#9 Eren Derdiyok

Tam Terim topçusu Eren bence.

Terim gelirse, bolca Eren - Gomis ikilisini izleriz. Ilk 11´de degilse bile, sonradan oyuna girip, bu ikiliyi olusturur tikanan maclarda. Eren´in de özgüvenli oldugu vakit, harika isler yapabilme potansiyali var. Özgüveni bozulmadan, ilk 10-12 haftada cok puan kazandik sayesinde.

eren 1 var 1 yok forvet

maç içerisinde kolay kayboluyor

kısaca gomis daima 1 numara olacaktır. bol pozisyona girmesi hasebi ile.

iyi bir hocadan kasıt

İMPARATOR OLSA GEREK

:)

terimin-tartisma-yaratan-fotografi_640.jpg

Egosundan patlayani degil...

Aykut-Kocaman-ma%C3%A7%C4%B1n-ard%C4%B1ndan-taraftar%C4%B1n-%C3%B6n%C3%BCnde-e%C4%9Filerek-selamlarken-548x315.png

Beyefendi, halkin adamidir kastimiz

Erene destek olursak ıyi olacak gibi
Çok fit kendinden emin

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erene destek olursak ıyi olacak gibi
Çok fit kendinden emin

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçın tamamını izleyemedim. Ödenen bonservisi fazla bulsam da yanlış transfer olmadığı kanaatimi her zaman belirttim. Ancak hep 5-6 kilo fazlasının olmasını da kabullenemedim. O fazla kilolarını atıp bir tık daha çabuk olsa keşke...

Böyle üst düzey sporcuların kilo problemi yaşamasını hiç anlayamadığım gibi affedemiyorum, bir taraftar olarak!:mad:...

erenin piskolojisi sıkıntılı okşaman lazım sürekli motive etmen lazım yoksa sürekli sakatlanma taklidi yapıyor sahada

Klas gol attı. Ama çabuk sönüyor.

GSCimbom Mobile App

Dün Koray yükselmese muhtemelen güzel bi gol atmış olacaktı , sinirlenmeside çok güzel.
Yıllık ücretide fazla inşallah katkı verecek.

Eren Derdiyok (v Letonya + Andorra)
➤ Dakika: 59
➤ Şut: 2/4
➤ Gol Pozisyonu: 2
➤ Gol: 0
➤ Pas: 10/12
➤ Top Kaybı: 0
➤ İkili Mücadele: 2/4

bu çöp oğlu çöp yaşıyor mu la. Ne durumda acaba Bay Nazik.
antrenmanda fernando ndiaye maicon ağlatıyordur bu kibar feyzoyu .. allahin gamsizi

Bunla ne derdiniz var ya,Adam her maç aynı istekle oynayan birisi illaki sezon boyunca görev düşecek bence çok iyi bir alternatif

Geri
Üst Alt