- 12 Haziran 2011
- 72.216
- 21.812
- 2.743
Hazırlık maçlarında iyi oynayıp şimdi tökezliyorsa sabretmek gerekir. Olmazsa göndeririz zaten.Toparlanacağına dair bir ışık yok göstermiyo pek bilemiyorum
Ben o kadar kötümser görmüyorum durumu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazırlık maçlarında iyi oynayıp şimdi tökezliyorsa sabretmek gerekir. Olmazsa göndeririz zaten.Toparlanacağına dair bir ışık yok göstermiyo pek bilemiyorum
göreceğiz seezon sonunda kim kimin için keklik :İ)Bu adam top tutamıyor. Top alamıyor. Top gelmiyor diyemeyiz. Savunmacılar için çantada keklik bir forvet.
karşı karşıya pozisyonda Akbaba ya pas çıkarınca bir bukle küfür ettim kendisine.göreceğiz seezon sonunda kim kimin için keklik :İ)
Karşı karşıya kaldığı pozisyon değilde beni endişelendiren bir pozisyon vardı, ceza sahasinda pas atıldığında o kadar ağır kaldı ki topu düzgün kontrol edemedi ve çok ağır kalmıştı
milleti ateşe atmakagnı gibi oldugunumu iddia ediyorsunuz
ona göre yonetimde not alıyorummilleti ateşe atma
orda kim sövmedi ki. :d maçı da 5dk gecikmeli izledim spiker diyo ki seferovic in çok net pozisyonu var değerlendiremedi. ulan dedim ki ne obilir en fazla. izleyince kendime gelemedim 10dk. :dkarşı karşıya pozisyonda Akbaba ya pas çıkarınca bir bukle küfür ettim kendisine.
Kasımpaşa gibi maç satan bir ekip lazım 6 tane de biz atalım ...Yunus, Kerem ve Sefer. Bu üçlünün gole ihtiyacı var acilen.
Camiayi bilmem ama forumdan kurtarmak senin elinde AmirimAhmet Usta gibilerinden bu camia kurtulursa önü açık olacaktır.
Futbol sizin o istatistikle ifade ettiklerinizden 350 kat falan zor bir oyun.