- 17 Ağustos 2009
- 44.203
- 33.319
- 3.448
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Olaya o kadar yanlış bakıyorsunki toplamak biraz zor. Bir defansif orta saha oynamak var, bir tam göbekte oynamak var, bir de tamamen ofansif oynamak var. Ortada oynasa yanında da defansif yükünü hafifletecek bir oyuncu olsa Elano çok daha rahat oynayacak saha içinde. Şuan tamamiyle defansif oynuyor. Onu 1 kademe ileriye kaydırmak gerekir tamamiyle ofansif demek olmuyor bu.
Şu anlattıklarım biraz detay olduğu için en basitinden anlatıyim. Elano M.Topal'cılık oynuyor şu anda, biraz daha Emre'leşmesi lazım.
Elano bu dediğin vasıflarının hiçbirini tam yapamıyor.Evet biraz o biraz o ama hiçbiri tam değil.Ayhan'ı oynatmasını beklerdim şahsen.Benim 8 milyon Euro'ya aldığım adam beklediğim verimi sergileyemiyorsa eleştirme hakkımız olmalı,zira Adnan Polat bile diyor.
Seneye daha iyi olur mu olabilir ama ben ihtiyaçımız doğrultusunda satılması taraftarıyım.
İki yönlü falan bırak iki yönlü oynamanın temel prensibi oyunu istemektir,mücadele etme isteğidir.Elano'da yok maalesef.
Olaya o kadar yanlış bakıyorsunki toplamak biraz zor. Bir defansif orta saha oynamak var, bir tam göbekte oynamak var, bir de tamamen ofansif oynamak var. Ortada oynasa yanında da defansif yükünü hafifletecek bir oyuncu olsa Elano çok daha rahat oynayacak saha içinde. Şuan tamamiyle defansif oynuyor. Onu 1 kademe ileriye kaydırmak gerekir tamamiyle ofansif demek olmuyor bu.
Şu anlattıklarım biraz detay olduğu için en basitinden anlatıyim. Elano M.Topal'cılık oynuyor şu anda, biraz daha Emre'leşmesi lazım.