#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Arkadaş elano kötü oynarken takıma b.k atıyorsunda bu adamlar kötüyken niye suçlu kendileri oluyor.?Bana görede m.topal elano yüzünden oynayamıyor kanıtım m.topal barış ikilisiyle çok iyi maçalr çıkardık geçen sene önlerindede lincoln vardı.

Deplesmanlara gitmeyen lincoln dimi. Hiç boşuna uğraşmayın veya istemeyin bu takıma o karaktersiz gelmiyecek.

Arkadaş elano kötü oynarken takıma b.k atıyorsunda bu adamlar kötüyken niye suçlu kendileri oluyor.?Bana görede m.topal elano yüzünden oynayamıyor kanıtım m.topal barış ikilisiyle çok iyi maçalr çıkardık geçen sene önlerindede lincoln vardı.

Burda kimse kimseye bok atmiyor ama gercekleri görmekte zorluk cekiyorsun, Emre ve Baroni oynamadan bile bizim orta sahadan daha iyi pas yaptilar.

Bunlari görün artik; Mehmet, Baris ve Mustafa'nin pas atmasini, basit oynamayi bilmedigini görün artik. Fener macinda cok utandim onlarin orta sahasini görünce herifler takir takir top cevirdiler, biz neden yapamiyoruz bunu. Elano yanindaki adama pas veriyor sonra top geri geliyormu hayir ! Bizim ortasahada bir oyuncu aliyor topu ya sisiriyor yada 3-4 adama birden calim atmaya calisiyor.

Söyle bana bizim Mehmet, Baris ve Mustafa NEDEN basit oynayamiyorlar elin Selcük'ü gibi?????

Koskoca Galatasaray'a normal bir pas atmasini bilmeyen adamlar yakisiyormu sence????

Ne yaptınız gençler yine de konu kilitlendi :o

Tarışmaya yaratmayacak, yapıcı ve okunulası yorumlar yapmanız dileğiyle bugün atılan bütün mesajlar silinmiştir.

İyi forumlar.

neden adama ceza veriyosunuz? kimine göre karaktersizdir kimine göre karakterlidir herkesin görüşüne saygı duymak zorundasınız . emre belezoglunu savunuyor sanacak görende,moderatorler elanocu diye elanoyu sevmeyen üyeler üzerinde böyle bir uygulamamı yapıyor anlamak güç doğrusu birde 4 gün ceza veriyosunuz uyarı denen birşey var

bu ne ya, bi dünya mesaj boşa gitti. teksas şerifimisiniz be mübarekler

0343.jpg

25qan88.jpg

3463464006_2ab9cf839c_o.jpg

Onur arkadaşım niye bu kadar inat ediyorsun ? Memnunum varmı itirazın.

Tamam arkadaşlar sakin olalım. Wc ye filan gidelim ihtiyaçlarımızı giderelim. :D

Muhammet bir uyarıda bulunmuş fakat ben daha geniş kapsamlı söyleyeyim.

Konu içerisinde alakasız mesajlar yazılması yasak olarak görülmemeli. Fakat sürekli yazan arkadaşlar uyarıları dikkate almadığı için ceza alacaktır. Bu durum sadece bu konu özelinde değil bütün konular için geçerli. Konu dışında sohbet, muhabbet etmek zaten izin verilmeyen birşey.

Sizler burada kıyaslama yapmak yerine, futbolcunun eksilerini artılarını tartışıp, nasıl olması gerektiğini konuşabilirsiniz. Çeşitl kıyaslamalarla, başka futbolcuları tartışıp konuşmakla konu içeriğinin içinde kalmanız mümkün değil. Bu uyarımızı dikkate alacağınızı umuyor, konuyu bir süre kilitleyerek sizlerin sakinleşmesini diliyoruz.

Yapılan uyarılar çerçevesinde devam edeceğinize eminim.

Uyarıları dikkate alarak; saygı sınırları çerçevesinde, yapıcı yorumlar yapmanız dileğiyle; konu açılmıştır....

konu açıldı ilk mesajı ben yazıyorum,yazdım bile:D

Forum tarihinde en fazla tartışılan oyuncu Elano olmuştur heralde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt