- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Topa dogru vuramadi sankiAttigida panenka degildiki
acil saclari boya yine lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topa dogru vuramadi sankiAttigida panenka degildiki
Vallahi aynen öyle oldu, o penaltı ile birlikte tüm enerjiyi aldı götürdü, 3-3 olması bile heyecan vermedi. Asıl demoralize edici olan ise penaltının kaçmasından ziyade kaçırma şekli oldu.Çok kalbimi kırdın İcardi aşırı üzüldüm hatta o kaçan penaltıdan sonra maç heyecanım kalmadı oturdum öyle boş boş baktım maça. 3-3 olunca bile sevinemedim .s
Tekte Oliveira'ya bıraksa muhtemelen goldü pozisyon.Bi pozisyonda 4'e 3 gelirken topu süremedi ayağından açti o sahneyi görünce konya maçı aklıma geldi.
Topu süremedi ki saçmaladı orada bazen umut buluta bağlıyor.Tekte Oliveira'ya bıraksa muhtemelen goldü pozisyon.
Aynen normal vurup dışarı çıksa yada kaleci kurtarsa o kadar düşmezdim.Vallahi aynen öyle oldu, o penaltı ile birlikte tüm enerjiyi aldı götürdü, 3-3 olması bile heyecan vermedi. Asıl demoralize edici olan ise penaltının kaçmasından ziyade kaçırma şekli oldu.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
BşkBi maçta 90'a vurmuştu penaltıyı hatirlayamadim şimdi kaciracaksan öyle vur da kaçır bari
Falcao vardi sadeceNedir ya yıllardır şu penaltı atamayan adamlardan çektiğimiz.
Gomis, Belhanda, Feghouli, bu. Nedir bu ya.
Denizli maçında kazandı garanti şampiyonuz dediğimiz sezona çok kötü başladık o ilk maç sayesindeSelçukun tek sevdiğim yanı pen6 kaçırmaması idi
Oynayınca atıyordu evet ama o sahtekâr da fazla oynamıyordu işte.Falcao vardi sadece
topa temas ettiği anda açı çok daralmıştı burada. pek şansı yoktu bence. biraz daha hızlı bir oyuncuya denk gelse olabilirdi.Şu pozisyon da topun hafif dibine girip kaleciden kurtarsa kontrolsüz gelişine çok net penaltı alabilirdi. Kaleci çok geç çıktı ve kontrolsüz çıkmıştı yazık oldu.
![]()
Çok zor pozisyonduŞu pozisyon da topun hafif dibine girip kaleciden kurtarsa kontrolsüz gelişine çok net penaltı alabilirdi. Kaleci çok geç çıktı ve kontrolsüz çıkmıştı yazık oldu.
![]()