Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.681
- 66.770
- 5.003
Bu herif aklını sahaya verip sahada olsa bugün kesin kazanmıştık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga sen buna taktinBugün kazanamadıysak 1. sorumlu bu herif.
Yav ne takması asıl siz takıyorsunuz.Taktın mı takıyorsun ha valla. İcardi micardi geçiniz sahada 11 kişi başladık toplamda 16 kişi oynadı. Sakatlığı ne durumda nasıl oldu bilgimiz yokken sorumluluk yüklemek olmaz. Sen onun milano vs olaylarına takıksın farkındayız da baya takmışsın![]()
İspatla o zamanBuna inanan var mı gerçekten? Vergi + menajerlik ücreti var en az 5, azı yok fazlası vardır. 3-4 diyen de var 8-9 diyen de.
Yav şimdi maçın sıcağı sıcağına gelip İcardi yüzünden yenildik dersen takık olursun.Yav ne takması asıl siz takıyorsunuz.
Bu maçlarda oynasın diye aldık, oynasa kazanacaktık 2 puanımızı yedi böylece de.
Adamın kafasını futbola vermediğini düşünüyorum, bunun da bir çok göstergesi var, her boşlukta Milano'ya kaçan, ekstra izin alan evcilik oynayan adam hatalı değil ama ben takık oluyorum niyeyse.
2 oyuncu gerekiyordu 1 set kanadı 1 poacher ya da dribblingci forvet. Rashica ile bu geldi ikisinden de katkı alamıyoruz.
Koyim Icardi'ye ya gol atamıyoruz isterse 10 tane kadınla yatsın, sahaya versin kafasını yeterki ama yok olmuyor.
Bunun olacağını bildiğim için maç öncesi de yazdım, düşündüğüm de gerçekleşti.Yav şimdi maçın sıcağı sıcağına gelip İcardi yüzünden yenildik dersen takık olursun.
Yani bu maçta Keremin , Yunusun, Gomisin, Mertensin vsvs suçu yokta bu adam olsaydı yenerdike nasıl geliyor. İcardi bizim için ekstra oldu bunu kabul edelim. Futbola kafasını vermesini bizde istiyoruz tabii ki geçmişinde nasıl golcü olduğunu hep izledik ancak dediğim gibi takımın yaptığı hatalar bizi berabere bitirtti.
Dediğim gibi sakatlığının sebebini bilmiyoruz disiplinsiz hareketleri varsa bunu bizden önce yönetim görüp kadro dışı bırakabilir. Biz oynadığında nasıl verim alabilirize odaklanmalıyız olmadığında değil.
Yok yav öyle değildir o forumun transfer müdavimlerinden iyi mi bilcen750 bin Euro alıyor. Lequipe bile yazdı. Psg FFP'yi arkadan dolaşmak için tüm maasi biz veriyoruz gösteriyor ama maaşının %89'nu psg ödüyor. Onların bilançosunda İcardinin maaşı gosterilmiyor. Hem de 5-6 milyona yakın vergiden de kurtuluyorlar. Psg icardi için 1 kuruş bile verse vergiye takılıyordu.
Nara için de menejerlik ücreti 1 milyon Euro vermişiz. 5-6 verdik diyen biraz araştırsin öyle konusssun. Fenerbahçe ağzına gerek yok
Yok yav öyle değildir o forumun transfer müdavimlerinden iyi mi bilcen
Keramettin bunu gormesin
Keramettin bunu gormesin