#9 Haris Seferović

Geçenlerde zıplayamıyor vs gibi bir yorum görmüştüm sen de böyle diyince şüphem iyice arttı.
Sezon öncesi şöyle bir haber vardı.
"Robin Van Persie'ninkine benzer bir adale sorunu bulunan Seferoviç'in sakatlanmaması için özel bir idman programı uygulanacak ve fazla yükleme yapılmayacak"

Bu adamın sorunu fizksel. Ya antremanlardan dolayı fiziksel eksikliği var ya da sakatlanma korkusundan kendini zorlamıyor.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1661752603243.png

140d817ce83380dbf5df5e8147ec61a29782422f_hq.gif

Eren Derdiyok hava toplarına kafasını eğerek çıkardı hatırlarsınız. Deve gibi boyuyla kafa topu alamazdı. Bu da aynısı işte. Hatta daha kötü çünkü birçok pozisyonda sıçramıyor bile direk bırakıyor.

Benimde aklıma Eren geldi dün izlerken.
Ama Eren’in son vuruşları iyidi en azından.

acayip kötü beyler .

Son yıllarda bundan kötü forvet gelmedi Galatasaray'a

Benfica buna nasıl tahammül etmiş anlayamadım

Kerem ilk 11den kesilip yerine forvetini oynatmayi bilen iyi bir kanat gelmeden degerlendirneyi dogru bulmuyorum Seferovic’i.

Kerem ilk 11den kesilip yerine forvetini oynatmayi bilen iyi bir kanat gelmeden degerlendirneyi dogru bulmuyorum Seferovic’i.
Sefer'in sorunu Kerem'in bencil oynaması değildi dün. TS stoperleri hemen hemen her pozisyonda üstünlük kurdular ona karşı. Fiziksel olarak çok kötü şu anda; yapmak istediğini yapamıyor.

acilen kolundan tutulup konuşulması lazım "la hayırdır gardaş" diye.

Tüm geceyi bu heriften nasıl fayda sağlarız diye düşünerek geçirdim.

Çözüm çift forvet ve gomis-seferovic ikilisi.

Bildiğimiz gibi gomis 90 dakikayı kaldıracak kondisyona sahip değil. Seferovic tüm maç gomisi sırtında pozisyonun olduğu yere taşıyacak. Gomiste uygun noktaya geldiğinde bunun ensesine vurup durmasını söyleyecek.

Golü atan gomis 30 metre tribünlere koşup sevinmeyecek onu da seferovicin üstüne çıkarak yapacak. Bu sayede iki oyuncudan da %100 verm elde edebiliriz.
hala bu heriften nasıl max verim alabiliriz diye düşünmekteyim.

bu ikili birlikte oynamak zorunda !!!

acayip kötü beyler .

Son yıllarda bundan kötü forvet gelmedi Galatasaray'a

Benfica buna nasıl tahammül etmiş anlayamadım
abartıyonuz yaw gene her zamanki gibi. son yıllarda gs ye gelen tüm forvetlerin akıbeti az çok buydu. tek forrvetli sistemin bugu da olabilir bu. savunma arkasına top da denemiyoruz. sürekli ayağa ve garanti oynamaya calısan takım var. buda maçların kısır gecmesine sebebiyet veriyor.

Az sakin beyler bu kadar kolay harcanmaz bu adam 1 gol atmasına bakar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fiziki olarak kötü görüntüsü umarım yüklenme kaynaklıdır ve önümüzdeki süreçte iyi halde görürüz.

Maksimum şekilde faydalanmalıyız, çöpe atma lüksümüz yok.

Keşke şu sosyal medya, İnternet felan olmasaydı ya yahu sabır herkese çöp diyorsunuz.
Kerem çöp, sefer çöp dünden önce Yunus da çöptü ama bu maçta çöplükten kurtuldu hazırlık maçlarında sefer kraldı, gomis çöptü gitmeliydi gomis şimdi kral, boey çöp ve haindi şuan satılması teklif dahi edilemez deniliyor nerdeyse, van aanholt yeterdi o da şuan da çöp.
Yok yani şunuda söylüyorlar Kerem ve yunusla olmaz ya Abdullerim de güven vermiyor e kim gelecek eger orada yabancı kullansan nerde yerli kullanacaksin.
Burda 100 yorum yapılıyorsa 90'ı bomboş yorum bu şey bütün sosyal medya için geçerli

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt