#9 Eren Derdiyok

Belhanda'nın kendisini sakatlamasından korkuyorum en çok.

Ndiaye nin yanına gitsin 1-2 ay çiğ çiğ et yedirsin biraz güçlensin. Artık destek zamanı

Eren sözleşmen bitiyor yeni sözleşme kapmak ve efsane olma şansı var elinde..

Çabala 20 maçta at 15 golünü, yırt kendini o erişemediğin potansiyeline yaklaş biz de seni efsane yapalım, yoksa sezon sonu takım bulamazsın gidecek.

efendi ahlaklı topçu.

forvet kendisine kalınca daha da herşeyini vereceğine inanıyorum.

Bundan böyle Eren bizim can kardeşimizdir. Yan bağlarına zeval gelmemesi için herkes evinde hatim tamamlasın.

ekonomik kullanmak lazım ereni. deplasman maçlarında yedek otursun sadece arenada oynasın. deplasmanlarda 4-6-0 deneyelim bu sene

Mustafa ve Apo gece gündüz dua etsinler ki şu adama birşey olmasın kış transfer dönemime kadar.

sent via GSC

Bu aksam gider sakatlanir simdi.
Cok aptalca is yaptik cok

Sakatlık yaşamazsa götürür devre arasına kadar.Kötü forvet değil Eren

Eren kötü forvet degil bu adam bize ilk geldiginde inanılmaz işler yapıyordu sonrasında takım ve sistem yetersizliğinden ve sakatlık sorunlarından dolayı iyice çökmüştü. Sezona iyi başladı ama herkes her maç izlerken umarım sakatlanmaz diye izliyor olacak sakatlanmazsa rahat götürür sakatlanırsa Onyekuru ve Sinan gibi adamları forvet olarak atayacağız. Ondan golden öte tek isteğim var ileride top tutsun top saklasın Elmander gibi mücadele etsin en azından 4 ay bunu tam yapsın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Karakterli bir oyuncu. Yeteneksiz değil ama çok kırılgan. O kırılganlığını atıp özgüven kazanırsa ben bu seneki oyun sistemi ile ilk yarı 13-14 gol atabileceğini düşünüyorum. Sezon genelinde de 25 falan.

Geri
Üst Alt