#9 Haris Seferović

Sanki hicbir özelligi yok gibi sahada geziniyor. Toparlamazsa opsiyonu cekmemek icin bir kac ay icinde kadroya bile almayiz belki.

Fizik gücü yok denecek kadar az görünüyor. Şu adam 3.forvet olur bu haliyle. Şansa bi tane tıklaması bile zor görünüyor. İade hakkı varsa geri verilmeli

şu performansıyla diagne'den bile kötü. inş toparlar ama iyi ışık vermiyor.

dayı sana 3-5 adam geç filan demiyorum ama rakibin stoperleri eziyor seni

İhtiyacımız olan adam değil, ihtiyacımız olan stil değil.

Bu fizik nedir yav bize gelince oyuncular niye bu kadar bitik oluyor.

Bu fizik nedir yav bize gelince oyuncular niye bu kadar bitik oluyor.

Asıl soru nereden buluyorlar bunları. Transfer komitesi ne işe yarar. Scout ve izleme ekibi ne işe yarar. Benfica'da oynadı bize de gol attı o zaman iyi topçu kafasıyla almışlar sanki son haline bakmadan. Hiç umut vermiyor bu herif. En zayıf tranfer bu gibi şimdilik.

Ofsayttan çıkmaya üşeniyor herif ya. Göz göre göre ofsaytta takılıyor.

Bu adam tek forvetlik sistemin oyuncusu değil. Tek forvet olarak oynarsa çok küfür yer. Daha önce Benfica'da tek forvet oynadığını sanmıyorum.

Fizik olarak hazir olmayan insanlari taraftar onune atmayalim. Adami hazirlayamiyorsak, ya da kendisi tembel ise, gonderelim. Resmen ayakta duramiyor, o kadar gucu yok ki defansin cizgiye cikmasini bile takip edemiyor. Bize mi denk geliyor boyle insanlar anlamiyorum.

Asıl soru nereden buluyorlar bunları. Transfer komitesi ne işe yarar. Scout ve izleme ekibi ne işe yarar. Benfica'da oynadı bize de gol attı o zaman iyi topçu kafasıyla almışlar sanki son haline bakmadan. Hiç umut vermiyor bu herif. En zayıf tranfer bu gibi şimdilik.
Valla geldiğine sevinmiştim ama sahada duracak hali yok. Bir de ilk hazırlık maçında Gomis bir pozisyonda koşamamıştı bu ben olsam şöyle giderim gibi bir hakaret yapıyordu neyine güvenip yaptı acaba.

Geri
Üst Alt