Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.633
- 24.017
- 2.473
Her oyuncuyu 3 maçta çizeceksek işimiz iş. Şımarıklığın da bi sınırı var derim twitter taraftarına. Güncel formunu eleştirenlere değil tabi bu lafım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak da cok yapardi bunu, be adam iki metre geriye kos bari , bile bile ofsayt da durmak nedir.En çok boş boş ofsaytte beklediği pozisyonları anlamadım. Formsuz olabilirsin ama defans oyuncularından 1 metre önde bekleyip hareketlenmedi. Ofsayt oldu üç kere.
Haziran ayındaki Portekiz - İsviçre maçının geniş özeti ya da full maçı var mı?
Sinan, o maçta Pepe ile Danilo'yu ezdiğini söylüyor hani bu doğruysa işin içinde başka bir mevzu olduğu açık.
Maçı da farklı kaybetmişler gerçi, bilemedim.
Bir an önce iade etmek lazımNevzat Dindar: "Seferovic 16 maç daha oynarsa sözleşmesi otomatik olarak 3 yıl uzayacak. Her sene için 2.3 milyon euro, bonservisi de 2.5 milyon euro."
yorumlarını alalım rtaşsakatlık durumu nedir bilmiyorum fakat onun dışında bu adama türkiye liginde burun kıvırma lüksümüz yok.
eğer sağlamsa burdaki çoğu arkadaşın söylediğinden çok daha fazla katkı sağlar. seferovic, topsuz oyunda ve bağlantı oyununda da çok iyidir.
öküz gibi güçlü ve dengeli bir oyuncu. en azından futbolu biliyor. gomisi yaşından dolayı ayrı tutuyorum ama diğer iki santraforumuzun oyun zekası bu arkadaşın yanına bile yaklaşamaz.
gönül ister 4-5 sene önce getirelim fakat 30 yaş santrafor için geç bir yaş değil. 3 sene üst düzey performans verebilir. gelmesini çok isterim.