#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Oradaki vurgunun isim kaynaklı ikiyüzlülük olduğunu anlaman gerekiyor.

Forumun %90ı bu adamı tanımıyordu geldiğinde ama sırf ismi var diye istedi zira ismi x olsa şu an küfrediliyordu, futbolcu değil falan deniliyordu.

Forumun riyakarlığına vurgu o kısacası.
Ne zaman arınıcaz bu bilgisi olmadan fikri olanlardan

Yolanthe varken Wanda kim ya

20 dkda 2 kez topa dokunmuş adamı bile övmeye çalışan tipler var gerçi riyakarlıklarından dolayı çok bir şey olacağını sanmam.
Yolanthe’nin yeri çook ayrı. Onun kısa filmini defalarca izlemişimdir. Bana soğuk kış günlerini hatırlatıyor…

Wanda çirkin zaten at suratlı kişneyen bir tipi var ama belli ki Icardi ile aynı hastalığa sahibiz

Yolanthe’nin yeri çook ayrı. Onun kısa filmini defalarca izlemişimdir. Bana soğuk kış günlerini hatırlatıyor…

Wanda çirkin zaten at suratlı kişneyen bir tipi var ama belli ki Icardi ile aynı hastalığa sahibiz
Sneijder ismi geçtiğinde Yolanthe gitmesini istemiyor haberleri vardı, normalde ağır küfürler etmem gerekirken Yolanthe yenge ne derse haklıdır demiştim o video sonrasında.

1663361319511.webp

Sisteme uymayacağını söylüyordum hala aynı düşüncedeyim. İyi bi takım oyunumuz olduğunda belki her maç sallayacak kıvama gelir ama bize oynatacak bi santrafor lazımdı. Icardi genel olarak bu tarz bi santrafor tam bi striker yani, topla işi yok, oyun kurulumuna pas alışverişine katılmaz, adamın aklında sadece gol atmak var

Golden önce 2 kez top ıskaladı bence hazır olunca onları da gol yapacaktır.

Hazir durumda degil,hatta ayaklari simdilik yere saglam basmiyor

Milli ara ilac olacaktir

Geri
Üst Alt