#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Oyuna girerken Yener İnce'yle konuşuyordu. Muhtemelen patlayıcı koşu atma dedi. O yüzden yapmadı pek.

Özgüvenli olmakla şov yapmayı karıştırmamalı.
Dalga geçerek kazanan olunmaz, şampiyon hiç olunmaz. Ciddi ve özverili olmak gerekir.

Fernando Muslera ve Mauro İcardi bu takımın en büyük 2 yıldızı ve kilit oyuncusudur. Biri hatalı gol yedi diğeri de penaltı kaçırdı diye boş yapıp takımın enerjisini bozmayın. Ne değişik ne iyi gün taraftarı tiplersiniz lan elalem Valenciaya Altaya star muamelesi yapıyor.
InCollage_20230424_150945604.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu takımda bir tek falcao kullanırken çok rahat oluyordum penaltılarda. çok başka mevzuydu falcao penaltıları dünyanın en iyi penaltıcılarından biriydi herif. penaltı olayı sabit olmalı ve oliviera kullanmalı bence de ya da kerem

bu takımda bir tek falcao kullanırken çok rahat oluyordum penaltılarda. çok başka mevzuydu falcao penaltıları dünyanın en iyi penaltıcılarından biriydi herif. penaltı olayı sabit olmalı ve oliviera kullanmalı bence de ya da kerem

Çünkü kaleciyi yatırıp kullanıyordu falcao

İcardi nasıl kullanacağını maçtan önce belirliyor her maç farklı kullanıyorum diye tüyo veriyor zaten üç ana şekli var penaltının kaleciye köşe seçmek kalıyor , icardi penaltısında kaleci doğru önsezide bulunursa o penaltıyı çıkartması işten değil ama Falcao kalecinin hareketlerine göre köşe seçiyordu kurtarmayı imkansız kılıyordu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt