#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Sorun Elano'nun hucuma degil defansa daha yakin oynamasiydi. Elano'yu diger iki orta sahanin onunde ve kanatlara da yakin olacak sekilde konuslandirinca verim alabilriz. Yoksa hayalperest gibi 4-3-3'te oynatarak Elano'yu harcamis oluruz, benden soylemesi.

10 milyon €'yu geçmiştir umarım. Ruslar'a güveniyorum hala. Zenit'e gitsin. Hem diğer şehirlere nazaran daha sıcak.

Müthis sevindim. Burda kalsin filan diyenler var. saka mi yapiyorsunuz siz. bes kurusluk top oynamadi. ne calim var ne tempo. bütün yükü diger oyuncular cekiyor zaten. ayagi düzgün iste ara sira gol veya asist yapiyor. degeri 10 milyonu bulmusken hemen elden cikarilmali. elimize bir daha böyle firsat gecmez.

İşte bunu seviyorum. :)

Taktik o taktik. Elano sağda Maicon'u besliyor. Soldan Robiinho içeri katederkende Elano forvete direkt depar atıyor. Bu vesileyle Maicon bomboş kalıyor. 10-15 kere yaptılar bunu. 1.cisinde Maicon, 2.sinde Elano defansın arkasına sarkıp gol attı.

Bunu görmek çok mu zor?

Luis Fabiano, Robinho, Kaka gibi adamların oynadığı takımda 1 gol, 1 asist ! Skoru oluşturan adamı da ayakta s....... ya, daha da denecek birşey yok. Yürüyedur..

-----XXXX-XXXX

--------Elano

Keita------------Arda

--------Baros

ne kadar satılmasını istemesem de satılmalı bence. Çünkü brezilya milli takımında sağ tarafta oynuyor bizim o bölgede keita var. Birde brezilyanın defans oyuncuları bile teknik. Topu rahatlıkla karşı ceza sahasına taşıyabiliyorlar. İleri uçtaki adamlara sadece aralara kaçıp gol vuruşlarını yapmak kalıyor. Elano kalırsa orta sahaya teknik kapasitesi yüksek çift yönlü 2 tane orta saha oyuncusu lazım. Fakat elano bu performansını devam ettirirse ve 15 milyon gibi bir fiyata satabilirsek ceptende biraz koyarak istediğimiz mücadeleci teknik kapasitesi yüksek orta sahayı kurabiliriz. Sağ tarafta keita solda Arda fazlasıyla yeter.

İşte bunu seviyorum. :)

Taktik o taktik. Elano sağda Maicon'u besliyor. Soldan Robiinho içeri katederkende Elano forvete direkt depar atıyor. Bu vesileyle Maicon bomboş kalıyor. 10-15 kere yaptılar bunu. 1.cisinde Maicon, 2.sinde Elano defansın arkasına sarkıp gol attı.

Bunu görmek çok mu zor?

Hakikaten çok ilginciz vesselam. Tamam her maçta öv de bu maçta sıfırdı. Gol olmasa dayanılacak gibi değil.

Yahu bu adam oyunda ne yaptı?Bana biri söylesin?Brezilya tempoluydu paslaştı bu adam baktı.Sadece skor istiyosanız Alexe niye laf atıyorsunuz.Alex Elanonun yaptığı istastiğin 10 katını yapar.Yada Ardaya neden laf attınız tüm sezon.

Valla onu bunu bilmem . Ofiste calisiyorum maci da internetten ispanyol Kanalindan mecburen izliyorum. Elemanlar " numero siete Elano de Galatasaray" dedikce acayip hava atiyorum yanimdakilere.

*** Elano reis ***

elanoheatmap.jpg

Elano'nun Heat Map'i bu. Ikinci yarida Galatasaray'da Mustafa Sarp'in bile gerisinde oynadigini da hatirlatip, gecen yil Elano'dan yanlis beklentiler icinde oldugumuzu anlamamiz gerektigini dusunuyorum.

Ve tekrarliyorum gelecek yil yanina iki tane savuma anlaminda tam destek saglayabilecek ve oyun zekasi ust seviye isimler kazandirdigimizda Elano elimizdeki en degerli oyuncu oldugunu gostericektir, yurekten inaniyorum buna.

Hakikaten çok ilginciz vesselam. Tamam her maçta öv de bu maçta sıfırdı. Gol olmasa dayanılacak gibi değil.

Bende Kaka ile Fabiano'ya nasıl katlandı hala anlayamadım. Oysaki Maicon, Elano ve Robinho üretgenlik açısından gayet iyilerdi.

1 gol 1 asist ile iyi bir maç çıkardı diyebiliriz Elano için. Onun dışında temposunu hiç beğenmedim. Yürüye yürüye top oynadı bugün ayrıca fazlada mücadele etmedi.

Dediklerimi doğru çıkarttığı için Elano'ya teşekkürler.

Bunu ciddi olarak söylemiyosundur umarım hocam. Elano aşırı iyi oyun oynamadı doğrudur ama genele alırsak fena oynamadı. Sıfırdı demek biraz abartı olur.

1 gol 1 asist ile iyi bir maç çıkardı diyebiliriz Elano için. Onun dışında temposunu hiç beğenmedim. Yürüye yürüye top oynadı bugün ayrıca fazlada mücadele etmedi.

ya bakın,bugün brezilya nın en iyisi kim desek maicon dersiniz çoğunuz,elano nun 1 gol 1 asistini geçtim,maicon a bugün ne kadar boş alanlar yarattığını görmediyseniz artık bişey demiyorum.

Ayrıca hep dedik bu adam defansif oynayamaz orası alternatiftir diye ki bunu Rijkaard'ta Adnan Polat'a açıklamış olmalı, Adnan Polat Elano'nun yanına 2 defansif adam alacağız demişti geçen röportajında. Elano'nun yanına 2 defansif adam alacağız lafı burada önemli. Artık tam verim almak istiyor teknik ekip ve yönetim Elano'dan, haliyle daha ofansif oynatılacak inşallah yeni sezonda, bunun için de zaten 2 defansif orta sahaya ihtiyaç vardı ve bu resmi ağızdan da tescillendi geçen hafta.

Bu yüzden içim biraz daha rahat oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt