#9 Haris Seferović

Bitiriciliğinin iyi olmadığını biliyordukta ayakta sağlam duramaması sıkıntı. Cagne ve Falcao gibi sürüngenlerden sonra ayakları yere sağlam basan ikili mücade kaybetmeyen bir ST görmek istedik ama yine bir yıkık aldık.
Aynen öyle ya ben artık yırtıcı bir santrafor istiyorum, Mostafa Muhammed tam öyleydi çok güçlüydü yikilmiyordu hava hakimiyeti iyi dedik Ankaragucu maçında yediği kırmızıdan sonra leyla gibi gezmeye başladı

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

oliveira'nın kotu oynamasının sebebi berkan olmustu, bununki de kerem olmus

seferovic'in ben hiçbir zaman 20 gol atmasını beklemiyordum. Seferovic'in en büyük farkı çok iyi bağlantı oyuncusu olması. Bunun yanında golcü de olsa kane, benzema olur zaten

mertens 11 oynamaya başladıktan onunla, yunus ve kerem ile uyum sağlayıp pozisyon yaratırsa işte o zaman fark yaratacak

ha bu bizim ülkede beğenilmez o ayrı

bizde 20 atsın başka bir şey yapmasın isteniyor

Bu hafta sonu Trabzon'un irzina gecmen dilegiyle reis. Costur bizi.

Bir türlü ısınamadım bu arkadaşa.
Kendini mi sakınıyor yoksa hep böyle mi kalacak acaba.
10. haftaya kadar böyle oynarsa homurdanmalar başlar.

Çok iyi başlayan oyuncuların sonu kötü oluyor, bunda tersi olur umarım.

Hala gol atmalisin yazan felan var. Adam kiralık haberler doğruysa icardi işi olursa ilk 11 den düşecek gomisin de gerisinde şu anda adamın sezon sonuna kadar forma şansı bulma ihtimali bile kalmayacak yakında neredeyse. Salın gitsin boş verin. Oynar katkı verir ise extra olur bu saatten sonra.

Geri
Üst Alt