- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Arsenal taraftarindan baska ne beklenir.
Arsenal taraftarindan baska ne beklenir.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Beklenen bu mu elanodan?Ayhanda oynayabilir bu oyunu hatta daha iyisini.Ayhana 8 mn bonservis yıllık 3 mn euro mu veriyoruz?
herzamanki gibi oynadı
Bu adam neden bu kadar geride oynuyor? Cem Kılıç arkadaşımıza hak veriyorum. İleride hiç gözükmüyor. Kaybolup gidiyor.
Bu adam neden bu kadar geride oynuyor? Cem Kılıç arkadaşımıza hak veriyorum. İleride hiç gözükmüyor. Kaybolup gidiyor.
Maçtan geldim, maçı tribünde seyrettim. Elano'ya da dikkatle baktım. Arda, Giovani, Keita aynı anda sahada olunca ön libero oynadı. İleri hiç çıkmadı neredeyse, 2.yarı bir aralar çıkar gibi oldu o aralarda Diyarbakır çok geldi zaten ama maçın genelinde çok geride oynadı. Mücadele etti, top kaptı, uzun top yaptı. Topsuz alanda baktım top istedi, boşa kaçtı çoğunlukla gözüm Elano'daydı.
Hatta bir ara ilk yarıda sol beke felan geçti Caner açıkta felandı böyle hep defansta oynadı yani. Tüm sezon boyunda en geride oynadığı maç bu maçtı. Ön libero, sol bek olarak oynadı.
Eleştri yaparken bunları da göze alın. Bugün bu adamın bu kadar geride oynaması, Keita'nın sağ bek oynamasından farksızdır. Ama Elano geride oynamasına rağmen gene mücadele veriyor sesini çıkarmıyor.
Maçtan geldim, maçı tribünde seyrettim. Elano'ya da dikkatle baktım. Arda, Giovani, Keita aynı anda sahada olunca ön libero oynadı. İleri hiç çıkmadı neredeyse, 2.yarı bir aralar çıkar gibi oldu o aralarda Diyarbakır çok geldi zaten ama maçın genelinde çok geride oynadı. Mücadele etti, top kaptı, uzun top yaptı. Topsuz alanda baktım top istedi, boşa kaçtı çoğunlukla gözüm Elano'daydı.
Hatta bir ara ilk yarıda sol beke felan geçti Caner açıkta felandı böyle hep defansta oynadı yani. Tüm sezon boyunda en geride oynadığı maç bu maçtı. Ön libero, sol bek olarak oynadı.
Eleştri yaparken bunları da göze alın. Bugün bu adamın bu kadar geride oynaması, Keita'nın sağ bek oynamasından farksızdır. Ama Elano geride oynamasına rağmen gene mücadele veriyor sesini çıkarmıyor.
yok olmaz yapmazlar bizimkiler kaptanını futbolcusun yuhlayanlar bunu yapmazlar. birazdan da konu kilitlenir zaten klasik tamamlanır böylece.
Bugün de eleştirilmesin zahmetse kaleden 50 metre diyorduk ama 60-70 metre uzakta oynadı resmen. Stoper, sol bek, defansif orta saha felan bunu oynayan adam hücuma yönelik olan adam. Keita'nın sağ bek, Baros'un orta saha, Kaka'nın defansif orta saha oynaması gibi.
sserhatımız gelir birazdan ne de olsa he know this game !!
Vasat oğlu vasat oynadı. Mükemmel oynamış gibi lanse etmeyin. Bu oyunu herkes oynar. Şunu itiraf edin artık.
O da eleştirmez. O kadar da değil yani. Adamın stoper, sol bek, defansif orta sahada oynadığını görüpte neden etkili olmadı demez. Hatta o bile alkışlar top kaptı uzun top yaptı mücadele etti. Topsuz alanda toptan kaçtığını da görmedim. Çoğu zaman top istedi hep...