunma suçlu oldu.elano müthiş defansif katkı yaptı da defans yüzünden yedik golleri yani...neill geldi defans sorunu bitti kardeşim,bu lige bu defans çok bile...elano da orta sahaya birazcık katkı yapsa bu durumlara düşmezdi takım...

Emre'nin Trabzon macindaki hatasi

Es Es macinda Servet, Topal ve Caner'in hatasi

Fener macinda Leo'nun hatasi

Hepsi bireysel hata, bu hatalar olmasa bizim yedigimiz goller daha az olurdu demi?????

O ezilen orta sahada ELANO oynamıyor mu? Ben mi oynuyorum? Tabi elano'nun da sucu var.

Elano yani tek basina savunma yapacak, orta sahayi ayakta tutacak ve ilerde asistler yapip mükemmel goller atacak. Bumu yani senin kafandaki futbol anlayasi???

Elano yani tek basina savunma yapacak, orta sahayi ayakta tutacak ve ilerde asistler yapip mükemmel goller atacak. Bumu yani senin kafandaki futbol anlayasi???

-Elano suçsuz diyorsunuz ya.

M topal kötü m sarp kötü.

-E elanooo?

- topal kötü..

-E ELANO??????

ONA NEDEN SÖZ YOK HİÇ? O ORTA SAHADA ELANO YOK MU?

kasten mi yapıyorsun,gerçekten anlamıyormusun yazılanları?!

ya arkadaşlar takım kötü,formsuz. siz de elanoyu günah keçisi yapıyorsunuz. elanoya adam gibi ortasaha şart elano da ileri çıkacak defansif oynamayacak.ha tamam bu dediklerim oldu diyelim. ama ileri uç oynamazsa elano yine birşey yapamaz. atar pasını ilerisi batırır. takımın bütünüyle oynaması lazım. keita yı da gördük adam bir geçio iki geçio eeee nereye kadar. destek lazım. bir adam burada böyle takımı çekemez. futbol ilahı değil bu adam.

buna artı olarak ha elano oynuyoda takım oynamıyo mantığı çıkarmasın kimse. elano da kötü. takım komple kötü. benim savunduğum, takım formu yakalayıp elanonun yanına da iyi bir adam geldi mi o zaman asıl elanoyu göreceğimizdir.

-Elano suçsuz diyorsunuz ya.

M topal kötü m sarp kötü.

-E elanooo?

- topal kötü..

-E ELANO??????

ONA NEDEN SÖZ YOK HİÇ? O ORTA SAHADA ELANO YOK MU?

çok yazıyorsun,yoruldun galiba...anlayarak okumayı denersen,elano da oranın oyuncusu......filan derken diğerleri gibi o da kötü,ayrı tutulacak birşey yapmadı diyorum

Burda birtek biri Elano mükemmel oynuyor dedi mi???

Biz ne diyoruz bu adamin yanina onun dilinden anlayan adamlar lazim, pas atmasini bilen, basit oynamayi bilen ve biraz riskli oynayabilen. Mehmet ve Mustafa gibi her firsatta defansina dönen adamlar degil, formda olan bir Ayhan bile bu orta sahaya sinif atlatir ama olmuyor iste orta sahadaki bütün adamlarimiz formsuz.

Normalde aslinda, orta saha aynen böyle olucakti ama olmadi iste.

Topal

Tobi/Ayhan - Elano​

@Cem Kılıç

Elano'u bu kadar savunuyorsun da,parmaklarına yazık.Elano'da her saniye bizim takımı düşünüyordur!

Burda birtek biri Elano mükemmel oynuyor dedi mi???

Biz ne diyoruz bu adamin yanina onun dilinden anlayan adamlar lazim, pas atmasini bilen, basit oynamayi bilen ve biraz riskli oynayabilen. Mehmet ve Mustafa gibi her firsatta defansina dönen adamlar degil, formda olan bir Ayhan bile bu orta sahaya sinif atlatir ama olmuyor iste orta sahadaki bütün adamlarimiz formsuz.

Normalde aslinda, orta saha aynen böyle olucakti ama olmadi iste.

Topal

Tobi/Ayhan - Elano​

Biz de diyoruz ki, Colman'ın yanında XAVI mi var?

Barıs, Ayhan hatta M.guven kötü iken neden bu destek yoktu, yanına adam lazım denmiyordu?

@Cem Kılıç

Elano'u bu kadar savunuyorsun da,parmaklarına yazık.Elano'da her saniye bizim takımı düşünüyordur!

Savunmuyorum artık, mutlu oldun mu ?

Yazıyorum, anlamamakta direniyorsunuz. Cevap istiyorsunuz, cevap veriyorum bu sefer konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. Sonuçta gene bu adama laf atıyorsunuz.

Takılın siz 2-3 kişi devam edin böyle, benden paydos.

Emre'nin Trabzon macindaki hatasi

Es Es macinda Servet, Topal ve Caner'in hatasi

Fener macinda Leo'nun hatasi

Hepsi bireysel hata, bu hatalar olmasa bizim yedigimiz goller daha az olurdu demi?????

yahu ernst in,emrenin istatistiklerini vermişsin.o halde orta sahada defansif olarak yaptıklarını elanoyla kıyasla diyorum (pres-top çalma vs),anlamak mı zor,işine mi gelmiyor? niye yenen gollere getiriyorsun sözü...yok kafa bulmak için yandan cevap veriyorsan,bilelim beraber takılalım,kralını yaparım!

Ayhan kötü iken neden bu destek yoktu, yanına adam lazım denmiyordu?

Gerçi bu sezon haric kötü değildi de. Şans verilse form tutacaktı belki.

Colman - Selcuk - Ceyhun

ve önlerinde bir Alanzinho.

Ceyhun kazma ama pas atmasini bilir, Selcuk'da biliyor pas atmasini ve hemen paniklemiyor.

Selcuk Inan bizde olsa keske yada Sezer Öztürk, inan bana bu takimin orta sahasi rahatlar.

Colman - Selcuk - Ceyhun

ve önlerinde bir Alanzinho.

Ceyhun kazma ama pas atmasini bilir, Selcuk'da biliyor pas atmasini ve hemen paniklemiyor.

Selcuk Inan bizde olsa keske yada Sezer Öztürk, inan bana bu takimin orta sahasi rahatlar.

Yok şöyle olur ;

Ceyhun ve Selçuk kazma ondan elano oynayamıyor olur.

İnan bana trabzonun cogu macını izliyorum ceyhun ve selcuk m topal kadar iyi değiller. selcugun sutları iyi sadece.

yahu ernst in,emrenin istatistiklerini vermişsin.o halde orta sahada defansif olarak yaptıklarını elanoyla kıyasla diyorum (pres-top çalma vs),anlamak mı zor,işine mi gelmiyor? niye yenen gollere getiriyorsun sözü...yok kafa bulmak için yandan cevap veriyorsan,bilelim beraber takılalım,kralını yaparım!

Presi bizim Elano'da yapiyor ve kosuyor, top kapma istatiskleri elimde yok ama o kadar cok büyük fark yoktur aralarinda.

Ama yenen gollerde Elano'nun birtek hatasi varmi??????

Ama herseyde Elano'u suclu görüyorsunuz ama yedigimiz nerdeyse bütün goller biresyel hata yüzünden.

Barıs, Ayhan hatta M.guven kötü iken neden bu destek yoktu, yanına adam lazım denmiyordu?

abi cevap yazmayayım bitirdim diyorum ama mecbur bırakıyorsun.

ne xaviymiş be arkadaş.

barış,ayhan,güven kötü iken yanına adam koysan destek versen de kapasite belli bunu belirtmiştim. bu adam elano(tamam ilah değil). colmanın yanında xavi yok ama bize karşı trabzonu gördük TAKIM oynuyor. oynayan takıma colman iş yapar tabi. biz de kimse OYNAMIYOR (3.kez söylüyorum artık ben şüphe etmeye başladım anlayarak okuduğunuzdan).oynayan, dirilmiş bir gs de elano, sarp ve topal da iş yapar ama (bunu da tartışamanın başından beri söylüyorum) daha iyisini istiyorsak (hatta daha da ilerisi sizin istediklerinizi istiyorsak) bu adamın yanına adam şart.(gelecek planlarda)

Yok şöyle olur ;

Ceyhun ve Selçuk kazma ondan elano oynayamıyor olur.

İnan bana trabzonun cogu macını izliyorum ceyhun ve selcuk m topal kadar iyi değiller. selcugun sutları iyi sadece.

Suandaki Mehmet'e bak formda olsa evet daha iyi olur ama suanda öyle degil. Sezon öncesi bütün takim mükemmel oynuyordu ama suanda hepsi formsuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt