#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Karısı yüzünden konsantre olamadığı için futbolu bırakmak istediğine dair haberler dolanıyor.

Ne demişti Fildişi Sahillerinin ünlü filozofu Eboue, kadınlara asla güvenmeyin.

Nereden bulaştık şu herife ve şunun saçma sapan "ilişki" ağına.

gelirse ekime gelmezsse kasıma boş bir transfer olacağı belliydi zaten

ztn 750 k maasdan anlamaliydik bu isin icinden bir ib.elik olacagini

saka bir yana bize yaramiyor su profil forvetler ne zaman anlayacak bizim saygideger yonetimlerimiz

alacaktik batshuayiyi mis gibi ya

batshuayi bizde net tutardi

sayin admin bey karsi ciksada ve tnöbeti doneminde bana bat yuzunden serh koysada fikrim degismez

net bizlik golcuydu

bir playmaker kanat birde atletik forvet alacaktik biz

16646110338946.jpg

🤢

yalniz hatzirlayanlariniz olacaktir

wandayi götüren transda götürür demistim

hic sasmaz

Midem bulandı bunların ilişkilerinden, kadro dışı kalmalı, bu takımın forvetleri mertens, sefer ve gomis olmalı

Şimdi bunu isteyenler,gelmesi için ölenler,hatta karşılamaya gidenler forumda rahat rahat elini kolunu sallaya sallaya dolaşacakmı

Amm(acil müdahale mangası) ekibi tek tek bu şahısları tespit etmeli ve futbolla ilişkilerini kesmeli

Yav zaten havaalaninda transfer karşılamak kutlama yapmak kadar saçma birsey yok

Net asaglik komplkesi var, ilgi cekmek icin hersey yapiyo, karisi de öyle. Futbol disinda hersey var,

piskolojik tedavi görmese 2 yila futbolu birakir

Şimdi bunu isteyenler,gelmesi için ölenler,hatta karşılamaya gidenler forumda rahat rahat elini kolunu sallaya sallaya dolaşacakmı

Amm(acil müdahale mangası) ekibi tek tek bu şahısları tespit etmeli ve futbolla ilişkilerini kesmeli
Kahinlikle, futbolu bilmemek arasında ki farkı anlamamız lazım

Bu konuyu kökünden çözmesi ve oyuncunun erkeklere olan ilgisini de dikkate alarak @Serhan G. Veren'i konuyla ilgili görevlendirdik.

Her şey GS için, oyuncu bundan sonra maç kaçırmayacaktır. Serhan'a kendisini feda ettiği için teşekkür ederiz.
Bu zorlu görevi zevkle kabul ediyorum Y. Sever Çileğimizin bundan sonra arkasında ben varım. Gerekli desteği de @Doruk Ata TANRIVERDİ den talep ediyorum.
Moral ödülü olarak tagımda güzel bir güncelleme beklemekteyim.

Geri
Üst Alt