#9 Haris Seferović

En başta bize uygun oyuncu değil demiştik. Bu riske değmez. Kendine gelse bile üzerine ne kadar koyar ? Bence opsiyonu kullanmadan geri gönderelim.

Ben geldiginde cok sevinmistim hala da beklentim yuksek kendisinden ama rezil bir anlasma olmus 2.3m maasla 3 yillik kontrat, iyi oynasa bile 20 mac oynatmamakta fayda var gibi duruyor ne yazik ki

Ben geldiginde cok sevinmistim hala da beklentim yuksek kendisinden ama rezil bir anlasma olmus 2.3m maasla 3 yillik kontrat, iyi oynasa bile 20 mac oynatmamakta fayda var gibi duruyor ne yazik ki
katki almak icin oynatmak lazim
oynatsak iyiye gitmiyo
kontrat kitleniyo
domuz bagi gibi bi ise kalkismisiz biraz

Adam müzmin sakat ve gol atmayı unutmuş. Buna harcanan para ve emekle alt yapıdan daha iyisi çıkar.

o kadar forvet arasından geçen sene doğru düzgün maç yapmayan fizik olarak bitmiş bir adamı bulup getirmek büyük başarı ya valla tebrik ederim emeği geçenleri

bismillahirrahmanirrahim

sen seferovicin hazırlık maclarındaki performansını görüpte korkudan nazar degdirenlerin,gönül verdikleri camialarını helak et futbol tanrısı.içlerinde biri varki bu rakip taraftarların ugursuz diye adlandırılır,kendi taraftarı tarafından bile.bilhassa o nursuz arkadaşın takımına sirayet etsin şansızlıklar

seferovicin üzerindeki ölü topragı rakiplerin üzerine çöksün.

amin

Şehri güzel bulup karısı da buraya hayran kalınca hemen 'bir çocuk yapalım' dememişlerdir umarım.

Hazırlık maçları sonrası ani fiziki düşüş pek mantıklı gelmiyor.
Hocam naptı adam hazırlık maçlarında?
Hazırlık maçı diye kasmayan defansa iki gol attı diye abartıldı.
Bu adamın sıkıntısı fizik olarak bitik oluşu sahada yürüyecek hali yok.
Ofsaytan çıkamıyor herif.
35 yaşında mertens 2 haftada hazır hale geliyorsa olayın yaş ile de çok alakası yok bitik topçu işte.
30 yaşında olup biten Selçuk arda gibi topçular gibi buda.
Israr etmek Okan hocanın futbol bilgisini sorgulatır.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kesinlike bu basarisiz transfer scout ekibine yazar, hic arastirmamislarmi adamin son durumunu?

Ben yanıldım bu adamda
İstasyonda olamıyor,ayakta kalamadığı için
Severdim seferi yaff,dumur etti
Atanamamış halil gibi gezinior
Net strike forvetle iş yapacak gibi

Genel itibari ile birileri bozuyor ileri 4 lüyü
Ya taktik değişmeli yada santrafor

Nevzat Dindar: "Seferovic 16 maç daha oynarsa sözleşmesi otomatik olarak 3 yıl uzayacak. Her sene için 2.3 milyon euro, bonservisi de 2.5 milyon euro."
E biz zaten bunu biliyorduk hatta 2.5 milyona Seferovic aldık bedava diyordunuz burada şimdi pahalı neden geliyor ki? Yıllık ücreti ise zaten bu adamin kariyeri var aldığı maaşta normal

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Canım sıkılıyor başlığını gördükçe bir mucize olsa da bu hafta sasirtsa herkesi

Gol attıkça kendisine gelecektir diye düşünüyorum ofsayt adam kardeşimizin. Ancak halihazırda kendisinde olan santrafora ihtiyacımız var. Görünen o ki iyi bir yedek olabilir şu haliyle. Yedek diyorum ama yedekten girdiğindeki perfromansına da bakmak gerek gömmeden önce.

Atak organizasyonlarındaki kısırlığımız yüzünden her maç rakip stoperlerin arasında yalnız kalıp, çıkana kadar da dayak yiyor. Trabzon maçında yedekten Gomis'in yerine girse farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

Geri
Üst Alt