#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano'yu da Caner'i de Gio'yu da almazdım.

Elano bugun yine 3-4 top kaptırdı ki, zerre kadar sarja gelmiyor, iki defa da biraz pres yiyince bocaladı ve kaptırdı. Forvet arkası oynasın diyoruz ama orda da pek iyi işler yapmadı bugun.

Cok kostu ama ortada yoktu nasil basariyor anlamiyorum

şimdi bu maçtan sonra nasıl koruyacaz onun dökümünını yapıyolardır, ama ben tahmin edeyim kaleye uzakta oynuyodu dimi :)

Oynayamıyor gönderilmeli,oynamıyorsa önce dayak atılıp sonra gönderilmeli.

İlk yarıda Volkan Şen'e 6 pasta verdiği toptan başka herhangi bir hatası yok. 2. yarı başında yaptığı 2 tane hata var.

Çok ruhsuzdu ama takım eşek gibi saldırırken Elano ruh gibi gezdi sahada. Kaleye uzak olmasından dolayı belki de.

Keita'ya bir ara pas atıldı Elano çıkmadan önce. Elano mu attı Gio mu attı tam kavrayamadım :)

Elano'yu da Caner'i de Gio'yu da almazdım.

Elano bugun yine 3-4 top kaptırdı ki, zerre kadar sarja gelmiyor, iki defa da biraz pres yiyince bocaladı ve kaptırdı. Forvet arkası oynasın diyoruz ama orda da pek iyi işler yapmadı bugun.

Dar alanda oynayabilen bir adam olmadığı apaçık ortada. Orta sahada ofansif bir rolde oynaması bu sebeple imkansız gibi. Özellikle TSL'deki Anadolu takımları gibi kalabalık orta sahayla oynayan takımlara karşı. Satıp kurtulalım.

Dar alanda oynayabilen bir adam olmadığı apaçık ortada. Orta sahada ofansif bir rolde oynaması bu sebeple imkansız gibi. Özellikle TSL'deki Anadolu takımları gibi kalabalık orta sahayla oynayan takımlara karşı. Satıp kurtulalım.

sonuna kadar katiliyorum

tartismaya gerek yok

bu adam 5 para etmez bu kdr basit

şu bursa maçını umarım bi brezilyalı veya cska lı biri izlememiştir. yoksa elano bu performansla ikinci ligde bile oynayamaz.

hakaret etmeyelim lüften kaleye uzak oynuyo ! Yoksa süper bir adam..Biz yılda 3,5 milyon doları bunun için veriyoruz bu adama, bakın savunma yapıyo ve bu maçta gool yemedik..

Bi Keita'ya bakiyorum birde Elanoya.

Teki bi tarafini yirtar tekide ruh gibi sahada gezinir.

Elano bizim oyuncumuz değil. Satıp yerine iyi bir çift yönlü orta saha oyuncusu alalım.

hakaret etmeyelim lüften kaleye uzak oynuyo ! Yoksa süper bir adam..Biz yılda 3,5 milyon doları bunun için veriyoruz bu adama, bakın savunma yapıyo ve bu maçta gool yemedik..

Ya şöyle yapıyyoooo ediyooooo diye konuşup insanı uyuz etme.Türkçe'ye özen göster biraz.

En ufak baskıda topu kaptırdığını topu saklayamadığını milyon kere söyledik.Dediğin gibi kaleye yakın oynaması demek daha fazla dar alanda kalacağı ve markaj altında olacak demek.

Bye bye denmeli ama iyi paraya alan olur mu meçhul ?

Hughes bu adamı satmakta haklıymış. Ayrıca Dunga'da Daum gibi kokocu heralde... :D

En ufak baskıda topu kaptırdığını topu saklayamadığını milyon kere söyledik.Dediğin gibi kaleye yakın oynaması demek daha fazla dar alanda kalacağı ve markaj altında olacak demek.

Allah için bu adam zaten 28 yaşına kadar hiç bu mevkiide bu durumda oynamadı. Boşu boşuna yıldızı parladı. Hatta şu ana kadar ki tüm takımlarda oynadığı oyun felan hepsi şans.

Tamam kötü oynadı dersin, beğenmeyebilirsin de bu nedir ya ? İlerisine bir şey bulun, gerisine bulun, sağda şöyle olmaz deyin, solda böyle olmaz deyin. Adamı futbolcu yapmadınız be bu adam ne yani buralara kadar şansıyla mı gelmiş hayatı boyunca hep geniş alanda mı oynamış, hiç markaj altında oynamamış mı ne zannediyorsunuz siz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt