#9 Haris Seferović

En çok boş boş ofsaytte beklediği pozisyonları anlamadım. Formsuz olabilirsin ama defans oyuncularından 1 metre önde bekleyip hareketlenmedi. Ofsayt oldu üç kere.

Seferovic yerine övülen adamların çoğundan daha iyi kariyere sahip, İsviçre MTsinde 90 maç oynamak her babayiğidin harcı değil Frei'dan sonra.

Şu an çok güçsüz duruyor evet isteksizlik ya da baskı altında ama 1 senede bu duruma düşmüş olmasına pek ihtimal vermiyorum.

Öyle çöp muamelesi yapılacak bir adam da asla değil, performansını yükseltmeyi en çok kendisi istiyordur.

Bir futbolcuya çöp diyebilmen için hiç bir kariyer geçmişi olmamalı ki çöp olsun , 1 sezon önce döktüren adam bi anda bu kadar düşüş yaşaması normal değil düzeleceğini düşünüyorum ki kendide bu konuda rahatsız olduğu mimiklerinden belli. Maç esnasında bende uyuz oldum kendisine de bu kadar aşağılanacak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

adamın 30 yaşına kadar kariyerinde top 2 sezonu var çift haneli gol gördüğü zaten
yani öyle gomis gibi falcao gibi saf golcü bir adam değil
en iyi sezonunu yaşadığı benficada joa felix pizzi rafa silva gibi adamlardan beslenerek geçirmiş
bu adamı sen golcü diye ilk 11 ine koyarsan 2 gol de kalman gayet doğal şu ana dek

hadi gol atmasın bize ilerde iyi top tutsun istasyon olsun zart olsun zurt olsun gerekecek biri lazımdı diyorsan da bu adam 1 sene sakat yatmış seferovicmiydi kardeşim diye kimse söylemiyor mu hocana yöneticine falan tuhaf tuhaf işler
ts maçında her topu şişirdin belki 1 tane hava topu 1 tane ikili mücdele kazandımı acaba

yani hocalar değişiiyor yönetimler değişiyor ama şu doğru yönetilme işi niye bizde olmuyo bi türlü anlaşılmaz bi durum

Haziran ayındaki Portekiz - İsviçre maçının geniş özeti ya da full maçı var mı?

Sinan, o maçta Pepe ile Danilo'yu ezdiğini söylüyor hani bu doğruysa işin içinde başka bir mevzu olduğu açık.

Maçı da farklı kaybetmişler gerçi, bilemedim.

18. Dakikada eli belinde iki büklüm durduğu bir kare paylaştılar. Bu adamın hiç mi dermanı yok hemen pili bitti. Bu kadar kötü bir adam olamaz motive edecek bir adam lazım.

Haziran ayındaki Portekiz - İsviçre maçının geniş özeti ya da full maçı var mı?

Sinan, o maçta Pepe ile Danilo'yu ezdiğini söylüyor hani bu doğruysa işin içinde başka bir mevzu olduğu açık.

Maçı da farklı kaybetmişler gerçi, bilemedim.

Tipik taraftar kafasi abi. Seferovic kendini kanitlamis bir oyuncu. Oyle çöp muamelesini hak eden biri asla degil. Sırf bu kafa sebebiyle oyuncu strese girmis olabilir. Uzerindeki baskinin farkinda. 1-2 gol atmasına bakar durum. Takıma adapte olamadi hala.

Sonradan giren Gomisin birkac maç çevirmeside oyuncuyu ruhsal anlamda etkilemistir. Trabzona karsi Gomis golu atsaydi bir olasilik Seferovicin uzerine cok daha fazla giderdik ve daha fazla bir yikim olurdu kanaatindeyim. Ben ümitliyim

Son yıllarda gördüğüm en garip transfer taraftarın bakış açısı olarak . Hiç izlemeyen biri bile kariyer istatistiklerine bakıp ,sadece çok gol attığı 2 sezonunun olduğu ,iyi bir bitirici olmadığı tespitini yapar. Baştan bizim gibi uzun süredir iyi bitirici bulmakta zorlanan takım için baştan yanlış transfer. Öte yandan iyi özelliği güçlü ,kuvvetli olması ,mücadelesi ve top saklaması v.s ,Son yılını yatarak geçirdiği için formsuz olma ihtimali de çok yüksek. Bu kadar olumsuz bir transfere taraftar niye bu kadar yükseldi anlamak mümkün değil. Bile bile lades gibi bu. Seferovic isim itibariyle son yıllarda bolca bulunan yıldız Balkan kökenli forvet algısı akıllarda UEFA da bize attığı gol ve Euro 2020 de kaldığı için gerçeğinden çok uçuk bir beklenti oluşmuş. Ancak şu an ki performansı kesinlikle sürpriz değil.

Antep'e bir tane bıraksa, her şey yavaş yavaş düzelecek.

Fiziği de birkaç haftaya toparlayacaktır. Yani inşallah.

1 2 sene önce sert şut ceken adam gitmiş stoper gibi şut ceken adam gelmiş garip.

mitroğlundan fazka katkı vericeğini sanmıyorum zaten 30 yaşına gelipte sağ ayağını sadece yürümek için kullanan topçudan hayır bekleyenenin

Moderatör tarafında düzenlendi:
pozisyonu harcadığında aynen böyle oluyor

the-boys.gif

Sefer hep böyle adamdı. Olmadık golleri kaçırır olmadıkları atar. Ve geç açılır.

Oyuncuyu tanımadan sallamayalım. Biraz beklemek gerekiyor.

sakatlık durumu nedir bilmiyorum fakat onun dışında bu adama türkiye liginde burun kıvırma lüksümüz yok.

eğer sağlamsa burdaki çoğu arkadaşın söylediğinden çok daha fazla katkı sağlar. seferovic, topsuz oyunda ve bağlantı oyununda da çok iyidir.

öküz gibi güçlü ve dengeli bir oyuncu. en azından futbolu biliyor. gomisi yaşından dolayı ayrı tutuyorum ama diğer iki santraforumuzun oyun zekası bu arkadaşın yanına bile yaklaşamaz.

gönül ister 4-5 sene önce getirelim fakat 30 yaş santrafor için geç bir yaş değil. 3 sene üst düzey performans verebilir. gelmesini çok isterim.
yorumlarını alalım rtaş

Geri
Üst Alt