#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Çok gereksiz üstüne gidiliyor. Kasımpasa macında, 2 gün önce geldigi icin macı matayla tribünde izledi. Sonraki konya ve istanbulspor macında hiç hazır olmayan haliyle eldeki diğer forvetlerden daha iyi olduğunu gösterdi. Adana maçına çıkamaması evet can sıkıcı ama biraz bekleyelim. Milletin 1 ay bekleyip ölüp bittiği Feghouli, ligin ilk maçı oynanmadan transfer olmasına rağmen anca 7. haftada doğru düzgün takıma katılabilmişti. Adama bonuslarla yılda 5 m veriyorduk ve o zaman ligte sadece 34 maç vardı. Türkiye'de maalesef son yıllarda insanların cok sıkılıyor, birinin kaşı gözü oynasın da laf etsem diye herkes pusuda.

Galatasaray forması ile ter dökmüş bir futbolcunun ırzına geçme fikri bana inanılmaz derece ürkütücü geliyor.

Biz ne ara böyle insanlar olduk inanmak istemiyorum. Ben kötü oynamasına razıyım ama böyle bir ceza çok fazla
Elin italyan transı aldı bizim çileği oğlan yaptı sen ne diyorsun doruk??

Transfer sezonunda trans trans dedik trans sever bir Futbolcumuz oldu daha ne istiyonuz.Transa acimayan adam super lig stoperlerine ne yapar bilemedim.

En son Mata geldiğinde bu kadar sallanıyordu ilk maçında adamın öz hayranı olup çıktı çoğu taraftar. Icardi çıkıp 1 maç kazandırırsa öve öve bitiremezler çok da takılmıyorum bu yazılanlara

abi maç yok, forumda takılıyoruz bi şey yapacağız laf lafı açıyor.
Forumda takilin kimse ona birsey demiyor, surekli magazinsel konularin pesinden kosmaniz tuhaf sadece. Ayrica her tarafta mac var sadece biz bu haftayi bay geciyoruz, yarin sampiyonlar ligi var , diger takimlarin maclari da var, var da var yani madem futbol ariyorsunuz.

1664830766820.webp

ewt takip etmiyor muyuz ucagi

En son Mata geldiğinde bu kadar sallanıyordu ilk maçında adamın öz hayranı olup çıktı çoğu taraftar. Icardi çıkıp 1 maç kazandırırsa öve öve bitiremezler çok da takılmıyorum bu yazılanlara

Sorun su ki

Icardi cok formsuz, Istanbulspor macinda bile zor depar atiyordu.

Forumda takilin kimse ona birsey demiyor, surekli magazinsel konularin pesinden kosmaniz tuhaf sadece. Ayrica her tarafta mac var sadece biz bu haftayi bay geciyoruz, yarin sampiyonlar ligi var , diger takimlarin maclari da var, var da var yani madem futbol ariyorsunuz.
ben karagumruk-istanbul macini 90 dk izledim

Geri
Üst Alt