#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Onur, Kolmana yaz sen böylesi daha iyi olur.

bu nasıl bir mantık ya, o zaman Elano nun oynadığı ve kazandığımız maçların da bir dökümünü çıkaralım.

düz mantığınıza şapka çıkarıyorum (!) :tiphat:

Bir yerde okumuştum, Elano'nun oynadığı maçların yarısını ancak kazanabilmişiz.

Ben istatistiklere önem veren biri değilim ama merak etmişsin, ben de paylaşıyım dedim.

Kendim bakmadığım için doğru mudur abartma mıdır bilmiyorum, aklımda kalmış sadece.

Bu takım Elano'yla kötü oynuyordu Elano'suz rezalet oynuyor.

Bir yerde okumuştum, Elano'nun oynadığı maçların yarısını ancak kazanabilmişiz.

Ben istatistiklere önem veren biri değilim ama merak etmişsin, ben de paylaşıyım dedim.

Kendim bakmadığım için doğru mudur abartma mıdır bilmiyorum, aklımda kalmış sadece.

toplam 38 maçta oynamış, 8 maç yenilgi. 8 beraberlik

ben de takılmıyorum bu istatistiklere

dediğim gibi saçma bir düz mantık.

Elano nun takımda olmadığı sene başındaki maçlarda zaten fişek gibi, ligdeki diğer takımlardan daha hazır bir galatasaray vardı. tutup ısrarla Elano yok kazanıyoruz diye saçma bir düz mantıkla tekrar tekrar yazıyorlar.

Elano nun takımda olmadığı sene başındaki maçlarda zaten fişek gibi, ligdeki diğer takımlardan daha hazır bir galatasaray vardı. tutup ısrarla Elano yok kazanıyoruz diye saçma bir düz mantıkla tekrar tekrar yazıyorlar.

:yenieek::tiphat:

Çok net söylüyorum.

Futbol hakkında hiç bir şey bilmiyorsunuz.

En azından ben Galatasaray'ın alt yapısında tam 5 sene futbol oynadım. 15 yaşımdayken çapraz bağlarım koptuğu için mecbur bıraktım.

O yaşlarda bile soyunma odalarında ne olur, nasıl antreman yaparız, nasıl moralimiz artar, nasıl motivasyonumuz artar, kaliteli hoca ile çalışınca ne olur vs.

Çocuk yaştada olsa ufak tefek deneyimlerim olduda, bu deneyimlerim çerçevesinde konuşuyorum.

Biz UEFA'yı alsak ama Fener'e yenilsek gelecek sezon, "ama fener'e yenildik :(" diyecek kadar dar görüşlü insanlarsınız.

Sarp-Topal-Barış üçlüsünün Elano'dan iyi olduğunu savunmuyorum tabii ki bende ama sezon başında o mevkide fırtına gibi esen Arda hatta bu sezon çok da formda olmayan bir Ayhan bile çoğu maçta Elano'dan daha iyi iş yaptı ya da en azından aratmadı diyim. Maç sırasındaki temposuzluğu, kaybolması beni memnun etmeyen. İyi bir teklif gelirse satmamak bence en iyisi olur çünkü kimse bu adamın düzeleceğinin garantisini veremez.

Aldığı para ve takıma katkısı göz önünde bulundurulduğunda ligin en pahalı futbolcusu.

Elano Blumer iyi bir futbolcu. Orta sahada kendisine verilen görevide yerine getiriyor.

Kendisinden 2-3 kişi çalımlayıp gol atmasını bekleyenler daha çok bekler. Zaten kendisinden bunu bekleyenlerle futbol konuşulmaz, çünkü futbolu bilmiyorlardır.

Elano Blumer iyi bir futbolcu. Orta sahada kendisine verilen görevide yerine getiriyor.

Kendisinden 2-3 kişi çalımlayıp gol atmasını bekleyenler daha çok bekler. Zaten kendisinden bunu bekleyenlerle futbol konuşulmaz, çünkü futbolu bilmiyorlardır.

tamam cok iyi oyuncu ama suanda cok kotu oynuyor hic bir gorevi yerine getirmiyor

Onları biz Messi'den Ronaldo'dan bekliyoruz. Bizim beklediğimiz daha başka şeyler.

Sarp-Topal-Barış üçlüsünün Elano'dan iyi olduğunu savunmuyorum tabii ki bende ama sezon başında o mevkide fırtına gibi esen Arda hatta bu sezon çok da formda olmayan bir Ayhan bile çoğu maçta Elano'dan daha iyi iş yaptı ya da en azından aratmadı diyim. Maç sırasındaki temposuzluğu, kaybolması beni memnun etmeyen. İyi bir teklif gelirse satmamak bence en iyisi olur çünkü kimse bu adamın düzeleceğinin garantisini veremez.

aga benim kastettiğim bu tip düz mantık üzerinden Elano nun iyi yada kötü olduğunun gösterilemeyeceği zaten. ben de demiyorum Elano fırtına gibi esiyor, maçları kopartıyor. ama Elano yok, kazanıyoruzla olmaz bu iş.

son cümleni anlayamadım, düzelmeyeceğinin garantisi mi, yoksa iyi bir teklif gelirse satmak mı?

belki seneye daha ileri kaydırınca, çok daha efektif olacak, tabi garantisi yok bu işlerin. bu konuyu en iyi teknik heyet bilir.

vay be ahmet öle demek

ben niye ceza aldim bu küfür olmuyan kelime icin

Herkes eşittir ama moderatörler daha bir eşittir. Bence buna göre moderatörlerin ve adminlerin fikir özgürlüğü konusunda üstünlüğü olması gerekir. Yoksa forum halkını zaptedemezsin, iş çığırından çıkar. Bir moderatörün b.k diyebilmesi ama normal üyenin bu konuda ceza alması olumlu bir durum. Forum sağlığı açısından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt