- 1 Ocak 2011
- 15.138
- 10.249
- 1.688
Bana bir gunluk adminlik verseler ilk isim seni gorevden almak olurdu sanirsamona göre yonetimde not alıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana bir gunluk adminlik verseler ilk isim seni gorevden almak olurdu sanirsamona göre yonetimde not alıyorum
Aynen öyle ya ben artık yırtıcı bir santrafor istiyorum, Mostafa Muhammed tam öyleydi çok güçlüydü yikilmiyordu hava hakimiyeti iyi dedik Ankaragucu maçında yediği kırmızıdan sonra leyla gibi gezmeye başladıBitiriciliğinin iyi olmadığını biliyordukta ayakta sağlam duramaması sıkıntı. Cagne ve Falcao gibi sürüngenlerden sonra ayakları yere sağlam basan ikili mücade kaybetmeyen bir ST görmek istedik ama yine bir yıkık aldık.
niyesakatlık geçirirse boku yeriz
ben bi katkısını göremedim seferoviçin bu kadar üst düzey bir oyuncunun bu kadar silik başlaması soru işaretiyerine onyekiri mi oynayacak
gomis max 15-20 dk dayanır
şimdilik böylee
napıyon taliscasporluben bi katkısını göremedim seferoviçin bu kadar üst düzey bir oyuncunun bu kadar silik başlaması soru işareti
Reis'in geleceği günü bekliyorumnapıyon taliscasporlu