#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Başak maçındaki penaltısı sonrası aha dedim sonunda yan ağlara çakan bir penaltıcımız oldu. Daha sonra görmedik öyle penaltı. 3. panenka denemesi oldu bugün. Ümraniye maçında attığında herkes öve öve bitirememişti ne rahat adam be baskıda yapıyor bunu diye. Bugün ters tepti. Bu kadar rahatlık fazla.
Rahatlık değil bu. Yaptığı işi hafife almak. Hala içim soğumadı. İşin kötüsü maçı izlerken herkes biliyordu saçma bi penaltı atacağını. Ama hoca zayıf bu konularda.
Bi kere oyuna yeni giren oyuncuya penaltı attırılmaz. Üstelik adam hafta içi antrenman yapmamış. Ayak bacak soğuk.
Ben olsam bundan sonra Kerem’e attırırım penaltıları. Takımda topa en iyi vuran adam o.
Çünkü bireysel çalışıyor.

Bursaspor'un kalecisi vardı Ivankov müthiş penaltı kullanıyordu takımda her penaltıyı kullanacak kişi Kerem ya da Oliveira olmalı onlar olmuyorsa Abdülkerim bile atabilir.

İcardi ve torreirayı çıkart bizim takımdan en az 2,3 gömlek düşeriz..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şikecileri o kadar ittirmelerine rağmen şampiyon olacaksak bu adam sayesinde.O yüzden sonuna kadar destek olup modunu düşürmemek lazım çünkü sevgiyle ilgileyle beslenen birisi.

Kral bjk macinda 3 tane atmalisin. Cünkü Nando bu inönü tiner parkinda mala bagliyor hep
x1080.webp

Normalde bize çok katkısı olmuş adamları tek maçla kötülemem de panenka ne be kardeşim.

Yakıştıramadım kendisine. Son düzlükte olmaması gerekirdi. Gerekirse abanacaksın kaleci çıkaracak ama böyle de vurulmaz topa...

Ayrıca panenkayı gerçekten yapabilse ortaya havadan atsa yine goldü ...

Gerideyken son düzlükte yapılacak hareket değil hele de 2 golle şampiyonluk kaybedilen bu ligde .Ayıptır yazıktır gunahtir..

Normalde bize çok katkısı olmuş adamları tek maçla kötülemem de panenka ne be kardeşim.

Yakıştıramadım kendisine. Son düzlükte olmaması gerekirdi. Gerekirse abanacaksın kaleci çıkaracak ama böyle de vurulmaz topa...

Ayrıca panenkayı gerçekten yapabilse ortaya havadan atsa yine goldü ...
Sorun penaltı kaçması değil zaten renkdaş o kadar gereksiz bir iş yaptı ki bu sene şampiyonluk kaçarsa bu pozisyonla anılacak...

Ah be abim... Yemin ederim anladım panenka yapacağını yanımdakilere söyledim. Aynısını Ümraniye maçında da yaptı gerideyken panenka deniyor çünkü kaleciler beklemez diye ama bu sefer sanki son ana kadar içinden vurmak geldi ama son bir karar ile panenka yaptı daha doğrusu kararsız kaldığından onu bile yapamadı.

Köşeye panenka atılmaz çok büyük risk. Madem deniyorsun ortaya vuracaksın. Zaten kararsız kaldığından saçma sapan bir vuruşa dönüştü. Sağlık olsun bu tarz vuruşlar hep risktir girerse kralsın girmezse bittin demektir. Kalan maçlarda acısını çıkarsın bu penaltı aklımıza bile gelmez.

dün akşam kaçırdığı penaltıya kendisinden daha fazla üzülen kimse yoktur. bakmayın siklemiyor gibi durmasına, kafayı yedi.

ben eminim ki bjk maçını kafada oynamaya bu geceden başlamıştır.

100/100 sağlıklı olursa beşiktaş savunmasına zor anlar yaşatacaktır. açıldığından beri kazanamadigimiz bir deplasman serisini bitirmek kendisine yakışır.

Nedir ya yıllardır şu penaltı atamayan adamlardan çektiğimiz.

Gomis, Belhanda, Feghouli, bu. Nedir bu ya.
Yok ters köşe yok panenka yok ananka yok ebenke yok zart yok zurt bıktırdılar,yerden kalecinin sağına köşeye vursan kaleci uçsa bile çıkaramıyor o topu zaten.Kaçırma oranı en az vuruş şekli o.Selçuk Alex Falcao iyi penaltıcıların tümünün atış stili o

Yok ters köşe yok panenka yok ananka yok ebenke yok zart yok zurt bıktırdılar,yerden kalecinin sağına köşeye vursan kaleci uçsa bile çıkaramıyor o topu zaten.Kaçırma oranı en az vuruş şekli o.Selçuk Alex Falcao iyi penaltıcıların tümünün atış stili o
Bir köşe seçip vursa ve kaleci çıkarsa eyvallah derim, ama şöyle bir maçta böyle skandal kötü bir vuruş olmamalı da yani.

Halbuki Beşiktaş ve IBB maçlarında ne güzel penaltılar atmıştı. En iyisi Kerem frikikten sonra penaltı da çalışsın, o kullansın artık.

Bir köşe seçip vursa ve kaleci çıkarsa eyvallah derim, ama şöyle bir maçta böyle skandal kötü bir vuruş olmamalı da yani.

Halbuki Beşiktaş ve IBB maçlarında ne güzel penaltılar atmıştı. En iyisi Kerem frikikten sonra penaltı da çalışsın, o kullansın artık.

Bjk maçında penaltı olmadı ki,TS diyecektin heral

Bir maç borcun var bize.

Hafta sonu sen kötü olursan kazanma şansımız yok.

Gevşeklik yapmadan, bizi bu stresten kurtar. Kendini de kurtar.

Çok ihtiyacımız var.

Memlekette kötü giden her şeyde çıkar yol Galatasaray’ın bize sağladığı mutluluğa çıkıyor. O da kötü olunca hepten çöküyoruz.

Zaten 4 yıldır olanlar ortada.

Virüsü
Ekonomisi
Depremi
Hayat mücadelesi
Futbolda yaşananlar vs.

Fıttırmamak için zor duruyoruz.

At 2 tane kurtar bizi çıkar bu cendereden.

Pardon evet TS maçından bahsediyorum.
TS macındaki penaltıyı da beğenmedim,ters köşe yaptı orda da.Uğurcan doğru tarafa atlasa kurtarabilirdi.Penaltı dediğin Falcao'nun Kadıköy'de attığı gibi olur.Altay da seyirciler de herkes biliyordu sağa vuracağını,uçtuğu halde tutamadı topu

Geri
Üst Alt