Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.979
- 2.210
- 428
Leverkusen'deki ilk yılın gibi oyna yeter de artar .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş 3-3 KasımpaşaEren Derdiyok temel özellikler anlamında aslında komple bir santrafor idi. Bu adamın temel sorunu doğal formu çok düşük olduğu için zor form tutuyor ve çok rahat yapabileceği ve yapması gereken şeyleri dahi yapamayacak derecede fizik ve zihnen yorgun oluyor. Fazlasıyla tembel ve çıtkırıldım bir oyuncu. Her ikili mücadele de kendini yerlere savurması ayağa 1 dakika da zor kalkması bu yüzden. Ayrıca gittiği her takımda mutlaka zamansız sakatlıklar yaşamış ardından dönüşlerde hep problemler yaşamış birisi. Hatta Hoffenheim'dan hocası fazlasıyla tembel olduğuna dair ağır bir benzetme yapmıştı.
Derdiyok'u Kasımpaşa'da oynarken bir çok maçta Ligtv'den takip ettim. Bize geldiği 16-17 sezonunda da bizzat stat dan canlı izledim. Eren güçlü olduğu vakit pas oyununa katkı yapar. İkiyi birde duvar olur. Akrobasi yönü vardır enteresan vole, rövaşata golleri atmışlığı vardır. Şutu kuvvetlidir. Sıçraması çok iyi değil, darbeli kafa vuruşlarını çok yapamaz ama kafasını çevirerek attığı bir çok kafa golü de var. Bitiriciliği mükemmel değil ama fena da değildir. Altı pas golcülüğü iyidir. Savunmasına, orta sahasına da yardımı asgari düzeyde vardır.
Ben en yukarıda bahsettiğim sıkıntılardan dolayı forvetsiz düzen istiyorum. Eren'e güvenmiyorum. Sahte 9 kullanılması taraftarıyım. Ama Fatih Terim illa merkez atak oyunculu düzen kullanırsa ve Eren de bu yarım dönemi çok iyi atlatabilirse de mutlu olurum. Hayatının en zor dönemi Eren'i bekliyor. Kendini çok diri tutmalı sağlam kalmalı.
Hea bu arada Eren, Donk'un yaptığı gibi çıkıp iyi top oynarsa bu arabesk bir masaldan öte senin milyon dolarlarını kurtaran bir durum olur.![]()