- 24 Temmuz 2021
- 13.071
- 5.112
- 663
Hocam pusuda istediği kelimeleri yazacak onlar ve mutlu olacaklar sevinmeleri normal. Sosyal medyaLan adam kötü oynuyor diye sevinenler mi görüyorum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam pusuda istediği kelimeleri yazacak onlar ve mutlu olacaklar sevinmeleri normal. Sosyal medyaLan adam kötü oynuyor diye sevinenler mi görüyorum?
Sezon öncesi şöyle bir haber vardı.Geçenlerde zıplayamıyor vs gibi bir yorum görmüştüm sen de böyle diyince şüphem iyice arttı.
yahu kötü oynuyor de, senin gibi forvet olmaz olsun de ne bileyim. Kötü oynadı diye sevinme yahuHocam pusuda istediği kelimeleri yazacak onlar ve mutlu olacaklar sevinmeleri normal. Sosyal medya
Eren Derdiyok hava toplarına kafasını eğerek çıkardı hatırlarsınız. Deve gibi boyuyla kafa topu alamazdı. Bu da aynısı işte. Hatta daha kötü çünkü birçok pozisyonda sıçramıyor bile direk bırakıyor.
Sefer'in sorunu Kerem'in bencil oynaması değildi dün. TS stoperleri hemen hemen her pozisyonda üstünlük kurdular ona karşı. Fiziksel olarak çok kötü şu anda; yapmak istediğini yapamıyor.Kerem ilk 11den kesilip yerine forvetini oynatmayi bilen iyi bir kanat gelmeden degerlendirneyi dogru bulmuyorum Seferovic’i.
hala bu heriften nasıl max verim alabiliriz diye düşünmekteyim.Tüm geceyi bu heriften nasıl fayda sağlarız diye düşünerek geçirdim.
Çözüm çift forvet ve gomis-seferovic ikilisi.
Bildiğimiz gibi gomis 90 dakikayı kaldıracak kondisyona sahip değil. Seferovic tüm maç gomisi sırtında pozisyonun olduğu yere taşıyacak. Gomiste uygun noktaya geldiğinde bunun ensesine vurup durmasını söyleyecek.
Golü atan gomis 30 metre tribünlere koşup sevinmeyecek onu da seferovicin üstüne çıkarak yapacak. Bu sayede iki oyuncudan da %100 verm elde edebiliriz.
abartıyonuz yaw gene her zamanki gibi. son yıllarda gs ye gelen tüm forvetlerin akıbeti az çok buydu. tek forrvetli sistemin bugu da olabilir bu. savunma arkasına top da denemiyoruz. sürekli ayağa ve garanti oynamaya calısan takım var. buda maçların kısır gecmesine sebebiyet veriyor.acayip kötü beyler .
Son yıllarda bundan kötü forvet gelmedi Galatasaray'a
Benfica buna nasıl tahammül etmiş anlayamadım
güven aşılamak için ne yapmak lazımYeni forvet gelecek ve yedege düstügü an, yeteri kadar mac yapamayip opsiyonu cekilme sansi düsük oldugu yüzünden kendini tamamen salmis gibi bir fizigi ve vücut dili var adamin.