#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

En ufak bir baskıda top kaybediyor.Top saklamayı vücudunu kullanmayı bilmiyor yada biliyor sakatlanırım, Dünya Kupası'nda oynayamam diye yapmıyor.

En ufak bir baskıda top kaybediyor.Top saklamayı vücudunu kullanmayı bilmiyor

Evet kesinlikle böyle.Ben yazınca b.k atmış diyorlar sonra. :o

Orta sahada 4-3-3 uygun olan adam böyle basit top kayıpları yapmaz.

Bence elano forvet arkası burdada bize sağlayacağı fayda tabatanınkinden fazla olmaz.

Gerçekten çok vasat bir oyuncu hiç böyle birini beklemiyordum.İyi diyebileceğiz neredeys ehiç bi özelliği yok.

Evet kesinlikle böyle.Ben yazınca b.k atmış diyorlar sonra. :o

Orta sahada 4-3-3 uygun olan adam böyle basit top kayıpları yapmaz.

Bence elano forvet arkası burdada bize sağlayacağı fayda tabatanınkinden fazla olmaz.

Gerçekten çok vasat bir oyuncu hiç böyle birini beklemiyordum.İyi diyebileceğiz neredeys ehiç bi özelliği yok.

:2aloh1:

Gel de gülme ya vallahi bu kadarı da insanı yerlere yatırıyor ama yazmayayım yazmayayım diyorum ama tepkisiz de kalamıyorum :2aloh1:

Adamı tanımıyorsun. Önce Emre gibi şeyler bekliyorsun tanımadığın halde, sonra geçmişten 1-2 maça bakıp forvet arkası bu adam diyorsun. Bir sürü saçma şey söylüyorsun yok top saklamayı bilmiyormuş, yok çok top kaybı yapıyormuş, yok iyi özelliği yokmuş felan, sonra da gelmiş utanmadan vasat diyorsun. Allah'tan kork be kardeşim bu kadar da atma tutma olmaz ki ya !

Gel de gülme ya vallahi bu kadarı da insanı yerlere yatırıyor ama yazmayayım yazmayayım diyorum ama tepkisiz de kalamıyorum :2aloh1:

Adamı tanımıyorsun. Önce Emre gibi şeyler bekliyorsun tanımadığın halde, sonra geçmişten 1-2 maça bakıp forvet arkası bu adam diyorsun. Bir sürü saçma şey söylüyorsun yok top saklamayı bilmiyormuş, yok çok top kaybı yapıyormuş, yok iyi özelliği yokmuş felan, sonra da gelmiş utanmadan vasat diyorsun. Allah'tan kork be kardeşim bu kadar da atma tutma olmaz ki ya !

Sen hangi çift yönlü adamın bu kadar basit top kaybı yaptığını gördün?

Elano tek yönlü bir oyuncudur o tek yönü bile yeterli değildir bizim için.

Topu alıp dikine oynayabilir mu?Hiç topla birlikte kaleye yönelmiş mi?

Yok işte söylesene bu adamın bizim takımda diğerlerinde olmayan bir özelliğini?

Kardeşim Elano top saklamayı bilmiyor.Vücudunu hiç iyi kullanamıyor en ufak bir baskıda saçmalıyor.Şu an böyle oynuyor.

Kardeşim Elano top saklamayı bilmiyor.Vücudunu hiç iyi kullanamıyor en ufak bir baskıda saçmalıyor.Şu an böyle oynuyor.

Alexi dikkatli izleyin mesela çok zordur ayağından top almak.Elno'da dribling özelliğide yok.bir kere orta sahada oynayan adam top süremez mi yaa.

Neilli görmediniz mi defanstan nasıl dribling yapıyor.Yok elano gerideymiş bilmem ne geçiniz.

6.07 sonra neill neler yapıyor bakın.

https://www.youtube.com/watch?v=b2Afhs64YdU&feature=player_embedded

Elano o uzun paslari filan ancak böyle takimlara atar. büyük maclarda agresif takimlar top mop aldirmaz. fener maclarinda gördük hic bir ise yaramadigini.

Elanonun kondisyon sorunu var suanda yoksa oynadigi mevki suanda cok iyi onun icin fazla ileriye gidip gelemiyo cabuk yorulmamak icin kondisyonunu idareli harciyo

Uzun paslarıda o kadar iyi değil Gio Arda zıplıyor yetişemiyor Zigice atar gibi uzun top atıyor

Elano malesef benim umdugum gibi cikmadi... Sanki sakatlanmayayimda Dünya Kupasinda oynayayim diyor... Tabii Günahini almak istemem belkide öyle degildir ama insana öyle geliyor...

Elano o uzun paslari filan ancak böyle takimlara atar. büyük maclarda agresif takimlar top mop aldirmaz. fener maclarinda gördük hic bir ise yaramadigini.

Atletico Madrid, Panathinaikos, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi maçlar büyük maça girmiyor mu ?

Ayrıca dribbling konusuna da katılmıyorum. Antalyaspor'a karşı dakika 90'larda 5 kişiyi ipe dizdiğini, Dinamo Bükreş'e karşı orta sahadan bir çok kez yardırdğını, Beşiktaş maçında soldan yardırıp orta ile Barış'ı pozisyona soktuğunu ve aynı şekilde gene Beşiktaş maçında golden önce 60-70 metre top sürüp golü hazırladığını, Gençlerbirliği maçında topu saklayıp Keita'nın kaçmasını bekledikten sonra süper bir pas atarak takıma galibiyeti getirdiğini felan unutuyoruz tabii. Bunların hepsi yalan.

**Bana sakın niye bu kadar maç saydın daha yok mu felan demeyin, Elano orta saha oyuncusu, dribbling öncelikli işi değil. Ayrıca bu maçların hepsinde orta sahanın en ofansif adamıydı bunu da hatırlatayım.

elano top saklamayı bilmiyor pas atmayı bilmiyor diyenler mehmet topalla serveti savunuyor futbol bilginiz bu kadar ne diyim...

Elanonun çok maçını izledik artık ve nasıl bir adam olduğunu yazayım.

Çift yönlü bir oyuncu değil bildiğiniz forvet arkası.Sadece savruk değil o kadar.Sizi yanıltanda bu.Yoksa elano ne iyi pres yapar nede top kapar.Koşu mesafeside standart alex bile o kadar koşuyor.

Dribling ve hız konusunda oldukça vasat.

Top saklamada yetersiz kolay top kaptırıyor.

Tempolu bir adam değil.

Az pas hatası yapan bir oyuncuda değil.

Sorumluluk almayan lider olmayan bir adam.

Oyundan kopuk

Abi avatarındaki adamında ilk sene performansı ortada bikaç hafta dışında vasat ve altıydı

Atletico Madrid, Panathinaikos, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi maçlar büyük maça girmiyor mu ?

Ayrıca dribbling konusuna da katılmıyorum. Antalyaspor'a karşı dakika 90'larda 5 kişiyi ipe dizdiğini, Dinamo Bükreş'e karşı orta sahadan bir çok kez yardırdğını, Beşiktaş maçında soldan yardırıp orta ile Barış'ı pozisyona soktuğunu ve aynı şekilde gene Beşiktaş maçında golden önce 60-70 metre top sürüp golü hazırladığını, Gençlerbirliği maçında topu saklayıp Keita'nın kaçmasını bekledikten sonra süper bir pas atarak takıma galibiyeti getirdiğini felan unutuyoruz tabii. Bunların hepsi yalan.

**Bana sakın niye bu kadar maç saydın daha yok mu felan demeyin, Elano orta saha oyuncusu, dribbling öncelikli işi değil. Ayrıca bu maçların hepsinde orta sahanın en ofansif adamıydı bunu da hatırlatayım.

Servette yardırıyo ipe diziyo arada.

Dribling yeteneği bu değil.Mesela Ardayla kıyasla?

Seneye bekleyin görün arkadaş Elano'nun yanına bir tane adam gibi oyuncu alınsın da o zaman görün Elano'yu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt