Murat Onder
Aslan Üye
- 28 Mayıs 2011
- 8.586
- 8.272
- 1.558
Nasıl takımın oturması için 8-10 hafta sabır gerekiyorsa, oyuncular içinde biraz sabır gerekli.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nassın reis, alaman gitti, rahatlamıştır İstanbulNasıl takımın oturması için 8-10 hafta sabur gerekiyorsa, oyuncular içinde biraz sabır gerekli.
sabun okudum, aklımda başka şeyler canlandı.Nasıl takımın oturması için 8-10 hafta sabur gerekiyorsa, oyuncular içinde biraz sabır gerekli.
İlginç 1 kişilik. İnternette her türlü yavşaklığı yapıyor. Gerçek de ise baya efendi. Belki de dediğin gibi sapık olduğu içindir.Nassın reis, alaman gitti, rahatlamıştır İstanbul
Sapık sapıkİlginç 1 kişilik. İnternette her türlü yavşaklığı yapıyor. Gerçek de ise baya efendi. Belki de dediğin gibi sapık olduğu içindir.
Promosyonu az bulmuş olabilir.maaşına zam istiyordur belki![]()
olm sen nasıl bir topçu çıktın yav
harfi harfine doğru commentte bulunmuşum rengim.yorumlarını alalım rtaş
seni yanıltanlar utansın rtaş, adam dedik çöp çıktıharfi harfine doğru commentte bulunmuşum rengim.
oyuncunun benfica ve milli takım performansı değerlendirildiğinde tr liginde seferovice burun kıvırma lüksümüz yoktu.
kaldı ki hazırlık maçlarında kendisine ne kadar dil atıldığı ortada. fakat ben ts maçıyla birlikte kendisine dair umutlarım üzerine çizgiyi çektim.
Bu adamin ortasi yok bazen cok iyi bazen cok kotu. Benfica ucuza salmaz maliyeti Weghorst kadar olur o paraya Weghorst gibisini getirmek gerekir her ne kadar asi karsiti mal bi lavuk olsa da ciddi fark var arada.
Uzun boylu solak santraforlarin hastasiyiz ama ornegin Batshuayi'nin maliyeti az cok bununki kadar olur onu tercih ederim yine.
Forvet meselesini bundan sonra bana danisabilirsinizSeferovic sorunu sakatlik degil, istikrar. Bu sezon disinda sakatlik sorunu yasamadi
mertens dolanıyor aslında o bölgede sabit birinden mi bahsediyosun.Harisi yanlış kullanıyoruz haris hiç bir zaman tek forvet olarak başaralı olamadı , hep yanında yardımcı golcusu oldu onların perfonmansını yükseltti. Umarım bu yanlıştan bir an önce döneriz.
Mertens dolanıyor dolanmasına belki mertens fiziği oturunca daha iyi olacaktır. Ama dediğim gibi Sefer tek başına oynadığı her maç ghost olarak gezdi sahada. 2'li forvetten bahsetmiyorum 10 numara olarak oynayan kişinin çok daha gole yakın oynamasından bahsediyorum. Mesela kim uyar bu 10 numaraya Talisca gibi. Mertens 'de olabilir ama daha hazır değil.mertens dolanıyor aslında o bölgede sabit birinden mi bahsediyosun.
3 lü defansa geçmek lazım onu yapabilmek için ki çok risk bizim ülkede.
fb deniyor onu ofsayt taktiğiyle vs ama deler geçerler o taktiğide. savunmayı orta sahaya kuruyorlar nerdeyse fizik olarak iyiyken uygularsın geriye de koşarsın belki ama anadolu takımları 60 70 e kadar skoru tutup ondan sonra savunma arkasına kosular deniyor. kafası calısan bir takım gecen hafta fb ye 3 4 tane atardı. ilk yari 5 6 ofsayt oldu herhalde rekor kırdılar.