#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Şu pozisyon da topun hafif dibine girip kaleciden kurtarsa kontrolsüz gelişine çok net penaltı alabilirdi. Kaleci çok geç çıktı ve kontrolsüz çıkmıştı yazık oldu.

od8jmr1.png
1682286092028.webp

Topa ayağının ucuyla dokunabildiği anda Batuhan çoktan kapatmıştı açısını. 1-2 adım geride olsa gol olabilirdi.

Bir tane sprinter gole yakın forvet oyuncusu lazım iken gidip zaniola'ya parayı gömdük şimdi bu arkadaşın maç 3-2 iken panenka atmasına katlanıyoruz. Bu arkadaştan başka santraforumuzda yok mükemmel kadro mühendisliği

Kaleye hiç bakmadan abansa bile böyle fantezilerden iyidir. İlk attığı panenka stil penaltı da bi boka benzememişti bu arada, kalecinin çuvallığıydı...

O penaltida selcuk olacakti gözümüz kapali gol derdik. Bu adamin önemli penalti kacirdigini hatirlamam.

Ümraniye 1-2 durumdayken de panenka atmıştı. Gereksiz bi riskti ama icardi bu takım için çok önemli maçlar aldı canı sağolsun

Penaltıyı garanti olsun diye panenka attı bence penaltıları zayıf ancak çok iyi bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez moral bozmak yok.

İcardi'nin kitabında Başkalarının ne dediğini umursasaydım bu kadar mutlu olmazdım. O yüzden mutluyum tarzı bir şey vardı.

Normal bir şekilde kullanacaktın
Panenka olunca göze batıyor tabi

Başak maçındaki penaltısı sonrası aha dedim sonunda yan ağlara çakan bir penaltıcımız oldu. Daha sonra görmedik öyle penaltı. 3. panenka denemesi oldu bugün. Ümraniye maçında attığında herkes öve öve bitirememişti ne rahat adam be baskıda yapıyor bunu diye. Bugün ters tepti. Bu kadar rahatlık fazla.

Geri
Üst Alt