Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Benim kendime güvenim tam o konuda kanksO hatuna kondisyon mu dayanır Murat!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim kendime güvenim tam o konuda kanksO hatuna kondisyon mu dayanır Murat!!
Ne zaman arınıcaz bu bilgisi olmadan fikri olanlardanOradaki vurgunun isim kaynaklı ikiyüzlülük olduğunu anlaman gerekiyor.
Forumun %90ı bu adamı tanımıyordu geldiğinde ama sırf ismi var diye istedi zira ismi x olsa şu an küfrediliyordu, futbolcu değil falan deniliyordu.
Forumun riyakarlığına vurgu o kısacası.
Zor knkNe zaman arınıcaz bu bilgisi olmadan fikri olanlardan
Yolanthe’nin yeri çook ayrı. Onun kısa filmini defalarca izlemişimdir. Bana soğuk kış günlerini hatırlatıyor…Yolanthe varken Wanda kim ya
20 dkda 2 kez topa dokunmuş adamı bile övmeye çalışan tipler var gerçi riyakarlıklarından dolayı çok bir şey olacağını sanmam.
Bu mesajın üstüne Onur’dan dm alabilirsin haberin olsun.Benim kendime güvenim tam o konuda kanks![]()
Sneijder ismi geçtiğinde Yolanthe gitmesini istemiyor haberleri vardı, normalde ağır küfürler etmem gerekirken Yolanthe yenge ne derse haklıdır demiştim o video sonrasında.Yolanthe’nin yeri çook ayrı. Onun kısa filmini defalarca izlemişimdir. Bana soğuk kış günlerini hatırlatıyor…
Wanda çirkin zaten at suratlı kişneyen bir tipi var ama belli ki Icardi ile aynı hastalığa sahibiz