#9 Haris Seferović

Bazı arkadaşlarımız hemen eleştirmeyin felan yazmış saygı duyuyorum. Ama karşı karşıya bomboş pozisyonda ofsaytta olan takım arkadaşına berbat bir pas tercihi yapan biri Messi olsa bir şüphe uyandırır. :) Şu ana kadar hiç verimli değil.

Bazı arkadaşlarımız hemen eleştirmeyin felan yazmış saygı duyuyorum. Ama karşı karşıya bomboş pozisyonda ofsaytta olan takım arkadaşına berbat bir pas tercihi yapan biri Messi olsa bir şüphe uyandırır. :) Şu ana kadar hiç verimli değil.
Olur mu öyle şey tabii ki eleştirilecek.

Mesele oyuncuyu itin şeyine sokup çöp ilan etmek. 30 dkda taraftarın duygu değişimine göre birini gönder diğerini al yapamayız.

Bence eleştirmek gayet mantıklı. Yanlış olan hakaret aşağılama vb

Bir atsa şu gölü ben kendisi hem biz rahatlayacağız ama o gol gelmediği üstüne üstlük böyle saçma sapan pozisyonları kaçırdığı her hafta da kendisi için işler çok daha zor olacak

tam bir takım oyuncusu adam, takım toparlayinca golleri de gelecektir.

Karşı karşıya kaldığı pozisyona inanamadım, yakıştıramadım. Onun dışında takım kendini bulunca su gibi akacaktır.

Benfica'nin sadece 1milyon avro'ya gondermesinden belliydi, iyi olmadigi.

Benfica'lilar reddite bayram havasinda gonderdi herifi.

3.3milyon avro masraf yapildi herife. 5milyon avro brut. Bos kaleyede atsin bir zahmet.

Bu forumda bu adama en çok güvenen kişiyim. Biraz sükunet arkadaşlar. Olacak, sabredin. Seferovic bu lig ve bizim takım için biçilmiş kaptan. Kendini gösterecek , az kaldı.

Benfica'nin sadece 1milyon avro'ya gondermesinden belliydi, iyi olmadigi.

Benfica'lilar reddite bayram havasinda gonderdi herifi.

3.3milyon avro masraf yapildi herife. 5milyon avro brut. Bos kaleyede atsin bir zahmet.
Vasat takımlarda oynamış hocam vasat bir oyuncu milli takım da da oynamamıştır

Bu dünya kupasına gidiyor mu yav giderse 10 hafta sonra az rahat ederiz :asd:

Daha ligin başındayız. Henüz fizik olarak hazır değil gibi duruyor. O da çok huzursuz gol atamadığı için. Kaçırınca çıldırıyor adeta. Bir gole bakar her şey o golü bulduğunda mental anlamda da rahatlayacak.

Bir oyuncu fizik olarak hazır değilse hiç bir şey veremiyor. Antalyasporlu Haji Wright ilk geldiğinde bomboş bir oyuncu izlenimi veriyorken fiziki kapasitesini arttırdığında nasıl etki ettiğini gördük. Seferoviç de çoğu kişinin tanıdığı oyuncu ve standardı bu değil düzelecektir. Bir de Yunus-Kerem uyumsuzluğunu hazırlık maçlarında hiç hissetmiyorken resmi maçlarda bir anda bu beliriverdi. Bunu da Kerem ve Yunus'un bireysel hırslarına yenik düşmesine bağlıyorum.

Seferovice karşı fazla iyimser bir hava vardı zaten. Tabi hazırlık maçlarında 2 gol atması daha da arttırdı bu durumu. Kariyer istatistikleri açın bakın son 3 senesi basarisiz. Ondan önceki 2 yıl kariyer sezonu daha öncesi de oldukça vasat bir topçu. Bu kariyer de biri için fazla iyimser takılıyorduk. Tabi kötü transfer degil ama bizde de başarısız olma ihtimali ,başarılı olma ihtimali kadar var.

Santraforlar için rehabilitasyon merkezi olduk resmen, Mostafa'yı fatih hoca bitirdi, Seferovic de kazanılmak isteniyorsa mutlaka üst üste oynatılmaya devam edilmeli, zaten başka bir seçenek de yok Gomis 90 dk yı kaldırabilecek fizik kapasitede değil. Ama yıllardır şöyle takır takır atan forvetimiz olmadı ona yanarım.

Geri
Üst Alt