#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano bu dediğin vasıflarının hiçbirini tam yapamıyor.Evet biraz o biraz o ama hiçbiri tam değil.Ayhan'ı oynatmasını beklerdim şahsen.Benim 8 milyon Euro'ya aldığım adam beklediğim verimi sergileyemiyorsa eleştirme hakkımız olmalı,zira Adnan Polat bile diyor.

Seneye daha iyi olur mu olabilir ama ben ihtiyaçımız doğrultusunda satılması taraftarıyım.

İki yönlü falan bırak iki yönlü oynamanın temel prensibi oyunu istemektir,mücadele etme isteğidir.Elano'da yok maalesef.

Olaya o kadar yanlış bakıyorsunki toplamak biraz zor. Bir defansif orta saha oynamak var, bir tam göbekte oynamak var, bir de tamamen ofansif oynamak var. Ortada oynasa yanında da defansif yükünü hafifletecek bir oyuncu olsa Elano çok daha rahat oynayacak saha içinde. Şuan tamamiyle defansif oynuyor. Onu 1 kademe ileriye kaydırmak gerekir tamamiyle ofansif demek olmuyor bu.

Şu anlattıklarım biraz detay olduğu için en basitinden anlatıyim. Elano M.Topal'cılık oynuyor şu anda, biraz daha Emre'leşmesi lazım.

Olaya o kadar yanlış bakıyorsunki toplamak biraz zor. Bir defansif orta saha oynamak var, bir tam göbekte oynamak var, bir de tamamen ofansif oynamak var. Ortada oynasa yanında da defansif yükünü hafifletecek bir oyuncu olsa Elano çok daha rahat oynayacak saha içinde. Şuan tamamiyle defansif oynuyor. Onu 1 kademe ileriye kaydırmak gerekir tamamiyle ofansif demek olmuyor bu.

Şu anlattıklarım biraz detay olduğu için en basitinden anlatıyim. Elano M.Topal'cılık oynuyor şu anda, biraz daha Emre'leşmesi lazım.

Tüm sene orada kalmadı ofansta ve ortada oynadığı maçlarda oldu.Çok mu iyiydi,beklediğimiz gibi değildi maalesef.

Siz ne düşüüyorsunuz bilmiyorum ama seneye cl'ye katılamazsak transfer bütçemiz 15 milyon Dolar olacakmış Melih Şabanoğlu'nun dediğine göre bize de 2 orta saha ve forvet transferi şart olduğuna göre bazı oyunculara bye-bye denmeli.O bu da Dünya Kupasında oynama ihtimali gördüğüm Elano olmalı.

Boşverin reisler, Rijkaard neyin ne olduğunu biliyor ya, işte gerisi yalan. İstediğiniz kadar sallayın ulan. :D

Bunu demen yeterli oldu kardeşim çok sağol.

Ben sizin sorununuzu çözdüm.Siz Elano'yu övme görevinden sorumlu olduğunuz için epey abarta abarta yorumlarınıza katmışsınız.Bu lafımı lüften 5 yaşındaki çocukca mesaj olarak görmeyin.Olay sahada biter.Benim beklediğim Elano bekleneni vermedi,olay bitmiştir.Yok orada daha iyi burada daha iyi olmuyor.Onları daha iyi tanıyan,onlarla daha fazla zaman geçiren Rijkaard sonuçta.Ayrıca sen dünkü maçta ileri çıkınca bak nasıl oynadı dersin,ben buna tamamen Manisa'nın oyun anlayışından derim.

Ben sizin sorununuzu çözdüm.Siz Elano'yu övme görevinden sorumlu olduğunuz için epey abarta abarta yorumlarınıza katmışsınız.Bu lafımı lüften 5 yaşındaki çocukca mesaj olarak görmeyin.Olay sahada biter.Benim beklediğim Elano bekleneni vermedi,olay bitmiştir.Yok orada daha iyi burada daha iyi olmuyor.Onları daha iyi tanıyan,onlarla daha fazla zaman geçiren Rijkaard sonuçta.Ayrıca sen dünkü maçta ileri çıkınca bak nasıl oynadı dersin,ben buna tamamen Manisa'nın oyun anlayışından derim.

Bekleneni verememesi veremeyeceği anlamına gelmez. (Ki bana göre çoğu maçta fazlasıyla verdi) Önümüzde uzun yıllar var.

Son 10 dakika Manisa gol atmak için fazla açık verdi bayağı boşluklar bulduk bu yüzden sağlıklı fikir vermez o dakikalar.

Bekleneni verememesi veremeyeceği anlamına gelmez. (Ki bana göre çoğu maçta fazlasıyla verdi) Önümüzde uzun yıllar var.

Tabi burada konuşmakla olmaz bunlar.Raporu Rijkaard verecek sonuçta.Beklediği ışığı görebildiyse eyvallah kalsın Rijkaard bir ışık görmüştür der kelle avcılığı yapmam ama ben maddi durumlarımızdan dolayı satılacağını öngörüyorum.

Kafasında dünya kupsı olduğu kesin.Sakatlanmamak için topa ayağıni bile uzatmaktan çekiniyor.Dünya kupasına gitsin gelsin de kurtulsun bu stresten.

Ben de sana derim ki bu adamın ofansa yakın oynadığı maçları izle gör nasıl oynamış.

Ve ayrıca diyorsun ki transfer bütçemiz az ondan satılacak felan. Transfer bütçemiz az ise niye satılsın Elano ? Transfer bütçemiz az diyelim bu adamı da satınca öyle 10-20 Milyon Euro gibi fiyatlara da gitmez zaten bu adam gibi bir adam daha almak zorundasın, bir de yanına adam, bir de ön libero, alırsan stoper sol bek felan daha kötü olur bu sefer...

Dünya kupasını düşünmek nedir yahu?

Kim çıkarıyor böyle saçma lafları.Böyle şeyin olcağına ihtimal vermiyorum.Oluyorsa ihanet bu takıma.

Tabi burada konuşmakla olmaz bunlar.Raporu Rijkaard verecek sonuçta.Beklediği ışığı görebildiyse eyvallah kalsın Rijkaard bir ışık görmüştür der kelle avcılığı yapmam ama ben maddi durumlarımızdan dolayı satılacağını öngörüyorum.

Ya olayı biz neden bu kadar detaya döktük? Top kullanma becerisi ve defansif yönü de olduğu için M.Topal ile birlikte defansın önünde görev veriyor işte. Oda bu kadarını verebiliyor. Biraz daha serbest oynasa tıpkı Beşiktaş, Antalya, Atletico maçlarındaki gibi etkisi farklı yönlerde artacaktır. Defansif katkı yapmaz istatistiki katkı yapar. Olay bundan ibaret.

Ben de sana derim ki bu adamın ofansa yakın oynadığı maçları izle gör nasıl oynamış.

Ve ayrıca diyorsun ki transfer bütçemiz az ondan satılacak felan. Transfer bütçemiz az ise niye satılsın Elano ? Transfer bütçemiz az diyelim bu adamı da satınca öyle 10-20 Milyon Euro gibi fiyatlara da gitmez zaten bu adam gibi bir adam daha almak zorundasın, bir de yanına adam, bir de ön libero, alırsan stoper sol bek felan daha kötü olur bu sefer...

Dünya Kupasından sonra 10'a yadan en azından aldığımız fiyata satılma durumu olabilir.

Bunun gibi adam neden alalım ki.Bundan daha iyileri mevcut piyasada.Ayrıca bakalım ihtiyaç görecekler mi şuan için konuşmak yersiz.Göreceğiz.

Ben Galatasaray'ın her maçını izledim sorun oysa.Elano'da sizin gördüğünüz ışığı alamadığım açık.

Ya olayı biz neden bu kadar detaya döktük? Top kullanma becerisi ve defansif yönü de olduğu için M.Topal ile birlikte defansın önünde görev veriyor işte. Oda bu kadarını verebiliyor. Biraz daha serbest oynasa tıpkı Beşiktaş, Antalya, Atletico maçlarındaki gibi etkisi farklı yönlerde artacaktır. Defansif katkı yapmaz istatistiki katkı yapar. Olay bundan ibaret.

Görende 31 maçın 31'ini de orada oynadı sanacak.Ki öyle değil.Ayrıca maç içinde bile yer değiştiriyor oyunculara Rijkaard.Maç içinde sürekli orada oynadı değil yani mevzu.

Elano'dan daha iyi oyuncular tabikide mevcut ama pasör bir takımda onun kadar oyunu iyi yönlendirip, üretici olacak adam bulmak çok zor. Olanlarıda almak imkansız.

Elano'dan daha iyi oyuncular tabikide mevcut ama pasör bir takımda onun kadar oyunu iyi yönlendirip, üretici olacak adam bulmak çok zor. Olanlarıda almak imkansız.

Bunu nasıl gördün elanoda Allah aşkına?

Bu maçta bile olmadık pas hataları yapıp top kayıpları yaptı.

Biz bu adamı 8 milyon Euro'ya aldık.Piyasada daha iyileri yoksa,varsa bile pahalıysa,o zaman biz klübün kapısına kilit vuralım.Bu transfer piyasası aşar bizi.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt