#9 Eren Derdiyok

Net ocakta iyi hızlı bir forvet almalıyız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eren 80 de öndeyken girecek adam değil hocam ya. Adam zaten sprinter değil. Araya kaçarak ne golu atacak ? 2 li oyun yapacan orta kesecen ki adam gol atsın.

Bizde şu konumda 3.forvet olur. Dün karşı karşıya pozisyonda usta forvet atar onu. Eren en saçma işi yaptı. Hızlı bi 2.forvet gerekiyor oraya

Ya maça girmişsin fırsat yakalamışsın geç hafif yana vur gitsin ne çırpınıyorsun.

Kendine güveni baya azalmış durumda. Bu yaşta forvet hele ağır bir forvet zaten oynamazsa biter. Türk olduğu için tuttuk bence yoksa Eren yedek kalacak bir adam değil.

Bu adamında katkı vermesi gerekiyor,ben gol atmasını istiyordum ya keşke atsaydı onu

Golünü atsaydı çok sevinecektim. Kendisi için de güzel bir moral olurdu. Gomis gibi birinin arkasında bekleyip kendini hazır tutmak gerçekten zor. Hak vermek lazım.

Gomis 'in arkasında bekleyecek adam Eren olamaz maalesef

Ya M.Kruse gibi top oynayan oynatan bir adam lazım ya da Niasse gibi araya kaçan süratli bir forvet lazım

Ama maalesef Eren ile olmaz o iş ...

Uzun süredir oynamıyor doğru düzgün amma abarttınız yahu yeri geliyor herkes kaçırıyor o tip pozisyonları.

Geri
Üst Alt