#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

O kadar zencinin arasından sıyrılıp boş kaleye atmak zor iş.

Türkiye'de Guiza'nın kaçırdığı golleri görünce ders çıkarmış.

Kontrol etmeden vurmuyor ELano.

Bu gole ancak..

1r1zk4.jpg

ulan alex senelerdir türkiye de böyle beleş goller atar,oo ne adam,iyi pozisyon almış yok doğru yerde durmuş falan dersiniz,şimdi elano golü atınca k.çımın kenarı muamelesi yapıyosunuz

abicim ben size dedim bu adamda is var bos kale olsun ama adam genede ati ya :D gülizar olsa onu kacirirdi :D ben cokumutluyum adam gercek yerinde oynuyo milli takimda gülizarin menejeri gülizar f5 de kalacak demis

İnanırmısınız bu gole benzer bir golü geçen halı sahada attım.

AMC, Football Manager oynayan herkesin bileceği bir terimdir. Elano'nun da özellikleri bakımında bana göre en çok oraya uyar. İyi araya paslar, şutlar vs. - bu sene göremedik o ayrı -

AMC, Football Manager oynayan herkesin bileceği bir terimdir. Elano'nun da özellikleri bakımında bana göre en çok oraya uyar. İyi araya paslar, şutlar vs. - bu sene göremedik o ayrı -

AMC değil o attacking midfielder yani:D

Bu forumun futbol kapasitesi bu kadar işte. Adamın attığı golün şekline bakıyor herkes. Kimse Elano'nun ne işi var orda, Elano Galatasaray'da ceza sahasına bu kadar giremiyor ama neden? sorularını sormuyor mesela.

Harbiden çok peach adamlarsınız. Nasıl görmek istiyorsan oranla izlersin. Bravo Elano, sana her zaman güveneceğiz...

Bu forumun futbol kapasitesi bu kadar işte. Adamın attığı golün şekline bakıyor herkes. Kimse Elano'nun ne işi var orda, Elano Galatasaray'da ceza sahasına bu kadar giremiyor ama neden? sorularını sormuyor mesela.

Harbiden çok peach adamlarsınız. Nasıl görmek istiyorsan oranla izlersin. Bravo Elano, sana her zaman güveneceğiz...

olsun ofansif oynayınca atıyormuş demekki;)

:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt