Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En ufak bir baskıda top kaybediyor.Top saklamayı vücudunu kullanmayı bilmiyor
Evet kesinlikle böyle.Ben yazınca b.k atmış diyorlar sonra.
Orta sahada 4-3-3 uygun olan adam böyle basit top kayıpları yapmaz.
Bence elano forvet arkası burdada bize sağlayacağı fayda tabatanınkinden fazla olmaz.
Gerçekten çok vasat bir oyuncu hiç böyle birini beklemiyordum.İyi diyebileceğiz neredeys ehiç bi özelliği yok.
:2aloh1:
Gel de gülme ya vallahi bu kadarı da insanı yerlere yatırıyor ama yazmayayım yazmayayım diyorum ama tepkisiz de kalamıyorum :2aloh1:
Adamı tanımıyorsun. Önce Emre gibi şeyler bekliyorsun tanımadığın halde, sonra geçmişten 1-2 maça bakıp forvet arkası bu adam diyorsun. Bir sürü saçma şey söylüyorsun yok top saklamayı bilmiyormuş, yok çok top kaybı yapıyormuş, yok iyi özelliği yokmuş felan, sonra da gelmiş utanmadan vasat diyorsun. Allah'tan kork be kardeşim bu kadar da atma tutma olmaz ki ya !
Gonderilsin.
:2aloh1:
Gel de gülme ya vallahi bu kadarı da insanı yerlere yatırıyor ama yazmayayım yazmayayım diyorum ama tepkisiz de kalamıyorum :2aloh1:
Adamı tanımıyorsun. Önce Emre gibi şeyler bekliyorsun tanımadığın halde, sonra geçmişten 1-2 maça bakıp forvet arkası bu adam diyorsun. Bir sürü saçma şey söylüyorsun yok top saklamayı bilmiyormuş, yok çok top kaybı yapıyormuş, yok iyi özelliği yokmuş felan, sonra da gelmiş utanmadan vasat diyorsun. Allah'tan kork be kardeşim bu kadar da atma tutma olmaz ki ya !
Kardeşim Elano top saklamayı bilmiyor.Vücudunu hiç iyi kullanamıyor en ufak bir baskıda saçmalıyor.Şu an böyle oynuyor.
zamanında baros u nonda yı falanda göndermeye çalışıyordun.sen bi gönderilsen ilk ne mutlu olucam anlatamam.
Elano o uzun paslari filan ancak böyle takimlara atar. büyük maclarda agresif takimlar top mop aldirmaz. fener maclarinda gördük hic bir ise yaramadigini.
Elanonun çok maçını izledik artık ve nasıl bir adam olduğunu yazayım.
Çift yönlü bir oyuncu değil bildiğiniz forvet arkası.Sadece savruk değil o kadar.Sizi yanıltanda bu.Yoksa elano ne iyi pres yapar nede top kapar.Koşu mesafeside standart alex bile o kadar koşuyor.
Dribling ve hız konusunda oldukça vasat.
Top saklamada yetersiz kolay top kaptırıyor.
Tempolu bir adam değil.
Az pas hatası yapan bir oyuncuda değil.
Sorumluluk almayan lider olmayan bir adam.
Oyundan kopuk
Abi avatarındaki adamında ilk sene performansı ortada bikaç hafta dışında vasat ve altıydı
Atletico Madrid, Panathinaikos, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi maçlar büyük maça girmiyor mu ?
Ayrıca dribbling konusuna da katılmıyorum. Antalyaspor'a karşı dakika 90'larda 5 kişiyi ipe dizdiğini, Dinamo Bükreş'e karşı orta sahadan bir çok kez yardırdğını, Beşiktaş maçında soldan yardırıp orta ile Barış'ı pozisyona soktuğunu ve aynı şekilde gene Beşiktaş maçında golden önce 60-70 metre top sürüp golü hazırladığını, Gençlerbirliği maçında topu saklayıp Keita'nın kaçmasını bekledikten sonra süper bir pas atarak takıma galibiyeti getirdiğini felan unutuyoruz tabii. Bunların hepsi yalan.
**Bana sakın niye bu kadar maç saydın daha yok mu felan demeyin, Elano orta saha oyuncusu, dribbling öncelikli işi değil. Ayrıca bu maçların hepsinde orta sahanın en ofansif adamıydı bunu da hatırlatayım.