Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu nasıl bir mantık ya, o zaman Elano nun oynadığı ve kazandığımız maçların da bir dökümünü çıkaralım.
düz mantığınıza şapka çıkarıyorum (!) :tiphat:
Bu takım Elano'yla kötü oynuyordu Elano'suz rezalet oynuyor.
sonuc ayni
satila
Türkçe klavye al bence ne dediğin anlaşılmıyor.
Bir yerde okumuştum, Elano'nun oynadığı maçların yarısını ancak kazanabilmişiz.
Ben istatistiklere önem veren biri değilim ama merak etmişsin, ben de paylaşıyım dedim.
Kendim bakmadığım için doğru mudur abartma mıdır bilmiyorum, aklımda kalmış sadece.
toplam 38 maçta oynamış, 8 maç yenilgi. 8 beraberlik
ben de takılmıyorum bu istatistiklere
dediğim gibi saçma bir düz mantık.
Elano nun takımda olmadığı sene başındaki maçlarda zaten fişek gibi, ligdeki diğer takımlardan daha hazır bir galatasaray vardı. tutup ısrarla Elano yok kazanıyoruz diye saçma bir düz mantıkla tekrar tekrar yazıyorlar.
Çok net söylüyorum.
Futbol hakkında bir b.k bilmiyorsunuz.
toplam 38 maçta oynamış, 8 maç yenilgi. 8 beraberlik
ben de takılmıyorum bu istatistiklere
dediğim gibi saçma bir düz mantık.
Elano nun takımda olmadığı sene başındaki maçlarda zaten fişek gibi, ligdeki diğer takımlardan daha hazır bir galatasaray vardı. tutup ısrarla Elano yok kazanıyoruz diye saçma bir düz mantıkla tekrar tekrar yazıyorlar.
B.k küfür değil Hasan![]()
Elano Blumer iyi bir futbolcu. Orta sahada kendisine verilen görevide yerine getiriyor.
Kendisinden 2-3 kişi çalımlayıp gol atmasını bekleyenler daha çok bekler. Zaten kendisinden bunu bekleyenlerle futbol konuşulmaz, çünkü futbolu bilmiyorlardır.
Elano Blumer iyi bir futbolcu. Orta sahada kendisine verilen görevide yerine getiriyor.
Kendisinden 2-3 kişi çalımlayıp gol atmasını bekleyenler daha çok bekler. Zaten kendisinden bunu bekleyenlerle futbol konuşulmaz, çünkü futbolu bilmiyorlardır.
Sarp-Topal-Barış üçlüsünün Elano'dan iyi olduğunu savunmuyorum tabii ki bende ama sezon başında o mevkide fırtına gibi esen Arda hatta bu sezon çok da formda olmayan bir Ayhan bile çoğu maçta Elano'dan daha iyi iş yaptı ya da en azından aratmadı diyim. Maç sırasındaki temposuzluğu, kaybolması beni memnun etmeyen. İyi bir teklif gelirse satmamak bence en iyisi olur çünkü kimse bu adamın düzeleceğinin garantisini veremez.
vay be ahmet öle demek
ben niye ceza aldim bu küfür olmuyan kelime icin