- 26 Ocak 2021
- 41.105
- 40.372
- 3.078
Bjk maçında adam gibi oynar inşallah bu oynamak değildi sahadaydı sadece.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derbilerin adamı şovunu yapar şimdiye kadar boş geçmedi yine geçmez.Beşiktaş maçında iyi performans gösterip kendini affettirmeli.
Forma çıkarmasın başakşehir maçında da lazım.Golleri sonrası formayı tablo gibi çıkarıp tribünlere göstereceği bir maç olsun inşallah.
Ona gerek yok sınırdayken saçma bir kart almış olur.Golleri sonrası formayı tablo gibi çıkarıp tribünlere göstereceği bir maç olsun inşallah.
Boyatmış mı tekrar yoksa eski görüntü mü, dünden beri taraftarlar ısrarla yazıyordu kendisine saçları sarıya boyat diyeBu Beşiktaşa fena yazık olacak hocam. Ekli dosyayı görüntüle 199346
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu takımda bir tek falcao kullanırken çok rahat oluyordum penaltılarda. çok başka mevzuydu falcao penaltıları dünyanın en iyi penaltıcılarından biriydi herif. penaltı olayı sabit olmalı ve oliviera kullanmalı bence de ya da kerem
Bize yakışmayan bir küfür nedeniyle ceza aldım.
Oysa ki en çok sana yakışmıştı o küfürBize yakışmayan bir küfür nedeniyle ceza aldım.
Bence tahrik vardi ve bizde ağzımizdan bir kufurcuk kacirdik.
Bjk maçında atacagi gol ile kalbimzin tekrar sahibi olacaktır.
Galatasaray futbolcusuna küfür etmek bize yakismazOysa ki en çok sana yakışmıştı o küfür![]()