#9 Eren Derdiyok

bilezik gibi soktu ama tekrar diyorum. eren tek basına yetmez.

daha gezgin ve hızlı bir st lazım. niasse mesela.

Zirveye oynayacaksak altın değerinde +2 puan kazandırdı. Sırf bunun için bile övgüyü hakediyor. Kendisine karşı görüşüm hala nötr. Mutlaka bir oyuncuyla yedeklemek gerektiği de malum.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

İyi bir duvar, hava toplarında sağına soluna güzel servis yaptı, Burak ve Umut'tan sonra bu yönü ile mutluluk verdi bana şahsen, golüyle de 3 puanı hanemize yazdık. Fakat Eren'e sen bu takımın 1. forvetisin gol yükümüzü çekeceksin demek ona haksızlık olur, böyle bir sorumluluk yüklenecek potansiyelde değil, çevresindeki oyuncular sezonda toplam 20-30 gol bulan futbolcular olsa belki kabul edilebilir ama bunun böyle olma ihtimali düşük, kesinlikle 1 forvet daha şart, alamazsak sıkıntı olur sezon boyu.

Pekiştirmek için özeti izledimde şuan pozisyonlarımızın hepsinde bir şekilde eren var inanılmaz toplar indirmiş bu maç böyle forveti özlemiştik

orta da ,sağ da ve sol da çok top indirdi ama takım tabi yıllardır burak la oynamaya alıştığı için adamın ne yapmaya çalıştığını anlamıyorlar

orta da ,sağ da ve sol da çok top indirdi ama takım tabi yıllardır burak la oynamaya alıştığı için adamın ne yapmaya çalıştığını anlamıyorlar

millete anlatamıyorsun adam suarez-agüero bekliyor besbelli... Eren gayet iyi bir pivot santrfor sadece hava topu indirmesi bile bizi çok rahatlatıyor..Yanındaki adamların yetersizliğini maalesef erene yüklyenler var..Eren bu maç kötüyse sneijderi tuvalate atıp sifon çekelim üstüne

İyi toplar indirdi sırtı dönük oynadı ama bizimkiler alışık değil buna Bruma,Sinan,Sneijder iyi sokulamadı birbirleriyle oynamaya alıştıkça dehşet bir hücum hattımız olacak

Özlemişiz be adam gibi bir santrafor ile oynamayı.Kafa topu almana kurban be aslanım.Yıllarca Burak&Umut izleyen bünye için adeta çölde bir vaha gibi olacak.

Transfer sürecini söyle yasadim:

- Kesinlikle karsi ciktim
- Diger cikan isimler hayal oldugunu anlayinca gelmesine sicak baktim ki lig icin yeterli olabilecegini düsünüyorum bu yoksuzlukta

Ama oynadigi oyunu an itibariyle hic begenmiyorum. Saf saf islerle ugrasip durmasin ve önde kalsin. Sürekli tac cizgisine kadar iniyor kafa topu alacam diye, o aldigi kafa topunu da kendi bos biraktigi bölgeye yolluyor.

Zamanla daha da iyi olacaktır. Ben güveniyorum şahsen.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Mac boyunca bitane top cikaramadilar yapilan tek duzgun ortayi gol yapmasi buyuk beceri ancak drogba ve hakan sukur ayarinda adamlar yapardi o kafa vurusunu aferin eren

dursun özbek vizyonumuzu o kadar çok küçülttü ki ereni ibrahimoviç yerine koyar olduk.eren GS ın tek forvetı olacak kalibrede adam degıl.şampiyonlar liginde olsak bu daha da belli olurdu..eren ilerde ceylan gibi sekmekten başka bir şey yapmıyor.karabuk maçında izlediğim GS ı ben mustafa sarp barış ozbek ayhan yani (bam) 3 lüsünün oynadıgı zamanlarda bile izlemedim.

Burak yeteneksizinden sonra iyi geldı Eren. Oyun zekası olarak Burak ve Umuttan çok daha iyi.

Transfer sürecini söyle yasadim:

- Kesinlikle karsi ciktim
- Diger cikan isimler hayal oldugunu anlayinca gelmesine sicak baktim ki lig icin yeterli olabilecegini düsünüyorum bu yoksuzlukta

Ama oynadigi oyunu an itibariyle hic begenmiyorum. Saf saf islerle ugrasip durmasin ve önde kalsin. Sürekli tac cizgisine kadar iniyor kafa topu alacam diye, o aldigi kafa topunu da kendi bos biraktigi bölgeye yolluyor.

Hakan bazen çok iyi yorumlar yapıyorsun bazen hayatında hiç maç izlememiş gibi. Adam herhangi bir yerde de indirse o topu ne farkedecek diğerleri doğru yere koşmayınca? Adamın boşalttığı yere Sneijder Bruma Sinan gibi adamlar girmeyi akıl etseler o toplar boşa gitmeyecek. Eren'in dünkü performansını herhangi bir yabancı gösterse yere göğe sığdıramazdın. Adam bir santraforun yapması gereken herşeyi yaptı. Hele de o rezil takım oyununa rağmen.

hadi ordan sen ne anlarsın
dedigine bir bak
kaç yaşındasın sen

Fernandao dediğin adam 2014-2015 gol kralı yani öyle boş topçu değil. Fernandao ile aynı artılara ve eksilere sahip . Hava hakimiyeti çok iyi ama top yere indiğinde oraların adamı ben değilim diyor.

Fernandao dediğin adam 2014-2015 gol kralı yani öyle boş topçu değil. Fernandao ile aynı artılara ve eksilere sahip . Hava hakimiyeti çok iyi ama top yere indiğinde oraların adamı ben değilim diyor.
fernandoana bişi demedim ama meziyet olarak farklı şeylere sahip oyuncular. benzer noktaları tabi var.

Geri
Üst Alt