#9 Hakan Şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğum günün kutlu olsun kral.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son dönemin en büyük Türk golcüsü ve gerçek Kral Hakan Şükür, iyi ki doğdun!

Adamı Torino'ya transfer eden bile fetoyken, bu adamın kendi hayatında, kendisinin aldığı hiçbir karar yok mu diye düşünüyor insan.

Doğum günün kutlu olsun KRAL

Sent from my iPhone using Tapatalk

g.saray; hakan şükür, ismail demiriz, arif erdem, hüseyin avni mutlu ve şahabettin harput'u üyelikten ihraç etti.. (via bipspor)

hakan in ulkenin milli birligine kast eden bir teror sempatizani vs olmadigi kesin , fakat fethullahin foyasi meydana ciktiktan sonra bile israrla ulkeye donmemesi haliyle soru isaretiydi

yoksa rte kendi de onlarla isbirligi icinde oldugunu soyluyor gecmiste , hakan kandirilmis ya da yanlis inanmis olabilir senelerce , ama son hamleleri cok vatansever degildi ,burada olmaliydi ..

hakan in ulkenin milli birligine kast eden bir teror sempatizani vs olmadigi kesin , fakat fethullahin foyasi meydana ciktiktan sonra bile israrla ulkeye donmemesi haliyle soru isaretiydi

yoksa rte kendi de onlarla isbirligi icinde oldugunu soyluyor gecmiste , hakan kandirilmis ya da yanlis inanmis olabilir senelerce , ama son hamleleri cok vatansever degildi ,burada olmaliydi ..

? :red:
nerde isterse orda yasar

Adam ülkeye dönse aninda iceri alacaklar. Bunca yazilan cizilenden sonra serbest birakirlar mi? Hic sanmiyorum.

yapmasi gereken sey: feto ile ilisigini kesip yurt disinda yasamaya devam etmek

buyuk olasilikla yaptigi sey: fetonun dizinin dibinde oturmak.

hata ediyor.

hakan'ı sevmem ama bu kulübe bu kadar emeği geçmiş adama bu yapılmamalı.adamı üyelikten atıyorsan onun golleri sayesinde kazandığın kupaları da iade et o zaman!!!!

dursun GALATASARAY'IN değerleriyle oynamayı bırak.

Gun gelecek yalakalik icin Hakan gibi isimleri ihrac edenler bol reklamli ozurler dileyerek ogunde farkli kisilere yalakaliklar yaparak alkislar esliginde uyeliklerini geri verecekler. Bu devran hep donmustur cok sey degismistir ama herzaman her olayda yancilar yalakalar yagdanlik sumsukler yan rolde olmus gunun sartlarina gore hareket etmistir. 10 yil sonra da olacaklari bellidir

Hep iyi futbolcu ama akılsız biriydi , akılsızdan kastım takıldığı insanlar . Şu an böyle şeylerle uğraşmamış olsaydı çok önemli bir spor adamı ya da teknik sorumlu olabilirdi . Tek suç kendisinde , hiçkimseyi suçlayamaz bu konuda . Herkes kızıyordu ta 15 sene önceleri yapma , girme bu işlere diye. Kendi etti kendi buldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kenan Sofuoğlu' nun sataşmasına verdiği cevapla iyice geri dönülemez noktaya gitti, sonradan sarf ettiği kandırıldığına dair sözleri o zamandan geçersiz kılmış oldu böylelikle...

Hain darbe girişiminin dumanı üzerindeyken, Kenan' a cevaben Cumhurbaşkanına yönelik olarak hırsızlık ithamlarını tekrarlaması direkt darbecilerin yanında konumlandırdı kendisini, hiç zamanı değildi; söylediği diğer lafların bir anlamı kalmadı yani...

Yaptığı çok sayıda falso nedeniyle zeki ve donanımlı bir adam olmadığı bildiğim bir şeydi ama mesele bundan ibaret değil anlaşılan, kendisine ''Hizmet'' de çok önemli bir rol biçmiş olduğu kanaatindeyim, ceremesini çekecek artık...

Tüm zamanların en sevdiğim futbolcularındandır, onu da beğenmeyenler kimleri beğenir acaba?!...Elde ettiği başarı ve payelerde mensup olduğu cemaatin en ufak bir katkısı olduğunu düşünmüyorum; bilakis Galatasaray gibi bir camiada tutunmak için bir handikap bile olmuştur. Tırnaklarıyla kazıya kazıya elde ettiği pek çok kazanımın elinden uçup gitmesine üzülmemek elde değil, ancak bunların hiçbiri benim gözümdeki ''Efsane'' statüsüne halel getirmez...

Hakan şükür efsanedir. Hırsız dediği kişiler de sonuna kadar hırsızdır. Tepeler ortada. Cemaat ile de alakası yok bunun

Hırsız dediği kişiler sonuna kadar hırsızdır haklı kabul ediyorum lakin efsane olduğunu kabul etmiyorum. Çünkü o da sorgusuz sualsiz bir diğer hırsızın peşinden gitti. Yetmedi o hırsız darbeye özendi tepemize hümeyni gibi inmeye özendi ve hala daha onun arkasında duruyor. Kusura bakmayın ama efsane kavramı sadece istatistiklerden ibaret değildir. Efsane olabilmek için yüzlerce gol atmış olmak onlarca kupa almış olmak yetmez. İnsani özellikler de karakter de önemlidir. Tıpkı Metin Oktay'da olduğu gibi. Metin Oktay sadece attığı gollerden yaşattığı şampiyonluklardan ötürü efsane değildir.

O attığı golleri de aldığı kupaları da yok sayın o zaman deniyor da o attığı golleri tek başına atmadı, aldığı kupaları da tek başına almadı. Hagi, Popescu, Taffarel başta olmak üzere diğer oyunculara haksızlık etmeyin. Hakan Şükür de babasının hayrına atmadı o golleri :) Milyonlarca dolar para kazandı bu kulüp üzerinden. Maaşlı bir elemanımızdı ve hizmet edip gitti daha fazlası değil. İyi hizmetleri de oldu teşekkür ediyoruz.

Sonuç olarak öyle bir efsane düşünün ki efsane olarak sayıldığı kulübünde dahi jübile yapılmadı :) İşte bunun nedeni tam olarak tarikatçı, cemaatçi vs... gibi yapılarla olan yakınlığından dolayı idi. Yoksa böyle bir kariyere sahip oyuncuya jübile yapılmaz mı?

Kendisinin kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum lakin bazı tercihleri yanlıştı. Sadece fetö değil herhangi bir dini tarikata veya cemaate yakınlığı olan birine şu ana kadar hiç iyi gözle bakmadım bundan sonra da bakmam mümkün değil. Bundan dolayı Hakan'a hiçbir zaman efsanemiz gözü ile bakamadım. Benim gibi düşünen taraftarların da azınlık olmadığını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt