#9 Haris Seferović

Öyle şimdiki önceki sonraki demeyin.

Kötü futbolcu mu bu adam, çöp, kazma falan diyorsanız kötü futbolcu demekki.

Yarın gelip de yok formsuzdu, toparladı falan demeyeceksiniz eğer şimdi çöp diyorsanız. Sizin anlık hezeyanlarınıza göre değişken, tutarsız fikir çöplüklerine dönmesiyle mi uğraşacağız biz. Tüm olumsuz yorumlar bu kadar keskinken sonra gelip kuzenim yazdı demeyin.

Karşı karşıya kaldığı pozisyon değilde beni endişelendiren bir pozisyon vardı, ceza sahasinda pas atıldığında o kadar ağır kaldı ki topu düzgün kontrol edemedi ve çok ağır kalmıştı

karşı karşıya pozisyonda Akbaba ya pas çıkarınca bir bukle küfür ettim kendisine.
orda kim sövmedi ki. :d maçı da 5dk gecikmeli izledim spiker diyo ki seferovic in çok net pozisyonu var değerlendiremedi. ulan dedim ki ne obilir en fazla. izleyince kendime gelemedim 10dk. :d

hırsı beni ümitlendiriyor. böyle gol kaçırdıktan sonra deliren adam bir şekil şanssızlığını kırdıktan sonra iyi seri yapar. tek golle baslar sefer dönemi. bu süreçte yanındaki oyuncularla da uyum problemini atlatacaktır. kaleye koşu yaptığında oyuncular dışarı çıkarıyor topu. dışarı adım attığında kale çizgisinden atıyorlar. zamanla olacak işler bunlar birbirleriyle oynamaları lazım oyuncuların.

Son düzenleme:
Toparlan reis
Onca yıl ünlü takımlarda oynamışsın
Boşuna oynamadığını göster herkese

Sefer gol atamamasına rağmen kendisinden en ufak bir şüphem yoktu ta ki karşı karşıya pozisyonda Akbaba’ya pas vermeye çalışana kadar. Santrafor orada kaleye vurur, malesef bu bir özgüvensizlik göstergesi. Bir an önce gol atması lazım, sonra gerisi gelir diye düşünüyorum. Kaliteli bir oyuncu.

Seferovic ayni Haxballda ki ben gibi. Asla kaleye sut cekmem. Cekmeyincede kacirmamis oluyorsun ne guzel, bir sonraki maç tekrar seciliyorum

Rastgele transfer edilmis gibi sahada bombos dolaniyor. Ne pas aliyor ne pas veriyor, ne bosa kaciyor ne alan aciyor. Topu kontrol etmesi 2dk suruyor, onuda iyi kullanamiyor, surekli ters tarafa donuyor.

Umarim toparlar ama isaretler kotu.

Bitiriciliğinin iyi olmadığını biliyordukta ayakta sağlam duramaması sıkıntı. Cagne ve Falcao gibi sürüngenlerden sonra ayakları yere sağlam basan ikili mücade kaybetmeyen bir ST görmek istedik ama yine bir yıkık aldık.

Geri
Üst Alt