#9 Haris Seferović

İnş ilk 11e girecek performans ortaya koyar ve takımda kalır. Şampiyon olursak elemelerde oynayacak forvetimiz olmayacak yoksa

şimdi içindeki canavar ortaya çıkacak işte

Seferoviç herşey senin elinde.

40 yaşındaki Gomis'e formayı kaptırdın.

Artık Gomis ve Icardi ile rekabete girer ya formayı alırsın biz de bonservisini alırız
ya da Mitroglou ile aynı kaderi paylaşırsın

Şükür ki kiralık, bu transferi yapanı özellikle tebrik ediyorum. Risk bu kadar alınır.

Tek sezonluk aldık zaman da kısıtlı ama bu adama zaman vermek lazım. Seferovic'in pivot olarak yapabileceklerini yapabilecek başka forvetimiz yok. Kaleye şut çekebilecekken pas vermesi acayip bir özgüven eksikliğini gösteriyor, üstüne bir de ikili mücadeleleri kazanamaması, kafa topu alamaması fiziken de bitik olduğunu gösterdi ama ben her şeye rağmen inanıyorum, öyle ya da böyle kendine gelecek.

Benficada özellikle felixle,mt dada özellikle emboloyla ilerde ikili ve iyi oynuyodu

Biz hep tek fw düşünüyoruz ama içerdeki bazı maçlarda icardi gomis kadar statik kalmazsa seferle çift oynayabilir,hem seferin üstündeki baskı azalır hem ceza sahasında çoğalma sorunu yaşamayız

Devre arasına kadar max verimi alıp opsiyonu devreye girmedende elden çıkartırız çünkü muhteşem performans verip kontratı haketsede mukavelesi kabul edilebilir gibi durmuyo sergio gibi

allahım sen bize seferovic mi icardi mi gomis mi tartışmalarını nasip eyle

geçen maçta belki antepli oyuncuya çarpıp gol oldu ama yine de o gol seferoviçi kendine getirmiştir inşallah

Geri
Üst Alt