#9 Haris Seferović

ayagı biraz yavas geldi 2. hamleyi gec yapıyor genelde rakibe faul oluyor
Fiziksel olarak istediklerini yapamayınca salağa yatıp faul diye haykırdı bu maç.

Bir bokluk var anlamadım, hazırlık dönemi daha diri olup şimdi düşmesi mantıklı değil.

Paşa ve Fio maçlarında şimdiye göre daha iyi fizik kalitede olması tuhaf. Fiziksel olarak geride kalınca da iyice kötüye gidiyor.
Benfica bu kadar uyguna bırakınca şüphelenmiştim, Allah'tan zorunlu satın alma değil seneye çıkabilirsin.

Bitirici bir forvet olmadigini daha çok hazirlayici bir forvet oldugunu gelmeden önce bol bol konustuk.

Siz bu adamdan ne bekliyorsunuz ki?

Gelip 20 gol atacak bir forvet degil. Genelde kanatlara alan açan bosluklar açan ve antalyaspor macinda yaptigi gibi hazirlayici bir forvet.

Hemen 1-2 maç sonrasi karalamalar baslamis ise bu sezon bitmez.

Yazip cizmeden biraz düsünün artik.
Hazırlayıcı denilen özelliğini Antalyaspor maçı dışında görmedim. Top tutamadığı gibi arkası dönük de oynayamıyor. Alıp gidiyor desek o da yok. Bu adam ciddi şekilde maç temposundan uzak ve kondisyon eksikliği var. Çekemediği şutlardan bariz belli oluyor. Dikkatli izlerseniz topu ayağına aldığındaki vücut dili ben hazır değilim diye bağırıyor.

Eee ne yapim simdi, fener daha kötüsünp buluyor diye orgazm mi olayim??

Rezalet bi santrfor almissin, hala fb ha fb

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Almadık yav kiraladık. Opsiyonunu kullanmayız olur biter. Her hâlukarda iyi bir forvet alacağız zaten.
Febe’nin aldığı maxi gomez gibi bidonun teki olmaz umarım. Birinci sınıf santrafor alacağız. Rahat ol

Keşke defolu çıktı diyip geri postalayabilsek.

Bu maç nedense beğendim elmander gibi rakip defansın sinir uçlarıyla oynamayı çok seviyor.

Kondisyonu ve çevikliği birinci sınıf tek eksikliği şuan gol denebilir ama onu da zamanla aşacaktır.

Sefer'den olmayacağını geldiği gün söyledik ama neyse... Adamın 3-5 tane ikon golüne bakıp yine herkes methiyeler dizdi.

Mohamed ve Diagne'yi gönderip çok daha kötüsünü getirdik.

Geçen maç sonunda sezon boyunca 10 gol atar demiştim ama şu an ondan bile şüpheliyim.

Sen zaten bitirici bir forvet değilsin o zaman temaslı oyun oynamak zorundasın ama beyimiz top seviye forvetler gibi takılıyor sahada.

Satın olma opsiyonunu devreye sokarsak bir de bunun maaşı ile uğraşırız 3 yıl. Rezalet yemin ediyorum rezalet bir seçim.

Kesinlikle kötü bi forvet değil bu.Fiziğini toplarsa ve sol kanat transferi olursa oyunda etkili olur.Tamam takım yoruldu onda bi etki var ama Seferovic oyundan çıkınca da hücumsal olarak biraz dağıldık.Pres yapan bi forvetti rakibe doğru.Gomis girince Marc Bartra ve Vitor Hugo biraz daha rahatladı maç içerisinde..

Ikili mudahalelerde yetersiz kaliyor, hava toplarinda etkili degil, faul alma konusunda vasat, servis konusunda beklentimin altinda, defans arkasina kosularini bir turlu zamanlayamiyor. Bitiriciligi zaten hicbir zaman iyi degildi ama bu diger konularda da beklentilerimin cok cok altinda

Yine de duzelmesini bekliyorum

Geri
Üst Alt