Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.733
- 8
- 343
bilezik gibi soktu ama tekrar diyorum. eren tek basına yetmez.
daha gezgin ve hızlı bir st lazım. niasse mesela.
daha gezgin ve hızlı bir st lazım. niasse mesela.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pekiştirmek için özeti izledimde şuan pozisyonlarımızın hepsinde bir şekilde eren var inanılmaz toplar indirmiş bu maç böyle forveti özlemiştik
orta da ,sağ da ve sol da çok top indirdi ama takım tabi yıllardır burak la oynamaya alıştığı için adamın ne yapmaya çalıştığını anlamıyorlar
Pozisyonumuz yok hangi ara indirmiş
Sent from my iPhone using Tapatalk
Transfer sürecini söyle yasadim:
- Kesinlikle karsi ciktim
- Diger cikan isimler hayal oldugunu anlayinca gelmesine sicak baktim ki lig icin yeterli olabilecegini düsünüyorum bu yoksuzlukta
Ama oynadigi oyunu an itibariyle hic begenmiyorum. Saf saf islerle ugrasip durmasin ve önde kalsin. Sürekli tac cizgisine kadar iniyor kafa topu alacam diye, o aldigi kafa topunu da kendi bos biraktigi bölgeye yolluyor.
hadi ordan sen ne anlarsınYerli Fernandao
hadi ordan sen ne anlarsın
dedigine bir bak
kaç yaşındasın sen
fernandoana bişi demedim ama meziyet olarak farklı şeylere sahip oyuncular. benzer noktaları tabi var.Fernandao dediğin adam 2014-2015 gol kralı yani öyle boş topçu değil. Fernandao ile aynı artılara ve eksilere sahip . Hava hakimiyeti çok iyi ama top yere indiğinde oraların adamı ben değilim diyor.