- 1 Mayıs 2018
- 57.480
- 48.244
- 3.873
egemen bayrakla aran nasıl?
iyidir ama birakti herhalde forumu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
egemen bayrakla aran nasıl?
yazıyo olm nası bıraktıiyidir ama birakti herhalde forumu
Elin italyan transı aldı bizim çileği oğlan yaptı sen ne diyorsun doruk??Galatasaray forması ile ter dökmüş bir futbolcunun ırzına geçme fikri bana inanılmaz derece ürkütücü geliyor.
Biz ne ara böyle insanlar olduk inanmak istemiyorum. Ben kötü oynamasına razıyım ama böyle bir ceza çok fazla
Ben Ciğdemim beni kastedmiyoNalbant soyisimli bir şahıs Icardi için ölüyordu hala ölüyor.
sana yakısmıyo bu icardi askıBen Ciğdemim beni kastedmiyo
her 10dkda bir icardinin yabancı magazine haberi cıkıyor enteresan bi popülerlikleri varKac gündür ne konuşuyorsunuz burada? Yorumların %80'i geyik muhabbeti.. Gidin magazin izleyin Kanal D'de.
Orası da Türkiye gibi magazin dolu ama forumdaki boş muhabbet korkunç bir hal almaya başladıher 10dkda bir icardinin yabancı magazine haberi cıkıyor enteresan bi popülerlikleri var
abi maç yok, forumda takılıyoruz bi şey yapacağız laf lafı açıyor.Orası da Türkiye gibi magazin dolu ama forumdaki boş muhabbet korkunç bir hal almaya başladı
Kac gündür ne konuşuyorsunuz burada? Yorumların %80'i geyik muhabbeti.. Gidin magazin izleyin Kanal D'de.
www.instagram.com
Forumda takilin kimse ona birsey demiyor, surekli magazinsel konularin pesinden kosmaniz tuhaf sadece. Ayrica her tarafta mac var sadece biz bu haftayi bay geciyoruz, yarin sampiyonlar ligi var , diger takimlarin maclari da var, var da var yani madem futbol ariyorsunuz.abi maç yok, forumda takılıyoruz bi şey yapacağız laf lafı açıyor.
En son Mata geldiğinde bu kadar sallanıyordu ilk maçında adamın öz hayranı olup çıktı çoğu taraftar. Icardi çıkıp 1 maç kazandırırsa öve öve bitiremezler çok da takılmıyorum bu yazılanlara
Arjantin ve italyadan deport edin şu adamı da rahatlayalım. Yetenek var mental olarak büyük sıkıntılı
Arjantin ve italyadan deport edin şu adamı da rahatlayalım. Yetenek var mental olarak büyük sıkıntılı
ben karagumruk-istanbul macini 90 dk izledimForumda takilin kimse ona birsey demiyor, surekli magazinsel konularin pesinden kosmaniz tuhaf sadece. Ayrica her tarafta mac var sadece biz bu haftayi bay geciyoruz, yarin sampiyonlar ligi var , diger takimlarin maclari da var, var da var yani madem futbol ariyorsunuz.
Rehabilitasyon bizim işimiz. Nerde manyak var topluyoruz hiçbirini de düzeltemiyoruz amamental olarak sikinti olmasaydi gelmezdi korkutberg