#9 Haris Seferović

Eren Derdiyok hava toplarına kafasını eğerek çıkardı hatırlarsınız. Deve gibi boyuyla kafa topu alamazdı. Bu da aynısı işte. Hatta daha kötü çünkü birçok pozisyonda sıçramıyor bile direk bırakıyor.

Gerçekten çok rezil bir başlangıç oldu.

Anlam veremiyorum da açıkçası, çünkü hazırlık maçlarında performansı o kadar da kötü değildi hatta umut vericiydi.

Acilen toparlanmazsa başladığı gibi devam eder diye korkuyorum maalesef.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220829-023122.jpg
    Screenshot_20220829-023122.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 39
sefer zaten transfer edilirken de soru işaretiydi çünkü 1 sezon doğru dürüst oynamamış ve düşüşte olan bir futbolcuydu. orhan uluca zaten kariyerinin prime döneminde bile bitiriciliği üst düzey bir topçu olmadığını söylüyordu malesef ve aynen öyle çıktı. benficadaki birkaç skorer sezonu insanları yanıltabilir ama o hem ligin yapısından kaynaklı bir durum hem de en formda olduğu dönemlerdi. lafın kısası bence sefer alınacağına daha net bir santrafor alınmalıydı.

Golcü diye aldik camasir makinasi hissiyati veriyorsun sevgili seferovic

gerçekten üzgünüm seferovic hakkında. tamam çok iyi bitirici değil cümle alem zaten biliyor, geçen sezonu da sakat geçirdi okey. yalniz bu ligde her türlü iş yapabilmesi gerekiyordu.

hazırlık döneminde iyiydi olm bu. hırs, istek vardı ne bileyim.. emre akbaba'da iyiydi hazırlıkta fln diyenlerde olacaktır da alakasız. Bu adama noldu da bi anda böyle rezalet bi versiyona geçti anlam veremiyorum.

Ne yaşadın abicim sen, ne izlettin bize?

Acilen gol atması lazım

Gol atamadığı her maç daha da fazla baskı hissedecek üzerinde

Dün çıkarken yaptığı el kol hareketi bile üzerinde nasıl baskı olduğunun işareti bence

Halbu ki kafası rahat sahaya çıkmalı

Kaçarsa kaçsın canın sağolsun bir sonrakini atarsın denmeli

ama günümüz dünyasında hele de sosyal medyada bu kadar ahmak varken imkansız bir durum bu

Geri
Üst Alt