#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Gomisin ilk senede oynadığı oynıyor resmen. Kabul edelim hepimiz Falcao vakasından sonra korkuyorduk oynar mı yatar mı diye. Gol atacağını biliyordum da bu kadar özverili oynayacağını, defansa gelip kritik toplar çıkartacağını son nefesine kadar pres yapacağını hiç beklemiyordum. Aşk adamsın Icardiiiii

bir kafa bir ayakla ki ayak olanı da öyle basit değil, çivi gibi çaktı deriz ya öyle bir tertemiz yapıştırış.
Vallahi bugün sahada golcüden çok daha fazlasını da gördüm. Defansa gelip yardım etmesi, şu direkte patlayan şuttaki takipçiliği ve kurnazlığı.
Böyle oynarsa benim hayalleri gerçekleştirir bu çocuk. Sneijder gibi eline alıp fener ağlama dediğini duyar gibiyim demiştim. Hadi aslanım be. Yaparsın sen.

20221106_023106.webp

Fiziken tam hazır olmasa bile oyun zekası, becerisi, çevre kontrolü ile takımın oyununu yükseltmeyi başardı. Diğer oyuncularla iletişiminin sıcaklığı da çok olumlu...Takımın biraz daha oturması, kendisinin maç kondüsyonunun gelişmesiyle birlikte hasret kaldığımız kalitede bir forvet performansı izleyebileceğimizi umuyorum...

bir kafa bir ayakla ki ayak olanı da öyle basit değil, çivi gibi çaktı deriz ya öyle bir tertemiz yapıştırış.
Vallahi bugün sahada golcüden çok daha fazlasını da gördüm. Defansa gelip yardım etmesi, şu direkte patlayan şuttaki takipçiliği ve kurnazlığı.
Böyle oynarsa benim hayalleri gerçekleştirir bu çocuk. Sneijder gibi eline alıp fener ağlama dediğini duyar gibiyim demiştim. Hadi aslanım be. Yaparsın sen.
Sapladık mı çiğdem hanım

Fenerde 2 de 2 yapsın o mallar milli araya havayla girerse yerli tayfa şampiyonuz diye çöker gider
Onların Mart ve Nisan ayında sıkıntı yaşacağını hissi olarak düşünüyorum nedense. Rıza'nın istatistiği iyi gibi ama Sivas güven vermiyor pek ligde. Ama olası bir takılma çok iyi olur aradan evvel. Olmazsa da TSde o kayıp gelir.

Geri
Üst Alt