GSCimbom
#9 Eren Derdiyok
Emrah Yıldırım

#9 Eren Derdiyok Sayfa 111

Emrah Yıldırım ·

Cevap
3,3K
Okunma
159,9K
Sayfa
111/163
Eren sözleşmen bitiyor yeni sözleşme kapmak ve efsane olma şansı var elinde..

Çabala 20 maçta at 15 golünü, yırt kendini o erişemediğin potansiyeline yaklaş biz de seni efsane yapalım, yoksa sezon sonu takım bulamazsın gidecek.

Bundan böyle Eren bizim can kardeşimizdir. Yan bağlarına zeval gelmemesi için herkes evinde hatim tamamlasın.

Mustafa ve Apo gece gündüz dua etsinler ki şu adama birşey olmasın kış transfer dönemime kadar.

sent via GSC

Eren kötü forvet degil bu adam bize ilk geldiginde inanılmaz işler yapıyordu sonrasında takım ve sistem yetersizliğinden ve sakatlık sorunlarından dolayı iyice çökmüştü. Sezona iyi başladı ama herkes her maç izlerken umarım sakatlanmaz diye izliyor olacak sakatlanmazsa rahat götürür sakatlanırsa Onyekuru ve Sinan gibi adamları forvet olarak atayacağız. Ondan golden öte tek isteğim var ileride top tutsun top saklasın Elmander gibi mücadele etsin en azından 4 ay bunu tam yapsın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Karakterli bir oyuncu. Yeteneksiz değil ama çok kırılgan. O kırılganlığını atıp özgüven kazanırsa ben bu seneki oyun sistemi ile ilk yarı 13-14 gol atabileceğini düşünüyorum. Sezon genelinde de 25 falan.

Geri
Üst Alt