#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Kahinlikle, futbolu bilmemek arasında ki farkı anlamamız lazım
Konunun kahinlikle alakası yok bile bile ladeslikle alakası var

Özel hayatı,karakteri zaten rezaletti ama form durumuda bi o kadar rezildi almayın diye yırtındık ama millet yani sen oooh ikardi allahhhhhh forvetttt dünya yıldızı uliannnn havalimanını donattttt diye yazıyodunuz transfermarkt değerine bakıp

Şimdi bırakta eleştirelim senin gibileride biraz müsadenle

Şimdi bunu isteyenler,gelmesi için ölenler,hatta karşılamaya gidenler forumda rahat rahat elini kolunu sallaya sallaya dolaşacakmı

Amm(acil müdahale mangası) ekibi tek tek bu şahısları tespit etmeli ve futbolla ilişkilerini kesmeli
İsim alalım

Her transfer bir soru işaretidir. Tutar yada tutmaz. Katkı çok verir az verir hiç vermez. Transfer bir kumardır. İcardi’yi istiyordum canlıda izlediğim için de gelmesi açısından heyecanlanmıştım.Forumda da o heyecana kapılanlardandım. 750k Euro icardi içinde çok iyi paradır. Daha doğru düzgün oynamamış ilk 11 de çıkmamış adam için ben şuan futboldan uzaklaştırılmalı hatta ilişkimi bitirmeli miyim?

Son düzenleme:
Çıkıp gol atsın isterse ormanda Ceylan kovalasın önemli değil.

Bile bile lades değil en yakın örnek ya Balotelli sıkıntılı bir futbolcuydu ama Adana'ya katkı sağladı. Bjk sakat abubakar'i aldı adam katkı sağladı. Yine bjk rvp yi alacaktı olmadı gomez'i aldı olanları gördün. Nelsson'a 7.5 milyon verdik tuttu ha ilk geldiğinde kazık diyenlee oldu ama cicaldau tutmadı, fb o kadar forvet aldı hiç verim alamadı çaptan düşmüş Meksika liginde oynayan Valencia'yi getirdi gayet verimli oldu.

Şimdi italya liginde gol kralı olmuş adamı taraftar ister taraftar falcao'yu ister, mata transferine de karşı çıkan vardı şuan gösterdiği performansla ya iyi ki gelmiş dediler.

Icardi girilecek riskti şuan gidişatı iyi değil benim de pek umudum yok ama lig devam ediyor.

Özel hayat deme bugün dünya futbolunda birçok yıldızın Özel hayatı sıkıntılıdır

Bu zorlu görevi zevkle kabul ediyorum Y. Sever Çileğimizin bundan sonra arkasında ben varım. Gerekli desteği de @Doruk Ata TANRIVERDİ den talep ediyorum.
Moral ödülü olarak tagımda güzel bir güncelleme beklemekteyim.
Galatasaray forması ile ter dökmüş bir futbolcunun ırzına geçme fikri bana inanılmaz derece ürkütücü geliyor.

Biz ne ara böyle insanlar olduk inanmak istemiyorum. Ben kötü oynamasına razıyım ama böyle bir ceza çok fazla

Geri
Üst Alt