#9 Haris Seferović

Seferoviç inanılmaz gol katkısı için değil topu ileriye taşıdığımız zaman hem topa basması hem stoperleri sırtına alması hem de istasyon olması için alındı bence iyi gidiyor. Alışsın bir maçta 2 gol atsın özgüven gelsin o zaman hanımı eyler ligdeki stoperleri

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomuldugu kadar cop olmadigini cok yakinda goruruz. Adamin kalitesi kariyeri belli. Kerem ile hicbir forvet basarili olamaz. Mertens’le oynasinlar bir kac mac sonra gorelim.

Hazır değil. Kondisyon sıkıntısı olduğu vuramadığı yada vurmak istemediği pozisyonlardan belli. Şuan için geçer not alamadı.

Tek tesellimiz kiralık olması.25 maç oynatıp bu bidona bir de bonservis verilirse esas komedi o zaman başlar.Bu Dursun üstüne üstlük beş yıllık sözleşme de yapabilir.

Yani rakip al da at dediğinde neden kaleye zımbalamadı anlayamadım, 2.yarıda kaçan gol de inanılır gibi değildi. Daha iyi olması lazım, topu saklamada ve servis yapmada iyi ama yetmez. Gomis kadar güven vermiyor orası kesin.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bence potansiyeli var üzerinde baskı oluştuğu bariz gol atsa 1 tane rahatlayacak

Su tip yorumlarin bize hicbir yarari yok
Sebep? Gayet var ne derece berbat halde olduğunun kıyası.
Beyfendi ceza sahası içinden kameramana pas vermek yerine şut çekseydi dün maç muhtemelen en az 3 farklı bitecekti.
Akbabayı ilk 2 hafta yerin dibini sokarken keremi linclerken sorun yok kaleye şut çekmekten korkan santrafor kimseyle kıyaslanamaz mı?

Böyle devam ederse formayı bir kaptırırsa geri de alamaz.

o golü atmayıp rezil olsam tüm sezon cicaldau gibi casper olurdum top bana gelmesin diye

Geri
Üst Alt