#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 " Kral " Hakan Şükür

hakan sükür kralimizdir

"Sen Sami yen'de harikalar yaratanlara nasıl veda edersen, Sami yen'e de öyle veda edersin"

Hakan Sükür

"Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez."

Baba Gündüz

Galatasaray seni sevmiyor Hakan Sükür. Bazi insanlarin gözünde hala Galatasaray'i düsünen, Galatasaray'in iyiligini isteyen bir efsane konumunda olabilirsin. Ama Galatasaray'in ve gercek Galatasaraylilarin gözünde bittin, kalmadin. Bu durumdan bile kendine pay cikartabiliyorsan, Galatasaray'in bu halde olmasina sirf Galatasaray'in basindakiler seni gönderdi diye kuyruk acisi yasadigin icin sevinebiliyorsan asil nankör sensin. Gercek efsaneler taraftarin, camianin belirledigi isimlerdir. Sen kendi kendini efsane etme pesindesin hala, " ben"'den baska birsey cikmiyor agzindan. Galatasaray disindaki kariyerini de biliyoruz biz, Milli takimda düstügün rezil durumlari da hatirliyoruz, ve o halinle bile seni sahiplenebilen bizdik. Keske hic geri dönmeseydin, belki o zaman bu kadar düsmezdi cenen, bu kadar dev aynasinda bakamazdin kendine. Cünkü geri gelemeseydin kariyerin 2002 yilinda bitmis olacakti.

"Sen Sami yen'de harikalar yaratanlara nasıl veda edersen, Sami yen'e de öyle veda edersin"

Hakan Sükür

"Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez."

Baba Gündüz

Galatasaray seni sevmiyor Hakan Sükür. Bazi insanlarin gözünde hala Galatasaray'i düsünen, Galatasaray'in iyiligini isteyen bir efsane konumunda olabilirsin. Ama Galatasaray'in ve gercek Galatasaraylilarin gözünde bittin, kalmadin. Bu durumdan bile kendine pay cikartabiliyorsan, Galatasaray'in bu halde olmasina sirf Galatasaray'in basindakiler seni gönderdi diye kuyruk acisi yasadigin icin sevinebiliyorsan asil nankör sensin. Gercek efsaneler taraftarin, camianin belirledigi isimlerdir. Sen kendi kendini efsane etme pesindesin hala, " ben"'den baska birsey cikmiyor agzindan. Galatasaray disindaki kariyerini de biliyoruz biz, Milli takimda düstügün rezil durumlari da hatirliyoruz, ve o halinle bile seni sahiplenebilen bizdik. Keske hic geri dönmeseydin, belki o zaman bu kadar düsmezdi cenen, bu kadar dev aynasinda bakamazdin kendine. Cünkü geri gelemeseydin kariyerin 2002 yilinda bitmis olacakti.

Sorması ayıp Ne rezil duruma düşmüş...?

Milli Takımda attığı golleri taddığı başarıları yakalamayı bırak yanına yaklaşan yok...:)

Rezilmiş...

Böyle rezilliğe can kurban...

Galatasaray'a yıllarını vermiş bir insana böyle söylemlerde bulunamazsın...

Hakan Şükür senden daha iyi Galatasaraylıdır...

En azından başımızdaki Galatasaraylılardan daha iyidir...:)

Sorması ayıp Ne rezil duruma düşmüş...?

Milli Takımda attığı golleri taddığı başarıları yakalamayı bırak yanına yaklaşan yok...:)

Rezilmiş...

Böyle rezilliğe can kurban...

Galatasaray'a yıllarını vermiş bir insana böyle söylemlerde bulunamazsın...

Hakan Şükür senden daha iyi Galatasaraylıdır...

En azından başımızdaki Galatasaraylılardan daha iyidir...:)

Adam her firsatta yüzünüze tükürüyor, siz inatla yarabbi sükür diyorsunuz. Anlamiyormusunuz, anlamak mi istemiyorsunuz cidden bilmiyorum, ama üzülüyorum.

Adam her firsatta yüzünüze tükürüyor, siz inatla yarabbi sükür diyorsunuz. Anlamiyormusunuz, anlamak mi istemiyorsunuz cidden bilmiyorum, ama üzülüyorum.

Benim değilde senin yüzüne tükürdüğü kesin...:)

Zira baksana ne zaman canın sıkılsa gelip Hakan Şükür'e saldırıyorsun...

Benim değilde kimin suratına tükürdüğü belli...:)

Galatasaray'da göstermis oldugu basarilar takdirliktir. "Kral" ünvanini sonuna kadar hak ettigi gibi o derecede saygiyi da hak ediyor...

Saygilar Kral.

Benim değilde senin yüzüne tükürdüğü kesin...:)

Zira baksana ne zaman canın sıkılsa gelip Hakan Şükür'e saldırıyorsun...

Benim değilde kimin suratına tükürdüğü belli...:)

Benim senden ne farkim var saniyorsun? Ikimizde taraftar konumundayiz, daha fazlasi degiliz. Konuyu kisisellestirmeye gerek yok, amacin bel alti vurmaksa o senin bilecegin sey. Benim kimseyi kizdirmak, liseli ergenler gibi kimseye bel alti vurma cabam yok. Evet benim suratima tükürüyor cünkü ben Galatasarayliyim, suratima tükürülmüs gibi hissediyorum cünkü Galatasarayliyim, ama en azindan yarabbi sükür demiyorum. Kafami kumdan cikardim, at gözlükleri de takmiyorum, en kolayi bu olsa da öyle yapmiyorum.

Benim senden ne farkim var saniyorsun? Ikimizde taraftar konumundayiz, daha fazlasi degiliz. Konuyu kisisellestirmeye gerek yok, amacin bel alti vurmaksa o senin bilecegin sey. Benim kimseyi kizdirmak, liseli ergenler gibi kimseye bel alti vurma cabam yok. Evet benim suratima tükürüyor cünkü ben Galatasarayliyim, suratima tükürülmüs gibi hissediyorum cünkü Galatasarayliyim, ama en azindan yarabbi sükür demiyorum. Kafami kumdan cikardim, at gözlükleri de takmiyorum, en kolayi bu olsa da öyle yapmiyorum.

Olayı kişiselleştirmek gibi bir niyetim yok...

Ama konudaki 147 mesajın bir çoğu sana ait...

Ve hepsi Hakan Şükür'e giydirme çabaları...

Hemde ortalıkta hiç mevzusuda yokken...

Naptı Hakan Tavuğuna felan kişt mi dedi de kinlendin...?

Her neyse belaltı benim karakterim değildir...

Ben karşımdaki ile küfürleşerek hakaretleşerek değil konuşarak ve dinleyerek anlaşmayı şiar edinmiş birisiyim...

Öyle veya böyle yazdıklarını onaylamıyorum...

Zira Hakan Şükür Türk Futboluna ve Galatasaray tarihine adını altın harfler ile yazdırmış bir evladımızdır...

Bu kadar basit...:)

Bana bak Hakan Şükür gibi biri çöpten gelmedi tamam mı? Saygılı olun biraz, insanları germeyin. Adamın kişiliğinden sanane, her gün sanki yüzünü mü görüyorsun.

Yeter yahu...

Olayı kişiselleştirmek gibi bir niyetim yok...

Ama konudaki 147 mesajın bir çoğu sana ait...

Ve hepsi Hakan Şükür'e giydirme çabaları...

Hemde ortalıkta hiç mevzusuda yokken...

Naptı Hakan Tavuğuna felan kişt mi dedi de kinlendin...?

Her neyse belaltı benim karakterim değildir...

Ben karşımdaki ile küfürleşerek hakaretleşerek değil konuşarak ve dinleyerek anlaşmayı şiar edinmiş birisiyim...

Öyle veya böyle yazdıklarını onaylamıyorum...

Zira Hakan Şükür Türk Futboluna ve Galatasaray tarihine adını altın harfler ile yazdırmış bir evladımızdır...

Bu kadar basit...:)

Olayi önce kisisellestirip, sonra öyle bir cabam yok demen de ironik olmus. Gercekten öyle olmadigini düsünüyorsan, yazdiklarinin farkinda degilsin. Hakan Sükür'ü insan olarak zerre kadar sevmiyorum, ve Galatasaray'a karsi her saldirisinda da bundan rahatsiz oluyorum. Bu baslik da sanirim Hakan hakkindaki düsüncelerin paylasildigi yer, o yüzden evet düsüncelerimi burda dile getiriyorum. Sen efsane olarak gördügün bir adamin, takiminin bu halinden kisisel meseleleri yüzünden zevk almasina mezvu görmüyorsan, o senin degerlerinin benimkilerden farkli oldugunu gösterir.

Olayi önce kisisellestirip, sonra öyle bir cabam yok demen de ironik olmus. Gercekten öyle olmadigini düsünüyorsan, yazdiklarinin farkinda degilsin. Hakan Sükür'ü insan olarak zerre kadar sevmiyorum, ve Galatasaray'a karsi her saldirisinda da bundan rahatsiz oluyorum. Bu baslik da sanirim Hakan hakkindaki düsüncelerin paylasildigi yer, o yüzden evet düsüncelerimi burda dile getiriyorum. Sen efsane olarak gördügün bir adamin, takiminin bu halinden kisisel meseleleri yüzünden zevk almasina mezvu görmüyorsan, o senin degerlerinin benimkilerden farkli oldugunu gösterir.

Hakan'a giydirme başlığı yazıyor mu orada..?

Her sinirlendiğinde Hakan ŞüKür'e giydiriyorsan Psikolojik tedavi gör bence...:)

Faidesi olur inan...

Hakan'a giydirme başlığı yazıyor mu orada..?

Her sinirlendiğinde Hakan ŞüKür'e giydiriyorsan Psikolojik tedavi gör bence...:)

Faidesi olur inan...

Psikoloji mezunuyum ben, sosyolojiye de hakimim. Kimin neyi ne amacla söyledini cok ama cok iyi analiz edebilmeyi ögrendim. 28 yasinda olup da bu düsüncede olman üzücü, baskalarinin düsüncelerine bu kadar tahammülsüz olman da öyle. Yazdiklarina sinirlenip, saldiriya gecmemi umdugun sonundaki gülme isaretinden belli mesela, ama ben o kadar tahammülsüz degilim.

Psikoloji mezunuyum ben, sosyolojiye de hakimim. Kimin neyi ne amacla söyledini cok ama cok iyi analiz edebilmeyi ögrendim. 28 yasinda olup da bu düsüncede olman üzücü, baskalarinin düsüncelerine bu kadar tahammülsüz olman da öyle. Yazdiklarina sinirlenip, saldiriya gecmemi umdugun sonundaki gülme isaretinden belli mesela, ama ben o kadar tahammülsüz degilim.

Ben kimseden saldırı amacı beklemem...

Zira sinirden kudursanda bana ne yapabilirsin...

Yaparsan kendine yaparsın bana zerre zararında dokunmaz...:)

Her neyse konu Hakan Şükür konusu...

Hakan Şükür'e giydirme konusu değil...:)

İyi de burada Hakan Şükür yazıyorsa onun tartışılması normaldir. Kaldı ki Hakan'nın egoları bazen Galatasaray'ı aşan boyutlarda.Bunu kabul etmek gerek.

Malesef Hakan Sükür, Hakan Ünsal ve Hasan Sas kendileri cok dalga gecti ler, ve halen kendi takimda olan adamlari koruyorlar.

Bugüne kadar tek Mustafa Denizli cikti ve dedi, takimda cok cacik olmayan türk kisi var diye, bizimkilerine göre hepsi hala Süper

20110111.193525_IST384_1496189.jpg

Kraldan imzali atkim oldu. :)

Dün baya ilgi gordu. Hem stad girisinde. Hem efsaneler maci sirasinda.

Kral hep Kral'dır. :)

fft11mf1308680.jpg

-------------------

bu gece gerek trt gerek samanyolu tvde (birbirlerinin laciverti iki kanal yani) galatasaray taraftarına ağzına geleni söylemiştir. "provakasyon" dedi, "keşke bunların yerine seçilmiş kişiler getirilseydi" dedi, "demek ki davetiye verirken daha iyi düşünmek lazımmış" dedi, "toplu suç işlenmiştir" dedi (hatta bu lafından sonra stüdyodaki diğer konuk "bu bir terör eylemidir" diyerek iyice abarttı ya, neyse), "yanına gidip teşekkür edicektim stattan ayrıldı, onun üzerine ben de stadı terk ettim" dedi...

----------------------

ekşi sözlükten

Bir kere de sasirtsan keske beni, bir kere sasirtsaydin belki Metin Oktay'in, Hagi'nin yanindaki yeri sana vericektim gönlümde. Simdi gene bana saydiracaklar, her firsatta gelip sana olumsuz yorumlar yaziyorum diye. Ama cocuklugumdaki kahraman, kral Hakan Sükür su an gözümde o kadar degersiz ki, kendime mi daha cok kiziyorum sana mi bilemiyorum. Bundan sonra seni tv'lerde görünce direk kanali degistirecem, söylediklerini görmezden, duymazdan gelicem. Senden nefret etmek istemiyorum Hakan Sükür, ne olur sus artik, lütfen.

adam değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt