#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Penaltı da ne kadar kızsam da bu sene yaptıklarından dolayı kızgınlığım geçiyor bizi alıp çıkaracak biri varsa o da sensin beşiktaş deplasmanında özrünü diler.

Çok kalbimi kırdın İcardi aşırı üzüldüm hatta o kaçan penaltıdan sonra maç heyecanım kalmadı oturdum öyle boş boş baktım maça. 3-3 olunca bile sevinemedim .s

Bi maçta 90'a vurmuştu penaltıyı hatirlayamadim şimdi kaciracaksan öyle vur da kaçır bari

Nedir ya yıllardır şu penaltı atamayan adamlardan çektiğimiz.

Gomis, Belhanda, Feghouli, bu. Nedir bu ya.

Çok kalbimi kırdın İcardi aşırı üzüldüm hatta o kaçan penaltıdan sonra maç heyecanım kalmadı oturdum öyle boş boş baktım maça. 3-3 olunca bile sevinemedim .s
Vallahi aynen öyle oldu, o penaltı ile birlikte tüm enerjiyi aldı götürdü, 3-3 olması bile heyecan vermedi. Asıl demoralize edici olan ise penaltının kaçmasından ziyade kaçırma şekli oldu.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Deprem nedeniyle verilen arada bu adam fizik olarak geriledi, dikkati saha dışına kaydı. Kötü başladı, tam toparlamaya başlamıştı, geçen maç sakatlık yaşadı. Bu adam iyiyse biz de iyi oluyoruz ama o penaltının affedilir tarafı yok. Şımarıklıktan başka bir şey değil. Müthiş bir sezon sonu geçirip bizi şampiyon yapmalı, yoksa kaçan penaltı asla unutulmayacak.

Penaltıyı maç 3-3 iken kacirsaydi daha uzucu olurdu. Kacan penaltıdan sonra golu bulduk ve galibiyet golu icin yeterli zaman vardi.

Şu pozisyon da topun hafif dibine girip kaleciden kurtarsa kontrolsüz gelişine çok net penaltı alabilirdi. Kaleci çok geç çıktı ve kontrolsüz çıkmıştı yazık oldu.

od8jmr1.png

Şu pozisyon da topun hafif dibine girip kaleciden kurtarsa kontrolsüz gelişine çok net penaltı alabilirdi. Kaleci çok geç çıktı ve kontrolsüz çıkmıştı yazık oldu.

od8jmr1.png
topa temas ettiği anda açı çok daralmıştı burada. pek şansı yoktu bence. biraz daha hızlı bir oyuncuya denk gelse olabilirdi.

Geri
Üst Alt